Produsele Refan
Dragelor,am deschis acest subiect din dorinta de a afla de la persoanele care folosesc produsele de la Refan ce preferinte aveti!Ce produse de la ei v-au nemultumit si de care sunteti incantate cel mai tare!
Rog cu aceasta ocazie sa nu intre reprezentanti pt. a-si atrage "clienti",vreau pareri realiste despre produse,eu am incercat cateva si am fost multumita de sapunurile naturale,am avut de trandafiri,lavanda,menta...cele cu crema hidratant si antibacterian dar nu stiu cum sunt acelea cu burete natural...!Dintre parfumuri am avut destul de multe dar am ramas fan D&G rosu si "Egoiste" pt. barbati...voi pe care le preferati?
Raspunsuri
ariel_7000 spune:
sapunurile mi-au placut si mie, in speciale cele vrac, sunt foarte aratoase:))), tot bune de cadouri mi s-au parut cele "ciocolata". cremele de fatza, nu mi-au placut, sunt grase si miros tareeeee, mastile nu m-au incantat nici alea, dar nu sunt nici rele. sampoanele nu mi-au priit, parfumurile, hmmm, cat de cat light blue, cu toate ca nu suporta comparatia cu originalul.
am renuntat sa le mai folosesc, mai mult le-am incercat...daca ar fi sa mai iau de la ei ceva, as ramane la sapunuri si atat.
alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
camelia72 spune:
Dar ce credeti,or merge sapunurile alea vrac sau cele de ciocolata pe langa un buchet de flori ca si cadou la educatoare/ingrijitoare?Mie chiar mi se par interesante...!
ariel_7000 spune:
da, cred ca ar merge cu succes!!! mie mi-au placut f mult alea de gref si de lamaie si cel marin cu delfinul in mijloc. ai grija cu cele "ciocolata", arata tare frumos si credibil si sa nu "atenteze" la ele, in alte scopuri decat sunt ele facute:)) eu i-am zis uneia din prietene ca e SAPUN, ca fiica-sa facuse deja ochii mari:)
alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Megx spune:
buna
pana acum nu incercasem, dar am intrat intr-un magazin refan si bineinteles ca am cumparat niste bucati de sapun vrac.
initial am luat mai multe, dar ne-au amestecat vanzatoarele produsele, asa ca numai doua am mai prins la casa (le luase cineva inainte pe ale noastre).
in orice caz, au ramas cele de trandafir si pepene galben.
am desfacut doar cel de pepene, miroase f frumos.
data viitoare o sa mai iau cate ceva cu siguranta.
camelia72 spune:
Nu am stiut ca produsele refan se vand si in magazine,stiam doar ca se fac comenzi prin reprezentanti,printr-un sistem MLM...!
Megx,unde este magazinul din care ti-ai luat tu produsele?
arinaa spune:
Eu am folosit(ce e drept o singura data ) samponul si masca de par(aia pe bza de ulei de masline) si NU am fost deloc multumita,am mai avut sapun de trandafir...asa si asa nu cred ca isi justifica pretul,si mai am sare de baie de lavanda si rozmarin,care ce e drept nu m-au lasat cu gura cascata.Investitia am facut-o toata odata ca inecata ....puteam sa iau un produs si sa-l incerc nu 7 ....dar asta e
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
magduta-sv spune:
Am avut de la ei un samponel cu niste granule mentolate in el care imi asprea cumplit parul.
Sapunele am luat de mai multe feluri: cel cu buretel natural, care m-a tinut 3-4 spalari si nici nu face prea multa spuma, cel de gref interesant, iar cel cu delfinas in el chiar bun.
Cel mai mult imi plac cele vrac din farmacie sau din mall-uri .
Parfumurile nu se apropie de originale - dupa citeva ore isi modifica total mirosul.
dana d spune:
E prima data cand aud de firma asta. Unde au magazine? Ma intereseaza si pe mine sapunuri frumos mirositoare care lasa pielea parfumata.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
camelia72 spune:
Dana,daca vrei sa vezi un catalog,lasa-mi o adresa de e-mail si ti-l trimit eu sa vezi sapunelele si alte produse!
Eu de parfumuri am fost cat de cat multumita,tinand cont de pretul f. mic in comparatie cu originalele iar uleiurile parfumate roll-on sunt chiar persistente!
Samponul aromatherapy de care zicea magduta nici parului meu nu i-a priit,dar am fost multumita de cel de lavanda si ceai verde.
annasibebica spune:
quote:
Initial creeata de camelia72
Dragelor,am deschis acest subiect din dorinta de a afla de la persoanele care folosesc produsele de la Refan ce preferinte aveti!Ce produse de la ei v-au nemultumit si de care sunteti incantate cel mai tare!
Rog cu aceasta ocazie sa nu intre reprezentanti pt. a-si atrage "clienti",vreau pareri realiste despre produse,eu am incercat cateva si am fost multumita de sapunurile naturale,am avut de trandafiri,lavanda,menta...cele cu crema hidratant si antibacterian dar nu stiu cum sunt acelea cu burete natural...!Dintre parfumuri am avut destul de multe dar am ramas fan D&G rosu si "Egoiste" pt. barbati...voi pe care le preferati?
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
Eu cred ca esti chiar tu distribuitor si ca ai deschis acest subiect exact pt a-ti face clienti si ai negat acest lucru tocmai pt nu-si pune cineva aceasta problema.