***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor vad ca mi-a venit si mie catalogul, dar nu inteleg daca produsele din el sunt si pe site! Sau se face comanda din el? Sau e doar ca informatie?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Madau, nici eu u am primit comanda din 8 feb inca.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by melku

maaaree dezamagiree cu www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324086829&DocumentID=346107&IntRef=0002&SecIntRef=00008" target="_blank">douduna asta: eu am luat si pentru pitica mea, Daria, si pentru Alina, nepoata-mea de 8 ani.
Pe Alina a prins-o ploaia, fiind imbracata cu douduna, cand se intorcea zilele astea de la scoala. s-a facut de 2 leeii, s-a adunat melana aia sau ce-o avea inauntru, de-i sta acum asa de urat pe ea.
imi pare atat de rau! nu ma asteptam la asta, mai ales ca sunt asa de frumoase. si in urmatoarea comanda, vroiam sa-mi iau si eu.

stiu ca sunt multe fane ale doudunei, de aia am zis sa va atentionez...
nu vreau sa ma gandesc cum se face la spalat, daca la un pic de ploaie s-a strans in halul asta...

cele care deja le-ati cumparat: a se feri de apa!

a mai patit cineva asa cu astea?

melkule, ma faci sa imi dau palme Eu i-am luat fetei doua doudoune, si mie una. Dar mie mi-a venit alta marime decat ce comandasem, am reusit s-o dau, si mi-am mai comandat una pentru mine . Plus ca eu spal tot la masina, mai putin geaca de puf - pe care am inteles ca si la curatatorie tot la masina o baga... Ufff.

@later edit: am uitat ca am spalat prima doudouna, mi-a amintit sotul in seara asta, cand am inceput sa ma plang ca am citit pe forum ca se ghemotoceste. Sunt totalmente ramolita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by melku

maaaree dezamagiree cu www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324086829&DocumentID=346107&IntRef=0002&SecIntRef=00008" target="_blank">douduna asta: eu am luat si pentru pitica mea, Daria, si pentru Alina, nepoata-mea de 8 ani.
Pe Alina a prins-o ploaia, fiind imbracata cu douduna, cand se intorcea zilele astea de la scoala. s-a facut de 2 leeii, s-a adunat melana aia sau ce-o avea inauntru, de-i sta acum asa de urat pe ea.
imi pare atat de rau! nu ma asteptam la asta, mai ales ca sunt asa de frumoase. si in urmatoarea comanda, vroiam sa-mi iau si eu.

stiu ca sunt multe fane ale doudunei, de aia am zis sa va atentionez...
nu vreau sa ma gandesc cum se face la spalat, daca la un pic de ploaie s-a strans in halul asta...

cele care deja le-ati cumparat: a se feri de apa!

a mai patit cineva asa cu astea?

Varsta

Eu am spalat-o la masina si nu doar o data si e la fel ca inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by geliza

miki, daca lasi bani in cont ei s-i vor lua in cateva zile...

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)

Pai nu mai au cum. Termenul e de o luna de la data tranzactiei. A expirat pe 7.03. Cel putin asa mi-au zis de la Raif direct.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Cred ca "termenul" se refera la perioada in care banii stau blocati. Acum, la expirarea perioadei, banii au fost deblocati, dar asta nu inseamna ca LR nu si-i poate cere/trage... sa ma corecteze cineva daca spun prostii

Christina

eu vineri i-am intrebat pe cei de la BRD despre lucrul acesta si mi-au raspuns ca odata deblocati banii LR(in cazul nostru) nu isi mai pot lua banii

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

buna stie cineva daca daca se poate schimba un produs imediat dupa ce am dat comanda sau daca se poate sterge din comanda? Daca da puteti sa imi spuntei cum fac acest lucru?

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by lory_mika

buna stie cineva daca daca se poate schimba un produs imediat dupa ce am dat comanda sau daca se poate sterge din comanda? Daca da puteti sa imi spuntei cum fac acest lucru?

Multumesc mult

Nu se mai poate face nimic.Totusi ,incearca sa scrii la aide&services.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si eu am primit catalogul insa nu si comanda din 08.02. Si era doar a doua mea comanda :((( Oare sa mai sper ca vine???

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

eu vineri i-am intrebat pe cei de la BRD despre lucrul acesta si mi-au raspuns ca odata deblocati banii LR(in cazul nostru) nu isi mai pot lua banii

ciudat!si eu am avut banii pe hold la ING,a trecut termenul,banca a ridicat holdul si pe urma LR si-a luat linistit banii peste 10-15 zile.

Laura Ioana,produsele din catalog apar si pe site,practic sunt aceleasi.

Am primit si eu ieri 2 cataloage.

Mergi la inceput