***Shoppaholicele Redouto-masochiste (85)***
Raspunsuri - Pagina 12
croco21 spune:
Miki, la multi ani si de la mine!
Fetelor, azi am rugat-o pe mama sa-mi ia coletul de la posta (e vorba de o comanda micuta din 7), mi l-a luat dar cica mai era acolo un colet tot pentru mine pe care l-a lasat la posta fiind foarte mare. Ma intreb ce naiba o fi asa mare, ca eu nu mai astept decat o comanda din 28 feb si una din 3 martie. Sa zicem ca ar putea fi vorba de comanda din 28 dar de ce sa fie asa mare ca n-am decat tigaile tefal si o pereche de pantofi? Sper sa nu primesc coletul altcuiva ca eu nu ma incurc sa le mai trimit inapoi.
http://andrei.seek-on.com/ro/
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
V-am zis eu ca Sabine e o mincinoasa? Azi am primit coletul din 5 februarie si scrisoarea din 8 februarie si am verificat ce mi-a scris (ca LR a trimis comenzile pe 6 si 9 februarie). Gresit! Pe hartie scrie ca 22 si 29 februarie. Au intrat in Ro pe 3 martie. Jenant!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Nu s-ar putea ca pe 6 si 9 februarie sa fi operat ei modificarile in baza de date iar pe 22 si 29 sa le fi trimis efectiv prin posta Colissimo aia sau cum ii chema?
axxxa spune:
Fetelor vi s-a intamplat ca la ultimul pas al comenzii sa apara urmatorul mesaj Votre commande est enregistrée mais nécessite un contrôle manuel ? O fi vreo problema?
axxxa spune:
Iar in suivi nu apar produsele, in schimb apare urmatorul mesaj:
Nous avons bien reçu votre commande du 07/03/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
Bratu Monica spune:
LA MULTI ANI ! MIKI!
Numai bucurii ,primavara frumoasa si tot ce-ti doresti in viata!
Fetelor va pup! Am mai dat 2 comenzi mici fara sa primest mail de confirmare.Asta e!
ma gandesc ca vin ele pana la urma.SPER!
Monikka
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02quote:
Originally posted by felicia74
V-am zis eu ca Sabine e o mincinoasa? Azi am primit coletul din 5 februarie si scrisoarea din 8 februarie si am verificat ce mi-a scris (ca LR a trimis comenzile pe 6 si 9 februarie). Gresit! Pe hartie scrie ca 22 si 29 februarie. Au intrat in Ro pe 3 martie. Jenant!
Nu s-ar putea ca pe 6 si 9 februarie sa fi operat ei modificarile in baza de date iar pe 22 si 29 sa le fi trimis efectiv prin posta Colissimo aia sau cum ii chema?
Nu, Collisimo le-a trimis pe 29 febr si 3 martie (parca) au intrat in Ro pe 3 si 5 martie. EA a zis ca, coletele au plecat, hat, pe 6 si 9 februarie, ceea ce e exclus.
Daca nu as fi folosit "colis" chiar i-as fi cerut lamuriri dar asa stau calma, ca e apa mica
felicia74 spune:
La multi ani, Miki sa fii sanatoasa si la cat mai multe colete!
Jasmine spune:
La multi ani Miki si nu fii trista,te rog.Hai sa consideram impreuna ca 40 e o cifra ca oricare alta,care nu are nici o legatura cu noi.OK?