Nou stil de viatza (187)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ce faceti fetele?
eu am fost la cumparaturi, mi-am facut aprovizionarea cu produse mai slabe, adica cu grasimi mai putine...acum fierb macaroanele copiilor, frig ficatul...am vrut sa ma joc cu piscotul, dar e tare rau, nu vrea nimica, strica tot si arunca, tare greu e...nu imi aduc aminte ca Marc sa fi facut asa! mersul la cumparaturi cu el e teroare, fuge printre rafturi si noi ca nebunii dupa el...cu Marc iar nu ma pot juca nimica ca vine titirezu intre noi si distruge tot
cum e la voi, fetele cu 2 copii?

Am vrut sa tin scarsdale, dar mi-e frica ca slabesc prea mult dintr-odata si atarna apoi pielea pe mine! asa ca am ramas la princpiul slabim usor si frumos!!! mi-am comandat o fusta mini cu un nr mai mic decat port, asa ca sa am ambitie sa slabesc, azi sau maine o primesc, dar daca nu mi-o place o trimit inapoi!

va las ca plange 1 bucata terorist distrugator de jucarii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

buna feteleor,
rapotez: stagnare. Nu sunt in cea mai buna forma de sanatate nici eu

Tlaurasunt aici si va citesc cand pot. Am vazut ca te simti rau, ar trebui sa vezi daca nu ai o spasmofilie ceva.
Gusta ma rog sa fie bine ptr. voi.
Tzuni te asteptam sa revii

Va pup pe toate si va

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Multumesc din suflet pentru felicitari tuturor fetelorSa stiti ca am fost cumpatata si nu am abuzatLa multi ani, L_Carmen ! Sanatate multa si implinirea tuturor dorintelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Claudia ,daca vrei ,poti sa incepi regimul Scarsdale fara frica ,pt. ca nu o sa slabesti foarte mult.Eu l-am tinut 1 saptamana si am sabit doar 700 gr.Este un regim foarte bun ,dar pe mine m-a dezamagit pt. ca am slabit foarte putin si nu prea imi plac regimurile ,care iti spun fix ce sa mananci.Plus ca la un moment dat mi se taie de atata carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

raport: - 100 gr.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Am revenit, citit cat de cat din urma. Nu am timp nici sa respir, la servici sunt super aglomerata, dupa-amiaza cu dany, cu cursul...nu-mi place ca am inceput sa nu prea mananc, sar peste mese si asta nu este bine.
l_carmen la multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Anky felicitari pentru nepotica
Tzuni te asteptam cu drag atunci cand esti pregatita sa revii. Ne v-a fii dor de tine, cu siguranta.
Ruxij si la noi sunt after-school, dar sunt foarte scumpe si deocamdata nu ne putem permite. Acum sa vedem cat ne va cere si doamna cu care vrem sa vb, dar in orice caz cred ca nu vom ajunge la cat am da acolo. Vedem.
Cuscra cred ca esti la doctor cu Mara, ma gandesc la tine, sa fie bine
Violeta ai grija de tine, asa este nu-ti face statuie, tu trebuie sa te gandesti la tine. Ai timp si de servici dupa aceea.
Eftimie si eu am vrut sa ma uit la meci aseara, dar am adormit Si eu sunt microbista, imi place la nebunie sa merg pe stadion la meciurile Stelei, bineinteles
M-am intins cam mult, va pup pe toate. Sper sa am si eu in curand mai mult timp liber, sa pot intra mai des.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eh, Criscosty, lasa ca e super ca in Romania mai poti apela la cate o vecina, cate o bunica. Aici la cine sa apelezi, parinti nu, vecini distanti, nu ii intereseaza sa te ajute nici cu plata. De fapt si copilul meu sta la o vecina intre orele 3.30 si 5 dupa masa (iese de la scoala la 3.30), dar la schimb. Noi stam cu copilul lor dimineata de la 7 la 8.15. Pentru saptamana viitoare, tatal copilului prieten sta acasa ca e profesor la liceu, dar nu vor sa mi-l tina si pe al meu nici contra cost, doar contra serviciu. Ori eu nu am cum oferi la schimb o saptamana de stat cu copiii lor desi as oferi cu drag (pe mine nu ma deranjeaza sa vina copii la noi deloc), ei au mai mult timp liber (vacante).

La multi ani Carmen! Fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!

La noi a dat o ninsoare oribila. Ieri cand am plecat de la munca, parcasem din pacate masina afara si erau toate geamurile inghetate si pline de zapada. N-am putut deschide nici portbagajul sa iau chestia aia de curatat geamurile. Acum e zapda si scolile aici incep cu 2 ore intarziere. Sper sa ajung si eu la servici, ca predau si eu la 8.30.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am venit suparata peste masura.Nu mi-au facut nimic ca cica e un virus si sa las copilul sa lupte singur.Nu vreau sa va zic ce simt nici cum i-am vorbit la medic.Nici eu singura numai stiu ce vreau.Imi venea sa s-ar din masina cand veneam acasa.Numai pot si sincer simt ca ceva e in nerugula cu copilul meu si eu nu il pot ajuta.

Nu am ce sa va zic mai mult si cu ce ii gasise medicul in urina a zis ca ea cum vede copilul nu are asa ceva si sa las copilul sa lupte cu virusul.Imi vine sa ma bat singura si tot asa.Asa e tara de kkt si m-am saturat de tot sau poate sunt eu nebuna si nu stiu ce sa mai zic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am revenit!

Tumpi din nefericire (si nu o spun ca sa ma dau mare) cam toata lumea trebuie sa ma inlocuiasca. Insa anumite situatii (cele care le fac pt. cei din Iordania) nu le poate face nimeni, decat eu. Si nu pot sa va spun ce haos o sa gasesc, dar asta este, o sa mi le pun incet, incet la punct. Si ce ma enerveaza cel mai mult este ca trebuie sa verific din urma, si asta este mai groaznic decat daca le-as face eu. Daca peste ceva timp se depisteaza vreo greseala, cea la care se va "tipa" voi fi eu, pt. ca sefii uita f.f. repede.

Criscosty multumesc pt. grija voastra, insa, v-am spus ca am intrebat-o pe doctora daca pot merge 2 ore pe zi, si a fost de acord. In fond si acasa sa stiti ca nu pot sta tot timpul intinsa, stau si in pozitia sezand. Credeti-ma ca nu mai pot!

EftimieC tocmai postul m-a impins sa tin o dieta anume. Eu sunt predispusa la diabet (a jeune am cam 100 - 110 glicemie). In fiecare post, stand cam 10 ore la servici, imi era greu sa-mi fac mancare si toata ziua rontaiam prostii (grisine, covrigei, patiserii - deci carbohidratii care sunt cei mai periculosi pentru diabet) Asa ca anul trecut m-am hotarat: adio carbohidrati, adio dulciuri, adio grasimi (cu astea nu prea ma omoram). Mi-a fost si simplu pentru ca tinand post automat nu mancam carne, oua, branzeturi. Asa ca am mers pe salate de legume (varza nelipsita combinata cu de toate: sfecla cruda, morcov ras, patrunjel, si tot asa) si fructe. Binenteles ca mai variam, imi mai faceam cate o supa de legume. Dar in principal salate de legume si fructe. Cu stomacul eu stau bine, asa ca nu am patit nimic. In plus f. mult m-a ajutat ( sa nu se supere fetele care m-au mai auzit spunand acest lucru) bautul zilnic a 2 litri de apa plata cu lamaie stoarsa si mersul de 2 ori pe saptamana la sala. Cam asta a fost. Sper ca sfaturile mele sa te ajute si pe tine si pe oricare fata de aici care vrea sa slabeasca.

Gusta ce ne spui de cea mica? Cum este? Asteptam cu nerabdare vesti. Ne rugam pentru voi.

Va las acum, dar revin diseara.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Va multumesc de urari. Si voua toate cele bune.
Plec la copil si sa ma pregatesc de ... w-e deja! hi hihi

Mergi la inceput