***Shoppaholicele Redouto-masochiste (84)***
Raspunsuri - Pagina 16
mirunajr spune:
La capitolul "nu va cumparati asa ceva" http://www.laredoute.fr/vente-jupon.aspx?productid=324102346&documentid=321408&categoryid=32406815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
este oribilaaaaaaaa, paraca sint florareasa cu ea.
Giova spune:
am fost la posta si am venit cu coletul din 30/01. Nu mai zic nimic de avize, caci se pare ca au disparut, asa se poarta anul asta, probabil.
Aveam haine luate la 1-3 euro. cele pt. copii sunt ok, pijama pt. mine super, 2 bluze pt. slabanoaga de sora-mea-misto, iar pt. al meu sot...am dat-o in bara si cu chilotii si cu blugii. bine ca au fost doar 3 euro bucata, ca de nu...ma omoram.
asa ca am terminat si eu cu coletele, acum sa vedem cand voi da o noua comanda...poate mai incolo...cand se incalzeste timpul.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Lorreddana spune:
fetelor, am si eu nevoie de mail-ul lui christine...
s-a lamurit cineva ce e cu acel SM/SV scris pe factura in dreptul unui produs care nu a sosit? Si pentru care nu am note d'avoir ori bon d'achat...???
La mine note d'avoir-u' s-a transformat ieri in bon d'achat in suvi... Faza e ca am vazut acum, abia dupa ce am dat comanda
claudia0676 spune:
quote:
Originally posted by diotima
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23466717&productid=324126252&documentid=201207" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23466717&productid=324126252&documentid=201207 - f. moi, comozi, merita banii
Diotima ce marime ai luat balerinii? Cat porti tu de obicei sau un nr. mai mare?
Eu pana acum am dat-o in bara rau de tot cu incaltamintea ...
Astept comenzi din 22.02 si 28.02...
miki68 spune:
Nah, ca acu' si note d'avoiru meu e urmat de ?????
Ce-o fi insemnand?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mamoaia spune:
Buna
Ce inseamna bon d'achat si cum se foloseste ? Am avut niste produse lipsa in colet si am vazut in suivi ca suma e bon d'achat.Scuze, sunt sigura ca ati mai scris pe undeva dar nu gasesc.
Multumesc si pls sa imi raspundeti
ioana_77 spune:
Jasmine, eu am avut doua comenzi pe 29 si una a venit, de-aia mi se pare suspect.Am sa mai astept si eu saptamana asta.
Intre timp am incercat sa mai dau o comanda acum o saptamana si dupa n incercari nu am reusit. In schimb am primit un mail ciudat de la ei cum ca le pare rau ca am intampinat dificultati cand le-am accesat pagina si ca-mi ofera un cod pt un cadou pt urmatoarea comanda. O suma aproximativ cat comanda respectiva a fost blocata pe card. In suivi commandes nu apare nimic, cosul e inca plin, la banca mi s-a spus ca e pus hold pe bani pt comenzile anterioare, cu toate ca ei si-au tras absolut toti banii, chiar imi ramasesera ceva in sold. Ce concluzie sa trag de-aici? Ca li s-a cam urat cu binele.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
vl-ad spune:
Clau parca tu ai zis ca ai luat rochita asta:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6236901&SizeCode=00034&Quantity=1&PersText=&ItemId=31&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Poti sa imi spui te rog daca decolteul este la fel de adanc ca si cel din poza?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by ioana_77
Mai are cineva colet din 29 ianuarie nesosit? Ca sa stiu daca le scriu sau nu.
da,eu mai astept un colet din 29 ian si n-am de gand sa le scriu,mai astept.
eu am primit azi din 3 febr si din 7 febr.
astea au fost ultimele colete de la reduceri, venite cu intarziere