Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 2

greyeras spune:
greyeras spune:
 Uite si Vaca Lola pentru mamici:
http://www.youtube.com/watch?v=NYXEZURpW5w&feature=related
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)http://community.webshots.com/user/cristinaculea

Annisia spune:
Annisia spune:
 Luy, ce de curtezani are piticutza ta, mai, mai... Alesi pe spranceana! Mai, ia sa ma uit eu mai bine la fetele voastre ca imi e sa nu-mi ramana baiatul neinsurat...
Micul Yannis creste mare

cecilia L spune:
cecilia L spune:
 Noi azi am avut un program tare frumos. 
Sa nu se supere Ebonne, de mami Danielle, dar daca ea s-a uitat la un roscat....s-a uitat si Cristi pe alaturi....sa nu-i spuneti, dar eu am impartit patutul cu Lara in primele mele zile de viata la spital.
Cristi a avut o intalnire, of si ce greu ajung, uauuuuu ce bine este la mami Dana in brate, suntgreu??, dar nu conteaza, ca frumoasaLara imi place, dar ea de ce are suzi?, nu conteaza eu tot o plac. Dupa ce m-a dus mami la gigici, am plecat sa pape mamicile, iar eu am stat cuminte, asa ca am primit adidasi, va plac?.Eu i-am probat si acum vreausa plec.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Am mai pus odata mesajul, dar era la sfarsitul capitolului, si ma intrebam,chiar asa nu ne-a vazut si pe noi nimeni?????/

Annisia spune:
Annisia spune:
 Cecilico ce baiat mare si frumos ai!!!! A crescut vericule bine-bine de cand nu l-am mai vizionat io. Si ce rade ellll... Pe Y nu reusesc de fel sa-l mai prind razand. Cand vede aparatul se uita mirat si face niste ochisoriiii... Cred ca blitzul l-a speriat... daca nu am ascultat de cineva anume, nu spui shini...
Micul Yannis creste mare

Annisia spune:
Annisia spune:
 Fetlili, hai ca tot ma tzin sa va intreb ceva foarte serios si uit. Asta este, la mine cu chestiile serioase e mai greu...
O finutza de-a mea vrea sa faca un bebe. Am trimis fata la analize, tot tacamul si i-a iesit ca nu a avut rubeola. Trebuie sa ii faca dozare de anticorpi. Intrebarea mea este: dupa cat timp poate sa ramana gravi? I-am facut programare la nea Nayel al meu (ar trebui sa-mi ofere coimision la cate pacinte i-am trimis si o sa-i mai...). Nenea doctoru era mai speriat de faptul ca tipa a avut acum 6 ani hepatita B. Cica vrea sa ii mai faca niscaiva investigatii. A mai fost cineva intr-una din situatiile anterioare? Spuneti-mi si mie despre ce e vorba si cum se poate rezolva treaba. Vreau sa-mi sustin fina si sa am un finutz sanatos pe viitor. Pai numai Roxana, frate???
Micul Yannis creste mare

angipangi spune:
angipangi spune:
 Bikmariamultumimptr.urari

motata este motata de vreo luna nu stiu ce sa-i fac
motata este motata de vreo luna nu stiu ce sa-i fac 
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

cecilia L spune:
cecilia L spune:
 Am reusit sa citesc si eu din urma, ati muncit azi, nu gluma.....
Am vazut un trioooooo de toata frumusetea, o gigica antrenata pt box, atentie flacai...
Noi suntem tare obositi, dar mie mi-a prins tare bine iesirea de azi, iar despre Cristi nu mai spun...cred ca ati vazut.
Acum merg sa-mi pregatesc iubirea pt nani....asta dupa baie, de grija sa nu o scape din vizor pe frumoasa Lara, nu prea a dormit si nici nu prea a papat bine, deh....a papat in parc.
Cristi si Lara la spital

danielle02 spune:
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Noi azi am avut un program tare frumos.
Sa nu se supere Ebonne, de mami Danielle, dar daca ea s-a uitat la un roscat....s-a uitat si Cristi pe alaturi....sa nu-i spuneti, dar eu am impartit patutul cu Lara in primele mele zile de viata la spital.
Cristi a avut o intalnire, of si ce greu ajung, uauuuuu ce bine este la mami Dana in brate, suntgreu??, dar nu conteaza, ca frumoasaLara imi place, dar ea de ce are suzi?, nu conteaza eu tot o plac. Dupa ce m-a dus mami la gigici, am plecat sa pape mamicile, iar eu am stat cuminte, asa ca am primit adidasi, va plac?.Eu i-am probat si acum vreausa plec.
Am mai pus odata mesajul, dar era la sfarsitul capitolului, si ma intrebam,chiar asa nu ne-a vazut si pe noi nimeni?????/
da ea nu se uita dupa altii :(((((
eu ma uitam si am bagat-o pe ea la inaintare sa nu se prinda lumea
 acu sufera de mama rea ce sunt :(((
 acu sufera de mama rea ce sunt :(((_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

danielle02 spune:
danielle02 spune:
 am o framantare in suflet mai fetelor,VREAU BEBE 2,da` asa de tareeeeeeeeee ca nu mai am rabdare sa mai treaca timpul :(((
da vreau sa fie la fel de cuminte ca Ebonee si la fel de zambilita,mai vreau 2 fete :((( 
annisia  Yannisucu`,asa tare imi place de el,are o culoare la piele tare faina,zici ca e bronzat,abia astept vara sa duc si eu zana mea la plaja sa se bronzeze,
 Yannisucu`,asa tare imi place de el,are o culoare la piele tare faina,zici ca e bronzat,abia astept vara sa duc si eu zana mea la plaja sa se bronzeze,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

alinkav spune:
alinkav spune:
quote:
Originally posted by greyeras
Roxananu ca nu te baga nimeni in seama cand esti tanar, cica nu ai experienta. Eu m-am maritat la 23 ani si la 25 am facut copil. De cand e dragostea mare
.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)http://community.webshots.com/user/cristinaculea
Stai linistita, ca suntem multe care te-am intrecut!
 Primul copil la 22 de ani, numai ca ma bagam eu in seama, daca nu ma bagau altii.
Primul copil la 22 de ani, numai ca ma bagam eu in seama, daca nu ma bagau altii.
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007