Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 10

prisi spune:
prisi spune:
 Luy pofta mare !
noapte buna fetelor , sa visati cu ingerasi vorba lui Danielle
poze
Marta si  Miruna (06.09.2007)
 Miruna (06.09.2007)

myral spune:
myral spune:
 Si eu o sterg la nani, am scapat si in seara asta (de sot adica)Noapte buna si somnic usor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
 (de sot adica)Noapte buna si somnic usor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

alinus_25 spune:
alinus_25 spune:
 Noapte buna... Dar mie cine imi da o pedeapsa, ca sotu nu-i acasa 
Alinus  de Iulius Teodor (10.10.2007)
 de Iulius Teodor (10.10.2007)

prisi spune:
prisi spune:
 mhai da ce activitate intensa la schimbul 3  ,
,
eu aproape am terminat bagajele, le mai am pe ale lui tati , da mai astept indicatii , maine la prima ora 
poze
Marta si  Miruna (06.09.2007)
 Miruna (06.09.2007)

Sabina spune:
Sabina spune:
 Diwana, ce tata Cool ai! imi pare tare rau sa aund de necazul cu accidentul....dar trebuie sa fie tare simpatic sa-l ai prin casa.
 :)gandeste in perspectiva, monitor de ski gratis pt Rares!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
 Sabina,  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia                                       si
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia                                       si    bb Gheo
 bb Gheo  

Marunzika spune:
Marunzika spune:
 Ce activitate la schimbul 3!
Am incercat sa-i dau cerealele cu sticla si nici asa nu vrea; a baut cam 60ml si n-a mai vrut. Maine pun mai putine cereale, fac mai subtire, poate o vrea asa. 
Eu tot nu-s lamurita, daca nu vrea cereale ce sa-i dau???
Poate-mi spuneti si mie exact care cereale folositi, ca eu prea multe nu am gasit.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

prisi spune:
prisi spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Noapte buna... Dar mie cine imi da o pedeapsa, ca sotu nu-i acasa
Alinusde Iulius Teodor (10.10.2007)
pedepse nu dam da putem arunca in tine cu

si noi suntem singure, dar ne-am obisnuit , la noi tati sta ce sta pe acasa dar si cand pleaca....
poze
Marta si
 Miruna (06.09.2007)
 Miruna (06.09.2007) 

prisi spune:
prisi spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
Ce activitate la schimbul 3!
Am incercat sa-i dau cerealele cu sticla si nici asa nu vrea; a baut cam 60ml si n-a mai vrut. Maine pun mai putine cereale, fac mai subtire, poate o vrea asa.
Eu tot nu-s lamurita, daca nu vrea cereale ce sa-i dau???
Poate-mi spuneti si mie exact care cereale folositi, ca eu prea multe nu am gasit.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
lui Miru ii plac cele de la Humana cu piersici si maracuya, noi azi nu am mai papat cereale ca nu a vrut piureul de legume la 4 si a papat tzitzi si i-am dat pe seara legumele si cam la 2-3 zile se intampla asa
poze
Marta si
 Miruna (06.09.2007)
 Miruna (06.09.2007) 

alinus_25 spune:
alinus_25 spune:
 Atunci Prisi permite-mi sa te "lovesc" si eu cu o  . Somn dulce tuturor. Acum chiar fug la nani, prea am profitat ca nu a fost tati acasa.
. Somn dulce tuturor. Acum chiar fug la nani, prea am profitat ca nu a fost tati acasa.
Alinus  de Iulius Teodor (10.10.2007)
 de Iulius Teodor (10.10.2007)