aparatele de vibromasaj.

aparatele de vibromasaj. | Autor: carrie

Link direct la acest mesaj

buna fetelor

vreau sa va intreb ce parere aveti despre aceste aparate de vibromasaj?sunt eficiente?ajuta la eliminarea celulitei de pe coapse?

am doi copii mici, un job solicitant si ioc timp sa ajung la sali si masaj.as incerca un astfel de aparat gen Vibromass dar sper sa nu ma doara spatele dat fiind ca am unele probleme cu coloana.

va multumesc mult anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

:(

nimeni nu are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eu am unul dar ,nu stiu daca ajuta la eliminarea celultei adica nu am vazut un rezultat excelent dar este bun pt stimularea circulatia sangelui ,il folosesc mai mult pt relaxare si pt durerile groaznice de spate pe care le am si sunt destul de multumita de el !

Sunt mult mai bune masajele stiu asta dar din lipsa de timp ma multumesc cu ce am la indemana.

Acum ele sunt de nenumarate feluri ,u la care te referi ?

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu am unul din acela cu 5 benzi. Sincera sa fiu, n-am reusit niciodata sa-l folosesc suficient de consecvent. Am avut o perioada destul de scurta in care l-am folosit mai des, impreuna cu crema anticelulitica de la Farmec si mi s-a parut ca da rezultate, din pacate am abandonat. Pe cine am mai intrebat (de specialitate) spunea ca nu se compara masajul facut la salon cu cel facut de aparat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eu am un astfel de aparat de vreo patru ani. Daca e folosit consecvent si cu o crema anticelulitica eu zic ca da rezultate. Am intrebat o data si un maseur, care mi-a spus ca vibromasajul e doar o etapa a masajului propriu-zis si deci rezultatele nu sunt cele ca si dupa un masaj manual. Dar decat deloc.... Mie personal imi place.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Miscarile de vibratie se fac la sfarsitul masajului pentru eliminarea teniunii din muschi.Cele de framantare ar fi esentiale pentru ruperea retelei celulitei.Eu am un aparat de la Philips,l-am luat acum vreo doi ani si sunt foarte multumita;"Cellesse" se numeste(face vacuum).Doar ca nu am rabdare sa-l folosesc atat cat ar trebui:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Dooku3 as vrea sa stiu daca il folosesti si pe burta ,eu acolo am mari probleme si am un astfel de aparat pe drum ...am citit pe un forum din franta ca au fost cazuri in care aparatul a facut vanatai destul de grave ,pe burta ...
Tu ai avut vre-o problema de genul acesta cu el ?

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput