Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (158)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
Uraaaa!!!!!!!!! Ne-a iesit si ultimul premolar.. acum vom avea o pauza de cateva zile asa ca profitam de moment sa punem Gazuta in patut la locul ei.
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by kikineata
E shineva cu suflet mare si bun care a salvat retetele de muffins i poate chiar si altele sa mi le dea si mie, va rogggg!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Despre asta e vorba, sau iar am dat-o in bara?
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17934/Tarte-crocante-cu-Mars-si-fulgi-de-porumb/
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
desiree spune:
anateo, transmite lui seba un pupic pe nasucuul mucios....sa se faca repede bine..o pup si pe teo mi-e dor de voi!
prestat un pandispan pufos, am mancat juma de tava
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dianocica spune:
quote:de-aia am cautat io de am albit...cautam in alta parte
Originally posted by iulia-stefy
Daca despre alea e vorba, eu le-am vazut zilele astea fara sa vreau, erau la raftul cu castronele, termos pt cafea, si altele....
neata minunatili! petrecut toata ziua cu cumparaturi si parc, toata lumea obosita mai putin d care e in ture. a venit mama pe la noi si i-a adus aminte de mersul in 4 labe, asa ca acum fix asta face. ture in 4 labe. si asa se distreaza...se mai ridica in picioare, se face ca pica si radeee...saraca vecina de jos..fata asa cumsecade eu n-am mai intalnit.
in alta ordine de idei , azi am achizitionat masina de paine, va tin la curent. meniul zilei : dim tz, pranz tz, seara musaca facuta special pt el. asta de bine ce ma plangeam ca se intarca
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
kikineata vezi si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83521
diana si david 03.12.06
Raluca_u spune:
Buna fetelor,
La multi ani dragelor, sa fiti fericite si sa aveti copiii sanatosi.
eu sunt suparata tare. adina mea azi noapte a tusit intruna, azi de dimi eram la urgenta, diagnostic bronsiolita - tratament cu ventolin, prospan si seara peritol sa doarma. altfel ea era vesela cu chef de joaca dar totusi... de la 3 a inceput cu febra 39, 38.4, 39.3,...
ne-am intors la spital pt ca avea si momentee de apnee. nu reusea sa respire. facut si film si ne-am intors acasa sa continuam tratamentul. daca dupa 2 zile are febra mare in continuare trecem pe antibiotic...
sunt suparata asa tare...
va pup si imi pare rau ca v-am stricat seara unei zile asa speciale cu problemele mele
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
danita spune:
dragelor, va doresc o duminica superba !
noi speram ca maine sa mergem la o manastire chiar de sub munte ..... speram si vom vedea ...
pupici
D
Dbunny spune:
Raluca multa sanatate puiutei tale!
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dia1609 spune:
caut si eu Gravibinon pt o prietena f buna care are mare nevoie de el. daca stie cineva unde pot gasi/cum pot procura, va rog dati un semn. multumesc