Ce sa aduca din Romania ?
Raspunsuri - Pagina 2

sfarsitoarea spune:
Eu ma duc peste cateva saptamani in Romania si i-am rugat pe ai mei sa-mi caute pentru fata mea.. "Sa tesem frumos" si "Am invatat sa cos". Le mai tineti minte?
Asta pe langa o cutie de carti pentru toate varstele.
Ultima data cand au fost ai mei la mine mi-au adus un Abecedar.

cait spune:
Tocmai a venit tatal meu la mine si mi-a adus asa:crema antird Gerovital, crema anticelulitica hofigal, creion de ochi Ada, mucenici( ce placere), abtipild cu RO, echinaceea, ceaiuri de tei, galbenele, etc argila pentru masti, dulceata, sarmale la borcan, palinca cu toate ca nu beau, pastile eu iau doar fasconal ca aici nu se gaseste si mie imi trece durerea de cap imediat cu el, halvita si cam atat.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Tisina spune:
Mai fetelor, eu sunt nitel off-topic (si sper ca autoarea subiectului sa ma ierte ), dar vreau sa va intreb si eu ceva: char e buna crema antirid de la gerovital? ca vad ca multe ati mentionat-o. Eu nu am incercat-o pana acum, dar m-ati pus pe ganduri. Ce ziceti, merita?
Si ca sa raspund si la subiect, pustiul meu m-a inebunit (noroc ca vine cineva din tara luna viitoare) cu ouale Kinder (desi gasim o multime de dulciuri cu aceasta marca de ciocolata, oua nu au). Cica vrea "ciocolata imbracata in portocaliu, in forma de ou, cu jucarie mica-mica, asa cum luam in Romania"
A, si mai am cerut CD-uri cu muzica romaneasca.

cait spune:
Tisina eu pot spune ca sunt super multumita de crema asta pe care o folosesc de 4 ani.Am una speciala de dimineata si alta de seara ,a mandoua de la Gerovital.
Si eu imi aduc CD -uri cu muzica romaneasca si mai ales oua incondeiate si icoane.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

alayna spune:
La mine nu lipseste niciodata de pe lista carcavalul ,semintele si pufuletii (aia moi care se topesc in gura)
Pe urma lista continua...rahat (ca asta de la turci nu-mi place) , zacusca,dulceata de nuci,gogosari in otet,bomboane cu lapte (si din alea tari care simt ca-mi rup dintii,de pe vremuri si invelite in cacao),branza de vaci atc
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

anky spune:
Alayna, faina fraza despre coffee .
Da,si io mai comand zacusca,ceai diuretic,muraturi,telemea,pufuleti la copii(mai maninc si eu) si lista poate continua.
Anca,mami de doi nazdravani

adana spune:
Apropo de carti in limba romana,are si puiul meu dar nu intelege,vrea sa-i citesc doar in suedeza,desi acasa vorbim numai romaneste cu el..

ungureaa spune:
Asa-i si la mine...baietelul meu vrea sa-i citesc pe franceza si pe engleza...in romaneste nu prea !
Adina si Gabriel

maria_bunica spune:
Buna tuturor!Eu primesc din tara:seminte negre,gogosari in otet,muraturi si castraveti acri pusi de mama mea,delikat,bors magic,vita de vie,leustean uscat si imi mai pun cornuri cu ciocolata7days si ciocolatele milka..........pt ca astea erau preferatele mele in tara,antibiotice,vidan pt masele,si lista ar putea continua!!!!!!va pup pe toate

DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Eu am venit din Romania acum o luna si am adus: zacusca, carnati afumati, salam de Sibiu, branza de burduf (nu gasesc NICAIERI, barbatu-meu nu o suporta da' cu atat mai bine o pap doar eu), faina de malai (ce gasesc aici nu-mi prea place), prajituri de casa, cozonac, salam de biscuiti, pungi de pufarin (favoritele mele), CARTI (tura asta carti de Rebreanu, Camil Petrescu si trebuia sa fie si Toate Panzele sus da' am reusit sa o uit acasa), lac de unghii de la Farmec (ultrarezistent). Pana anul asta aduceam mereu si tuica, dar inca nu s-a baut nici jumatate din "provizii". Si eu folosesc crema de ochi antirid Gerovital si imi place. Medicamente nu aduc... singura exceptie a fost "tura" asta da' am venit racita cobza si oricum, am avut exact cat mi-a trebuit ca sa ma vindec. Cadouri "romanesti" - deci "de dat la altii" - de obicei sunt produse de artizanat, decorative, daca gasesc ceva cu uz practic si mai bine (e.g. solnite, stergare, fete de masa), oua incondeiate, carti cu si despre Romania, dulciuri.
Un week-end frumos
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"