Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
Fetele eu ma retrag pe seara asta.Olandezu e racit,copilul tuseste pe aici si face ca maimuta si pe mine ma cam doare spatele si asa patesc tot tipul din cauza frigului.Ne auzim maine dimineata la cafea o seara cat mai frumoasa.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Si eu ma retrag, imi iau semintele si caut un film bun la tv. O seara placuta in continuare.
Crys si Dany
Delidana spune:
Carmen, aici sint , am revenit de la film. Ce sa spun, nu ma asteptam sa fie in felul asta, e ciudat, pot spune insa ca nu m-am plictisit nici o clipa si a fost foarte interesant. Finalul m-a lasat cu gura cascata, ma asteptam la o incheiere, oricum dar incheiere sa fie. Tie cum ti s-a parut?
Am trecut si pe la mama si i-am dus un martisor, iar cu ocazia asta mi-am recuperat asa ca de miine la treaba cu mine. Pacat ca a inceput sa ploua, sper sa se opreasca pina miine ca nu vreau sa-mi ratez plimbarea.
Violeta, insanatosire grabnica iti doresc si odihneste-te cit mai mult.
Tzuni, ma gindesc la tine in fiecare zi.
Gusta, n-am inteles faza cu pedometrul si pasii, eu nu am setat lungimea pasului, nici nu cred ca am optiunea asta. Pedometrul meu e foarte sensibil la miscare, de aceea il agat la briu doar cind plec din casa pentru ca el "inregistreaza" fiecare miscare (fie si o mica zgiltiiala) ca pe un pas.
Tumpi, Puskin, Crys, .
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Salut fetele, ce faceti?
eu am facut mancare azi, m-am chinuit cu ratoiul azi dimineata pana l-am disecat, dar am gatit si pe maine, asa ca maine am scapat, mai ales ca nu e soacra-mea acasa si ar fi trebuit sa gatesc, de obicei mancam la ei duminica!!!!
Carmen, ce frumos frezii, sunt florile care le iubesc cel mai mult! au venit si barbatii mei acasa aseara de la fotbal cu un buchet de trandafiri galbeni!!!
Azi dimineata ii ziceam la barabtu-meu ca in ro se dau martisoare de 1 martie, iar el o tinea intr-una ca de ce numai sexul feminin primeste si barbatii nu !!!
Am fost la metro acuma seara, asa imi place sa ma plimb prin raionul de dulciuri, iepurasi si oua care mai de care mai frumoase, am cumparat pt educatoare la gradi cate un iepuras in posetuta crosetata ca acusi sunt Pastile aici!
Violeta, ma bucur ca esti bine, refacere rapida si numai bine!
Marilena, multa sanatate bolnaviorilor tai!
Tumpi, bine ca n-ati patit nimica!
Am inceput si eu sa conduc incetisor dar numai aici in zona, si merg ca melcul, daca e cineva in spatele meu ma pierd toata si tremur din toate madularele, nu stiu daca imi va trece vreodata frica asta!
va pup si va doresc o seara placuta!
Delidana spune:
Carmen, ce facusi, aruncasi pastila si disparusi fara urma?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
vikinga spune:
Un buchetel de ghiocei si un martisor toate fetelor si spor la slabit!Orkanul Emma vad ca e destul de suparat, dar o trece el..! Mi-a rupt narcisele si freziile iesite in gradina, aproape de mare pe la hoteluri le-a mai zburat ba o firma ba o caramadia din fatada, s-au inchis vreo 2 strazi, venira pompierii si cica la noapte o sa fie si mai si. Nah, o sa vedem:)meniul azi:MD: salata fructeP: 2 felii piine cu cereale cu timpenii de cascavaluri interzise si altele, dar mi-a priit!C:o salata mare iceberg cu o conserva ton in apa Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
Delia, inca n-am vazut filmul. O sa-ti comunic impresiile dupa.
sunt obosita, ma duc la somn.
tumpi spune:
Gata v-ati bagat la culcare?
Inr-un final reusesc sa scriu, ca matza mea cat am fost plecati s-a suit pe laptop si nu stiu pe ce a apasat cert e ca tastaura mea in loc de litere acum tasteaza cifre.M-am lasat pagubasa ca m-am mutat la celalalt pc.Asa cum ziceam am fost sa luam ceva dulce, asa ca am papat impreuna cu el un minitort de trufe(care a fost mic cat o prajitura), mai mult nu pot manca ca eu nu-s f ciocolatoasa si de la dulce mi se face rau.
Daca vad ca nu prea sunteti pe aici, cred ca ma duc si eu sa-mi fac baie cat se uita al meu la film si poate ma bag in pat, ca maine e posibil sa mergem la piscina.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)