Nou stil de viatza (187)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mamica Dulce: http://www.allergytech.com/images/rival_crockpot_38601lrg.jpg
Uite oala "minune". Poti sa faci in ea supe, tocanite, friptura de vita, pui samd... A mea o arunc, imi iau alta, nu'sh de ce mi se pare ca nu sta capacul bine si de aia se evapora apa. In plus am vazut ca e crapata.

Vikinga, Doamne Ajuta! Sper sa slabim amandoua! Felicitari pt. cele 10 kg! Wow! Ce n-as da sa slabesc 10kg. Mai ales ca ma duc in Ro in Mai si acolo toate's slabe, ma simt ca balena. Aci sunt chiar slabuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata! Haideti la cefeluta!
Ce miscare slaba pe aici; de unde ma miram in fiecare dimineata de paginile scrise, acum ma mir de cele nescrise! Ce nu-mi place ca e cam mare tristetea pe aici! Gusta cu Mara bolnavioara, Tzuni s-a dus in munti sa mediteze, iar eu nu mai dau de Rolo, Hopes si Alicia, partenerele mele de slabit! Unde sunteti fetelor? Cum stati cu kilogramele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Buna dimineata fetelor,
Am citit si eu din urma si m-am cam intristat. Cam multe probleme de sanatate.
Gusta nici nu stiu ce sa iti spun. Eu credeam ca sistemul medical de aici e nasol, dar ala olandez il cam bate de departe. Adevarul e ca nu poti sta cu mainile in san sa te uiti la copila cum se chinuie. Nu poti sa schimbi medicul de familie? Aici, daca nu iti place medicul de familie il schimbi. Si eu cred ca ar trebui sa te duci la alt spital si sa insisti sa ii faca analize fetitei, ca nu e ok sa aiba temperatura si sa respire greu. E clar ca cveva nu e in ordine. Multa sanatate fetitei si tine-ne la curent cu noutatile.
Tzuni pentru tine si te asteptam sa revii cand esti bine.

Mephala ce ai facut cu capitolul 171??? Pune-l inapoi, ca e sursa mea de energie. Te rooooog.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Tlaura aici sunt. Ma tin tare pe pozitie. Se pare ca imi prieste alergatul in parc. Vreau sa ajung la 82 de kile pana la sfarsitul lunii. Si sunt convinsa ca as reusi daca as renunta la ciocolata. Dar nu pooot Sunt dependenta de ea.
Pup si revin mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza.

Marilena, de cand m-am trezit ma intreb cum se simte Mara? Ce-ati facut? Hai, da-ne de veste, imediat cum poti.

Rolo, o sa-l caut si-o sa-l pun inapoi....sursa ta de inspiratie, .

Vikinga, ai mancat 100 de grame de pufuleti??? Pungile au de regula 40 gr.

Liris, Tamara, felicitari pentru jum. de kg de care ati scapat, .

Anda, cum era de asteptat, s-a extins si la celalalt ochisor. Dar o scoatem noi la capat.
Bafta cu lucrarea. Carina ce mai face? Cand ai timp, pune poze cu ea.

La multi ani, L_Carmen! Multa sanatate iti doresc.

Tamara, imi pare rau, n-am reusit sa vad pozele, nu merge link-ul.

Tumpi, hai la un ceai verde. Esti deja la munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Mara nu a mai facut temperatura mare asa ca acum la 11 plecam la spital si vedem ce o sa aiba de zis.In schimb tusa e din ce mai tare si urina ii miroase tare rau.Sper sa am azi un diagnostic ca ma jur ca numai pot.

pe mine ma dor toate si am sa ajung ca Carmen sa dor cu siropul de tuse la cap ca tusesc si eu dar la mine nu conteaza sa termin cu copilul si dupa vad eu.Ma duc sa citesc din urma cat sta cu taicasu si dupa vin si va zic 2 vorbe.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!

La multi ani, L_Carmen! , sa fii fericita si iubita toata viata!

Marilena, m-am gandit la voi, e ft bine ca v-ati hotarat in sfarsit sa plecati la spital, va tinem pumnii... Marutza frumusica!

fetelor, o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

l_carmen la multi ani.

Liris crede-ma ca ma lupt ca nebunu si olandezu la fel.Avem programare la spital azi la 11 dar nu in Rotterdam aici langa noi dar sunt calare pe situatie si stiu ca daca nu pot face nimic aici voi cere in Rotterdam la Sophia ca e singurul specializat de copii.Multumesc ca m-ai inteles si am mai zis sistemul e super nasol.

Anky stiu ca sunt mai multe spitatle dar eu in calculator stau cu programarea de azi si cu ce a scris medicul si ei chiar nu ma primesc decat daca era din nou temperatura mare si sunam la 112.

Vikinga si eu as lasa sa lupte copilul dar cu ce ca ea e asa de prin noiembrie si deja avem 4 doze de antibiotic,operatia de polipi si suspiciunea de astm asa ca chiar daca ar vrea organismul nu poate lupta.

Carmen multumesc ca te-ai gandit la noi si la fel multumesc la toate fetle chiar daca am asa multe nopti nedormite credeti-ma ma simt plina de energis si azi sunt in stare sa ma lupt cu ei.

Rolo crede-ma ca nu mint cu nimic au un sistem prost rau si olandezi recunosc dar daca ajungi la spital crede-ma ca te ajuta.

Ma bucur ca merg la spital azi si stiu ca nu e vorba de consultatie e vorba de analize asa ca sigur ii vor lua sange si tot si clar ca eu mama nebuna voi cere tot ce e posibil sa ma linistesc si eu.

Tzuni crede-ma ca ma doare ca vrei sa pleci de la noi dar eu stau si te astept.Hai ramai cu noi ca fiecare are pase proaste si organismul nu vrea sa slabeasca si tot asa dar ne incurajam una pe alta si o sa fie bine.

Felicitari la fetele care au slabit.

Tumpi ,Delia,Cuscra,Mamicadulce,Ruxij ,Saryta,Zuzilici multumesc de gandurile bune.

Pup toate fetele si revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Claudia eu as fi plecat de ieri dar mi-au zis clar ca nu ii fac nimic,dar ieri mi-au zis ca azi la 11 primesc atentia lor asa ca e clar ca o sa le zic si cateva.

Liris si vroiam sa iti zic nu sunt eu o vorbitoare inraita de olandeza dar cand incep ma mir de unde scot cuvintele si le zic ca si olandezu mai ramane surprins ca le zic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen, imi pare rau de puiut cu ochisorul...cu ce-i dai? multa sanatate si un sa se faca repede bine!

Zuzi, bravo, mai departe tot asa!
Tzuni, numai bine si sa revii cat mai repede!

Mergi la inceput