quote:
Originally posted by carrie
draga mea, eu am fost din luna a sasea cu iminenta de avort dar nu datorita sangerarilor ci contractiilor care m-au tintuit la pat 3 luni jumate.dar cu rabdare, noroc, Salbutamol, No Spa, datorita unui om extraordinar care a fost medicul meu si fetelor de pe DC(ordinea pomenirii a fost aleatoare), fetitza mea are acum 8 saptamani si e o dulceata.
sarcina usoara si multa incredere
cristiana si bb Theodora Alexia
Draga Helen, si eu am avut o problema asemanatoare...Poate iti amintesti ca am mai vb pe forum la mamicile de ianuarie: pete maronii care au tinut in jur de 7-8 zile. Doctorul care m-a vazut si caruia i-am cerut o explicatie (si in care am incredere) mi-a spus ca e sange oxidat, a carui cauza ar fi putut fi: o contractie mai puternica, contact sexual sau pur si simplu un vas de sange care s-a rupt mai demult si al carui sange il eliminam atunci. La tine probabil ca dureaza mai mult datorita marimii hematomului. Totusi fruntea sus! lucrurile merg spre bine, hematomul scade. Gandeste pozitiv si menajeaza-te un pic si cu ajutorul lui D-zeu, totul va fi bine!
Daca te simti rau eu zic sa mergi si la alt dr.Poate ca este necesar sa te interneze.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!
Te pup,
Gabi.
aproape 2 saptamini am avut si eu acele pete maronii...eu am un bebe de 10 saptamini...acum nu mai e nimic,doctorul mi-a dat utrogestan si no-spa si multa liniste
iti urez mult succes fiindca si eu sint in aceeasi stare...ma gindesc sa fie totul ok