***Shoppaholicele Redouto-masochiste (85)***
Raspunsuri - Pagina 20
Bratu Monica spune:
de unde naiba moda asta cu atatea bon d'achat si note d'avoir?
cred ca astia cand au chef pun produsul in pachet ,cand nu nu si ne mai dau un note d'avoir~
Monikka
claujro spune:
Monica, eu am dat acum 2 zile o comanda si la fel ca voi nu am mail de confirmare dar am produsele in suivi si stau f linistita.
Nu am avut "placerea" sa primesc note d;avoair inca si nu stiu cu ce se manaca, doar ce am aflat de la voi...dar mi se pare o chestie foarte buna fata de cec. Asa ca sa nu le mai cautam nod in papura. Pana la urma schimbarile sunt si in beneficiul nostru. S-or fi prins ca decat sa incasam cec mai bine facem chargeback, ceea ce nu le convine si au propus noi metode de rambursare. F bine! Cu mail de confirmare sau fara, coletele vin ceea ce e ok, nu?!
Bratu Monica spune:
Daca e asa no problem!
dar sa vina sa nu faca iar figuri.
Si inca ceva:
LA MULTI ANI! Claudia
Monikka
felicia74 spune:
Gata, am mai dat o comanda de "doar" 120 euro Ca doar nu era sa stau asa, "pe uscat". Stiti cate lucruri reduse cel putin 70% am mai gasit? Mai sunt multe
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by mirunajr
week-end palcut fetelor!! Eu plec la munte acum...Ma duc sa-mi iau fetita de la schi...
Va pupacesc si nu comandati tot cat lipsesc!!!
Fetita ta a fost in tabara de schi de la Fulg de nea din Predeal? Si baiatul meu tot acolo e, se intoarce asta-seara.
Nu Claujr, fetita mea e mareee...a fost cu colegii... si m-am dus s-o iau... acum am poposit. Dar tot in Predeal...Baietelul tau a fost in tabara? l-ai lasat singur asa mic???
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Gata, am mai dat o comanda de "doar" 120 euro Ca doar nu era sa stau asa, "pe uscat". Stiti cate lucruri reduse cel putin 70% am mai gasit? Mai sunt multe
Feli vreau si eu link!!!!!!!!
unde sa ma uit?
Monikka
claujro spune:
Nuuuuu, a fost cu tatal lui care a profitat de "indatorire" sa schieze si el . Dar sa stii ca din 30 de copii cati erau doar 3-4 erau insotiti, restul singuri, cu monitoarele adica si tabara e de prescolari....Dar eu nu am acest curaj!
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by claujro
Nuuuuu, a fost cu tatal lui care a profitat de "indatorire" sa schieze si el . Dar sa stii ca din 30 de copii cati erau doar 3-4 erau insotiti, restul singuri, cu monitoarele adica si tabara e de prescolari....Dar eu nu am acest curaj!
eu uite si acum mare tot ma duc dupa ea...trebuia sa ramanem , dar era franta a preferat ssa vina acasa....a fost foarte incantata zice ca a fost superb...ai tai au sosit??
felicia74 spune:
MOnica aici (si nu numai):
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-arrivage--10-euros.aspx?categoryid=41494605&opeco=aubaines:une7:moins_de_10euros
am tot scotocit...