e avort ?
mi-a venit o mica singerare maronie ,dupa 6sapt de intirziere ciclu,si dupa ce testul mi-a iesit ca sunt gravida.oare am pierdut sarcina?
diana,mama lui andrei
Raspunsuri
Lorenyy spune:
Draga mea,poti sta linistita,aceste mici pete maronii le-am avut si eu la inceputul sarcinii,in caz ca,ai hemoragie,atunci,normal,va trebui sa te alarmezi.Oricum,bine ar fi sa-ti suni doctorul,este timpul sa incepi toate testele necesare sarcinii.Multa bafta si o sarcina usoara!
Tisina spune:
In limbaj popular se zice ca "te-a marcat", adica sigur esti insarcinata!
Felicitari, si sarcina usoara!
ariel_7000 spune:
nu cred...dar mergi la medic!!! si eu am avut o sangerare de genul asta in sapt. a 8 a (din cauza niveluluui hormonal mai scazut)si medicul mi-a dat tratament cu no spa, scobutil si utrogestan....
uneori poate fi vb despre o dezlipire de placenta sau un hematom si asta se vede numai la echografie, ideal transvaginala...se poate remedia prin tratament, dar du-te cat mai repede!
alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
amelie-chan spune:
Felicitari viitoare mamica !!!
Nu ai motive sa te alarmezi,dar consulta totusi
medicul pt. linistea ta sufleteasca.
Am avut si eu dar nu a fost nici-o problema.
Sarcina usoara si sanatate multa!!!
Ramona J spune:
Am avut si eu si n-a fost problema. Am sunat la medic, mi-a zis sa ma odihnesc, sa stau intinsa in pat o zi-doua. Am stat si totul a fost bine. Deci medicul nici macar nu m-a vazut pentru atita lucru.
Sper sa fie bine si la tine.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
vrajitoarea spune:
mi-a venit si sange ,nu mult dar sange si un cheag micut.ma duc la doctor azi,vrea sa fac si eco.tare mi-e ca a murit bebe.
diana,mama lui andrei
unboticutz spune:
diana, iti tin pumnii sa fie totul in regula! te asteptam cu vesti bune de la medic.
Emma are nevoie de noi!
vrajitoarea spune:
am fost la dr,am facut si eco-bebe e bine dar am si doua chisturi maricele.sunt in 5saptamani si nu prea am voie sa fac efort.mi-a dat sa iau utrogestan si pauza lacred ca de la asta s-a provocat scurgerea.oricum sapt viitoare fac analizele si poate vede ce nu e in regula.eu simteam la contact o usturime ingrozitoare,am mai avut si inainte.a ,si am si uterul fibromatos si cu chistulete. sper sa fie bine ca si asa sunt destul de suparata pe sotul meu ,iar a intarziat noaptea si nu stiu ce a fcut.imi vine sa dispar.
diana,mama lui andrei
ariel_7000 spune:
diana, pai nu ne-ai zis de :)))...pai in perioada asta, de la hormoni se inmoaie celulele colului si apar mici sangerari...dar de cate ori vei mai avea vreo sangerare, indiferent de ora, fugi la spital, la camera de garda sa te vada un medic, daca al tau nu e disponibil. cum ti-a dat utrogestanul intravaginal sau oral? mie mi-a zis dr. ca intravaginal e mai bun, ca oral da greturi mari...
cat despre chisturi, e posibil sa fie de la sarcina...e impropriu zis chisturi. ele au rolul de a hrani embrionul pana se dezvolta placenta...si eu am avut un "chist" marisor care nu exista cu 2 luni inainte de sarcina si m-a mirat, apoi a disparut....atunci m-a luminat dr. mea.
hai ca te-ai linistit acum. sarcina usoara in continuare!
alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
sanse spune:
Si eu am patit la fel la ambele sarcini.Dupa maroniu a venit si putin rosu.Am luat utrogestan si am facut gravibinon injectabil.
Trebuie sa stai linistita si sa faci tratamentul prescris de medicul tau.
Sarcina usoara
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE