Sunt prea "batrana" sa am un copil la 38 de ani???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ei bravo! Doamne ajuta sa fie bine! Ma bucur pentru tine

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

mikim, felicitari!!!

adi_dalma, vreau sa te incurajez apropo de greutate. Eu am inceput sarcina la aprox 87 Kg (care era greutatea mea stabila din ultimul an, avusesem si un "varf" de 89 dupa vacantza dar mi-am revenit). Am 1.67 m, deci un BMI de 31. Acu sunt in saptamana 17 si am 86.5 Kg. Am slabit 1-2 Kg in primele saptamani, si incepand din sapt. 13 am inceput sa iau in greutate (750g in 3 saptamani ). Mi se pare f usor sa-mi controlez greutatea, incerc sa mamanc multe legume si fructe, dar si un pic de ciocolata din cand in cand ... oricum, gandeste-te ca e foarte realistic sa iei numai 8-10 Kg in sarcina. Si evident, daca ai reusi sa slabesti cateva Kg inainte de conceptie, chiar ar conta.

Monica 17+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Sunt si acum debusolata de veste! Cum am ramas insarcinata asa repede??? Ultima mensturatie a fost pe 9 februarie...
Sora mea - are 39 de ani acum - nu se mai protejaza de ani de zile si nu a ramas. Au vrut si ei un bebe nou dar nu a venit.
Si alte persoane, si pe net am citit ca dupa 35 de ani ramai mult mai greu insarcinata.
Ma gandeam ca ma mai pot hotari daca fac bebe 2 sau nu. Acum sunt deja insarcinata.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Felicitari !!!
Lasa ca este bine ca ai ramas insarcinata asa repede pentru ca daca nu erai 100% hotarata mai trecea ceva timp !
Sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Eu cred ca un copil este o binecuvantare, un semn ca viata merge inainte. Eu am 31 ani impliniti, o fetita de 3,8 ani si sper ca peste 1-2 saptamani sa-mi iasa testul de sarcina pozitiv. Am stat si eu foarte mult pe ganduri, cred ca prea mult, daca sa fac sau nu al doilea copil. Am discutat, am cantarit si am cazut toti trei de acord. Nici noi nu avem bunici care sa ne ajute dar nu mai suntem asa de speriati. O data hotararea luata si treaba inceputa, nu mai dam inapoi si ne incurajam reciproc. Mergem inainte si asteptam cu nerabdare rezultatul testului! Tineti-mi pumnii, va rog! Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Schneewitchn spune:

Felicitari!

Multa sanatate va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

quote:
Originally posted by mikim

Am facut un test de sarcina acum vreo doua ore si a iesit pozitiv!!!!

Mihaela, mama Karlei

felicitari mamicoooo!!!!!

La ce odisee te vedem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by mikim

Sunt si acum debusolata de veste! Cum am ramas insarcinata asa repede??? Ultima mensturatie a fost pe 9 februarie...
Sora mea - are 39 de ani acum - nu se mai protejaza de ani de zile si nu a ramas. Au vrut si ei un bebe nou dar nu a venit.
Si alte persoane, si pe net am citit ca dupa 35 de ani ramai mult mai greu insarcinata.
Ma gandeam ca ma mai pot hotari daca fac bebe 2 sau nu. Acum sunt deja insarcinata.

Mihaela, mama Karlei

Felicitari!
Eu mult timp am fost hotarata sa raman doar cu un singur copil, acum ma gandesc ca poate am pierdut ani degeaba. Dar nu e totul pierdut, am 33 ani si ma gandesc ca ar fi bine sa mai am un copil.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Felicitari Mikim! Inseamna ca asa a fost sa fie, cu siguranta totul va fi bine!
Monaraus, tinem pumnii!!!!!
Si eu am 38 de ani si o fetita frumoasa si desteapta de 2 ani si jumatate. Si nu exclud al doilea copil.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIKIM FELICITARI ! - Eu am 3 baieti. Prima sarcina gemelara(FIV) dupa 6 ani de tratament, a doua natural, mai bine spus MINUNE DUMNEZEIASCA. Sora mea a nascut in aprilie 2007 si in iulie implinea 39 de ani, mai are o fiica de 12 ani. Ca si tine spunea ca e prea batrana. A doua zi dupa ce ea a nascut, eu am aflat ca sunt insarcinata. Vreau sa-ti spun ca ne intreba lumea ce castigam de ne-am pus pe facut copii. Probabil ca si tu ti-ai pus intrebarea ca ce o sa zica lumea? Dar pe mine lumea nu m-a ajutat cu nimic. Si acum ma mai intreaba o tipa, in batjocura, cand o sa-l fac si pe al patrulea?
Tu la DD sa fiti sanatosi si sa va cresteti copii asa cum va doriti.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput