***Shoppaholicele Redouto-masochiste (84)***
Raspunsuri - Pagina 18
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by ChrisDun
'Neata!
Sa purced: primul colet a fost doar pentru pitika mea, lucruri numai de bumbac si/sau in. Ea are acum 94 de cm, dar majoritatea i le-am luat 102 – m-am gandit sa nu i le iau deja fixe. Rochiile/bluzele care au nasturi aveau si cate unul de schimb.
......
Plus www.laredoute.fr/vente-longue-doudoune-matelassee-enfant.aspx?productid=324086829&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank">longue doudoune rose fonce (un roz prafuit) – i-a placut si sotului, nu numai mie . Pana sa vina coletul deja ii mai comandasem fetei si pe prune, si mi-am comandat-o si mie tot prune, sa am la fel ca fata mea …
Per ansamblu, foarte multumita.
Spor la colete !
Christina
Christina, tu ce marime ti-ai luat doudouna??? Vad ca maxima e 162 si ma tem ca n-are sa-mi vina!!! Eu in mod normal port 38 si mi-as lua-o si pe asta dar cam am emotii...
In rest ce sa zic.... foarte frumoase lucrusoarele cumparate!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
katthy spune:
Pt. cele care au primit codul 78190 ( reduce 32eoro/65, 20euro/40 + cadou ) merge si la balerinii crosetati
Graviduta spune:
quote:
Luni mi-a venit si pachetul din 04 februarie, in care am avut www.laredoute.fr/vente-parka-enfant.aspx?productid=324124962&documentid=201207&categoryid=41254348&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">doua parkale, una marron glace (superba culoare !) marimea 94, si alta bej marimea 102. O sa le poarte la toamna-primavara viitoare. Frumoase foc.
Foarte frumoase hainute! Christina, spune-mi si mie, te rog, daca parka asta e captusita si pe interiorul manecii. Si mai am o intrebare, dar vad ca deja te-a intrebat si Camelia, asa ca asteptam raspunsul tau. Si eu i-am luat Marei prune, dar nu m-am gandit sa-mi iau si mie. Eu am 1,66, dar sunt mai "corpolenta" cum mi-a zis un fost coleg cu care m-am intalnit la metrou. Dar m-am inscris la slabire, asa ca, daca 162 vine si la 1,66 m, poate iau si eu una. Mara o sa o poarte oricum la toamna/primavara, ca i-am luat 86.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
corap spune:
mi-a venit coletul - de fapt scrisoare - din ... 27.02. in viata mea n-am primit ceva atat de repede.
bine, nu era nimic interesant,o pereche de tenisi pt bona, ca-si umplea pantofii de nisip si una pt mine, tenisii lollipops de 4 eur, f frumosi, margelati, dar mie mi-s cam ficsi (am comandat 40, ca 41 nu aveau)
mai am o comanda din aceeasi data, data de pe alt cont. sunt curioasa cand vine ...
bye
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
socrate spune:
addya mersi de sfat, am incercat tot. Zau daca inteleg ce se intampla. La mailuri nu imi raspunde nimeni si cum am zis din pacate nu reusim nici cu contul colegei mele.
chris25ss spune:
quote:
Originally posted by corap
mi-a venit coletul - de fapt scrisoare - din ... 27.02. in viata mea n-am primit ceva atat de repede.
ce oficiu postal?
si mai am o intrebare... din experienta voastra, adidasii Nike barbatesti cu cate nr in plus ar trebui comandati ca sa fie ok?
ChrisDun spune:
Camelia_daniela, Graviduta, va multumesc pentru aprecieri
Tocmai pritocisem un raspuns, care s-a pierdut pentru ca nu eram logata ...
Doudouna mi-am comandat-o 162 - si eu sunt mai "corpolenta" LOL: am 1.62 si 64 kg . In marimile clasice romanesti port 42-44. M-am cam riscat cu doudouna, dar la banii astia m-am gandit ca merita sa ma risc. Inca n-am primit-o -> e comanda din 24 februarie, care (sper eu) sa pice astazi.
Parkaua nu are manecile captusite ! (de unde ai stiut?)
diotima spune:
@claudia0676
Eu port 39 si am luat 39. Imi vin bine, degetul mare atinge un pic varful. Ieri, dupa o zi de purtat, m-am simtit f ok in ei.O alta prietena si-a luat si ea balerinii, comandandu-si tot marimea ei si s-a declarat si ea multumita.
quote:
Originally posted by claudia0676
Diotima ce marime ai luat balerinii? Cat porti tu de obicei sau un nr. mai mare?
Eu pana acum am dat-o in bara rau de tot cu incaltamintea ...
Astept comenzi din 22.02 si 28.02...
@camelia_daniela
Balerinii negri sunt din piele intoarsa, mai subtire si moale, chestiile alea lacuite nu sunt piele, iar interiorul este din piele. Isi merita banii.
Graviduta spune:
quote:
Parkaua nu are manecile captusite ! (de unde ai stiut?)
Christina
Au mai luat fetele geci sau hainute cu o astfel de captuseala si au spus ca manecile erau necaptusite, astfel incat le cam inghetau mainile copiilor.
Graviduta spune:
Atentie! Am folosit codul 64092 pe un cont pe care il mai folosisem deja si merge.