Epilare cu zahar

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Poate sa masoare cineva exact cantitatile si sa ne zica si noua? Adica la x gr de zeama de lamaie, x gr de zahar.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mada din ce am citit eu la un subiect vechi , la o lamaie medie se pun cam 200g zahar , ma incearca un sentiment de curaj acum si ma pun si eu sa fac , sa vedem ce iese

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)



www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by madau

Poate sa masoare cineva exact cantitatile si sa ne zica si noua? Adica la x gr de zeama de lamaie, x gr de zahar.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2




Madau,

Exact asta vroiam sa intreb si eu. Poate cu cantitati exacte imi iese si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Eu cred ca secretul nu sta doar in cantitati, ci si in timpul/temperatura de fierbere. Am incercat si eu reteta. Am pus cam 200 de g de zahar (am estimat dintr-o cana in care eu stiu ca incap 250), zeama de la o lamaie (medie spre mare, zic eu) si am adaugat si 3 linguri de miere zaharisita. Am fiert-o dupa indicatiile gasite aici. Dupa racire era prea tare, oricat am incercat sa o modelez ca in link-ul pus de arleena, nu se lipea de piele (desi isi schimbase culoarea, si era mata, ca in link). Am zis nu-i nimic, mai pun putina apa si o mai fierb putin (dupa cum a zis si inaioana intr-un alt post). A doua oara a iesit prea moale . Mi-am intins pasta pe picior (dupa ce am modelat-o tot asa, sa isi schimbe culoarea etc.). Dar era prea moale si nu am putut sa o indepartez cum trebuie. Tot incercand sa trag cumva de ea, am reusit sa imi invinetesc piciorul (n-am vazut atunci, ci mai tarziu). Am renuntat. Asa ca eu cred ca daca e prea tare si nu se face suficient de maleabila prin "indoiri" si prelucrari repetate, n-o sa se lipeasca de piele. Si daca e prea moale, o sa se lipeasca prea tare si riscati sa va invinetiti. Poate o sa-i mai dau o sansa alta data, cine stie...

Si mai e un aspect, structura si calitatea firului de par si a pielii. Stiu persoane care se epileaza cu aparatul de epilat si firele nu se rup, pielea ramane neteda si epilatorul scoate si ultimul fir de par, chiar daca e crescut doar de 1-2 mm. Ei bine, eu nu ma pot epila asa, chiar cu acelasi tip de aparat, pentru ca la mine se rup firele de par la suprafata pielii. Nu toate, evident, dar se si rup. Idem si la epilatul cu ceara calda.

De asta ma tenta si pe mine varianta asta cu zahar, pentru ca intr-un link pus de arleena, am vazut ca tehnica ar fi sa intinzi in sens contrar cresterii firelor de par si sa tragi in acelasi sens cu sensul de crestere. Si ma gandesc ca poate asa s-ar rupe mai putine fire. Dar asta e doar o posibilitate, cum n-am putut testa pasta, nu stiu cum s-ar comporta.

Daca mai aflati tips and tricks, va rog, scrieti si aici. Poate imi iese si mie :).

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Fetelor mi-a iesit si mie ceara minune , e super ce sa spun ...nu e atat de dureros parca procedeul de smulgere fata de ceara clasica sau aparat , sunt tare incantata
Doar ca ...dupa ce mi-am facut ambele picioare pana la genunchi , din nu stiu ce motiv s-a inmuiat prea mult si nu am mai reusit sa o intind pe piele , s-a lipit de palme si de nu am mai reusit sa o indepartez decat cu apa si sapun
Am pus sa fac alta si astept sa se raceasca sa o iau la modelat , daca iese bine si de data asta revin cu cantitatile exacte ...

Oana Baby

Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)



www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

A iesit si data asta
Reteta cu cantitatile exacte ar fi : 50g zeama de la o lamaie medie ca marime si 200g zahar .Cred ca depinde totusi si de timpul fierberii , eu am lasat la foc mic pana am vazut ca sa schimbat putin culoarea . Am tot tras-o de margine sa se lase spuma de la fiert in asa fel incat sa pot vedea , cand a avut culoarea mierii de albine am oprit focul si am lasat la racit .
A iesit f bine cred eu

Oana Baby

Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)



www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maine fac si eu alta...sa vedem ce-o iesi [alccol]

Bomonicaa...mersi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

yupiiiiiiiii etelor am facut si eu si mi-a iesit,m-am epilat pe maini,si picioare,si pe sotul pe picioare si maini si mi-a zis ca nu-l doare,eu am luat reteta de pe o pagina spaniola,

- 1 taza de azúcar

2- 1 limón (limón amarillo) Se puede agregar agua si el jugo del limón no cubre el azúcar

Preparación:



1- En una sartén, pon el azúcar y el jugo de limón. Usa agua si es necesario para cubrir el azúcar. Pon la mezcla a fuego lento.


2- Mueve la mezcla constantemente. Deja la mezcla cocinándose hasta que el azúcar este totalmente disuelta. Esta mezcla tiene que alcanzar el punto de bola suave (termino de repostería) o sea de 234 a 240 grados Fahrenheit. Tan pronto como alcance esta temperatura retira el sartén del fuego. El siguiente es un buen truco para identificar el punto correcto: pon un poquito de la mezcla en una cuchara y ponla en agua fría, si se forma una bola suave esta lista. Puedes usar un termómetro de cocina para que te sea mas fácil.
Una vez que la mezcla se enfrié formara una pasta gelatinosa como un goma. Cuando este fría puedes proceder a depilarte.

Advertencia: La receta es sencilla, pero si se te pasa el punto del azúcar tendrás que comenzar de nuevo. El limón debe ser jugoso. Este es un ingrediente muy importante en la receta.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

brava geanina, dar la cate spaniola stim noi, poate ne traduci si noua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

TRADUS-

-1 CESCUTA DE ZAHAR
-SUCUL DE KA O LAMAIE GALBENA,sepoate adauga un pic de apa daca sucul nu a acoperit,zaharul.

modul de preparare e acelasi care l-au zis fetele doar zice ca e foarte important timpul de fierbere asa ca daca avetzi un termometru de bucatarie cand ajunge la temperatura de 234-240 Fahrenheit. se ia de pe foc.

eu nu am avut temometru dar cand am vazut ca e galbuie portocalie am luat pasta,
a si un truc sa se vada daca e gata,e sa iei un pic din pasta cu o lingurita sa o pui in apa rece si daca pasta se face o bilutza casi plastelina e gata.

danielag-ai incercat sa faci dus inainte de depilare si sa te exfoliezi,si dupa sa te epilezi,eu asa fac,si iese mai usor fiind porii mai deschisi,si intodeauna se pune ceara in sensul cresterii a parului si se trage in directia opusa,eu asa stiu

bombonicaaaaa-multu de cantitati,am sa fac deacum incolo cu gramaj

Mergi la inceput