Nou stil de viatza (188)
Raspunsuri - Pagina 15
mephala30 spune:
Mamicadulce, am mai spus: daca vreti concurs, pe mine nu ma doare mana sa trec pe prima pagina.
Felicitari!
hcclara spune:
'Neata!
raport -800 gr
Fiu-meu s-a sculat la 6.30,acum imi savurez cafeaua si apoi ma pun sa mai randui pe aici, nu stiu cum e la altii dar eu as putea in fiecare zi sa fac curat si tot nu se vede!!!
Dupa-masa mergem sa-i cautam lui Marc o bicicleta mai mare, (cadou de iepuras), imi trebuie si mie un parfum ca nu mai am, si maruntisuri...
mai rolo, ce vise pe tine!!!planetele astea, bata-le vina ce fac!!! ce face Ilenutza?
mami dulce, pai spune-ne si noua ce marca de cantar ai...
da, ma uit si eu la top model, pana acum nu mi-a placut nici una, ca nu le vazui asa bine, ma uit numai cand e gata inima de tigan asa ca nu vad de la inceput!!! mie imi place de heidi, dar de cand l-a dat afara pe boris ma cam enerveaza.
vreme frumoasa, a fost numai ieri dimineata, de fapt pana am terminat geamul in dormito, apoi dintr-odata s-a schimbat!!!
Delia, esti mai bine?
mai stau putin pe aici, ca parca e prea devreme sa ma apuc de randuit!!!
mamica dulce spune:
pe Bruce l-a dat afara, Boris face make-up in continuare.
Si pe mine ma enerveaza Heidi, nu mi se mai pare asa ...cum era, plus ca nu-mi place deloc cum se imbraca in emisiune si si-a tras si freza noua destul de ciudata. O fi prea cool pentru mine Da, si e mare pacat ca la dat pe Bruce afara, vorba lumii zice ca era mai simpatizat decat ea si n-a vrut sa aiba concurenta la audienta.
Clara,am acelasi cantar de un an de zile...
hcclara spune:
da, Anca, la Bruce m-am gandit, mie imi placea de el, era haios...si eu am citit ca incepuse sa aiba popularitate mai mare decat ea, si ca urmare l-a zburat!!!
l_carmen2003 spune:
Hello, hello...
Cu intarziere la multi ani de ziua femeii si pupici.
Raport 59 kg. Nu imi vine sa cred, dar cred ca e de la miscare.
Sa spun sincer, cred ca mi-am cvam atins obiectivul sper sa il si mentin... desi cred ca ma paste o nou repriza de hormonale... si ma rog sa vedem poate n-o fi cazul de data asta. Pentru orice eventualitate imi trag 100 de poze repede in caz de...
Tlaura ai grija de tine. Apropos... eu nu mai scriu de ceva timp menu... stii de ce? Pentru ca nu mai tin nici un regim. Mananc des si cate putin. Cat sa nu ma omoare stomacul ca roade in gol.
Eu sunt de acord cu Carina - parca dansa spunea asta ca nu conteaza ora la care mananci daca respecti nr de calorii - si mai tin cont si ce spune Montagniac sa nu amestec diverse chestii si vad ca merge... cum nu fac sport ca nu pot, doar masaj sunt multumita de rezultat...
Sincer, scriai de Coris - sunt 100% de acord cu tine ca sunt PORCI. Si mie mi-au refuzat o asigurare pt copil desi ii sunasem de 10 de ori si imi spusesera ca primisera toate documentele si sunt in regula. Sper sa ii pasca cat de repede falimentul! NU erau multi bani dar m-au secat!
Gusta sanatate multa! Si tie si puiului si aveti grija de voi!
Carmen Mephala - si Alex mi-a povestit ca o dna le-a spus ca daca nu mannaca le face injectie in limba iar Alex a intrebat-o daca mama stie... Pentru ca i-am bagat in cap de la cealalta gardinita ca nimeni nu are voie sa ii fac nimic daca nu le dau eu sau tati voie! Si sa imi spuna mie daca il ameninta cu ceva... Si gata s-a terminat cu amenintarile de orice fel la ei la gradi - de obicei ingrijitoarele fac chestii de astea!
Anul trecut, la celalata graidnita, Btehania, copilul s-a scapat pe el si dreictorul de acolo - un monument de prostie! - a ras de el si i-a spus pisorcos, desi era prima si a fost si ultima data cand s-a intamplat... copiii au preluat si au ras si de atunci timp de 2 saptamani pana l-am facut pe Alex sa imi spuna si am descoperit misterul nu a mai vrut la gadi si plangea dimineata de ma durea capul! CAnd am aflat despre ce e vorba, am luat copilul de o aripa si l-am luat la rost pe Monumentul respectiv ! Si cand si-a cerut scuze copilul a inteles ca nu el a fost vinovat! La Alex tine chestia cu scuzele... sa auda el asta! Eu am avut satisfactia ca respetivul director de doi bani a fost nevoit sa recunoasca ca e prost! Iar copilul ca nu a gresit! Si gata! S-a rezolvat...
Eu nu spun, e greu sa lucrezi cu copiii insa ei sunt platiti sa o faca! Daca nu pot sa lase pe altii nu sa ii ameninte! E vreo educatoare Tatiana la grupa lui Iustin? Ca de la Bethania vine si aia
mephala30 spune:
L_carmen, felicitari pentru noua greutate si asteptam poze multe.
La faza cu gradinitza, i-am spus lui Iustin ca nu are voie nimeni, cu atat mai mult d-nele educatoare, sa se atinga de el sau sa-l sperie cu tot felul de amenintari.
Natalia e una din educatoare, cealalta e Mioara.
carina spune:
Neata tot pe fuga ca asa imi sade bine,
Raport: -400g, 56,2 kg
Felicitari celor care au slabit.
Revin mai tarziu si cu meniul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Raport 59
Carmen nu te-am luat chiar daca cantarul imi arata 58 eu zic 59 si mai astept pana saptamana viitoare sa vad ce si cum ca inca nu sunt refacuta.
Tzuni da tona de veselie si la mine.
Marilena si Mara Augusta
vikinga spune:
Ah mamica dulce m-ai luat la cintar, eu am slabit numai 400gr, asta e, de la petreceri mi se trage. De fapt dumininca dupa iesitul de 8 martie, ca sa ma refac am simtit nevoia sa maninc si piine si grasimi. Deci 73,6kg, sunt foarte foarte mindra ca am ajuns sub 74kg, am trecut practic de -10kg de cind tin un regim sustinut si mult sport.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo