Miresele anului 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Aly asa de repede dispari?
spor la treburi si un 8 martie romantic si cu multe cadouri.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
krelia spune:
bine mah...16 aprilie sa fie
Aly, pup wknd placut..vezi ce faci cu moshtra
Eu abia astept maine seara
bai...je am luat o punga de mucenici...da' zau daca am kef sa fac duminica...sa vedem cum m-oi simti...daca n-oi trece pe la mama.....
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ralnied1 spune:
Gata, bey! Imi tin emotiile acasa! Le-am incuiat in dulap, e bine asa?
Da' stati ca m-ati pierdut pe drum... pentru ce pariem? Ziua de nastere a Dianei???
Daca da... sa zicem 7 aprilie??? (atunci e nascuta mama mea si sotul din dotare, al meu vreau sa zic...) Daca nu va place 7 aprilie si e prea devreme, zic si eu un 16 (imi poarta noroc de obicei nr asta!)...
As fi zis 24, ca si asta e norocos uneori pt mine, fiind data mea de nastere, da' ma gandesc ca pana pe 27 cand e Pastele, ramane prea putin timp si n-as vrea sa fie Kitzy la spital atunci...
Asa ca 7 sau 16 sau, oricum, cel tarziu 20 aprilie...
V-am ametit de tot?
kitzy spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Gata, bey! Imi tin emotiile acasa! Le-am incuiat in dulap, e bine asa?
Da' stati ca m-ati pierdut pe drum... pentru ce pariem? Ziua de nastere a Dianei???
Daca da... sa zicem 7 aprilie??? (atunci e nascuta mama mea si sotul din dotare, al meu vreau sa zic...) Daca nu va place 7 aprilie si e prea devreme, zic si eu un 16 (imi poarta noroc de obicei nr asta!)...
As fi zis 24, ca si asta e norocos uneori pt mine, fiind data mea de nastere, da' ma gandesc ca pana pe 27 cand e Pastele, ramane prea putin timp si n-as vrea sa fie Kitzy la spital atunci...
Asa ca 7 sau 16 sau, oricum, cel tarziu 20 aprilie...
V-am ametit de tot?
Asa zic si eu, 16, cel tarziu 20.
33+ cu Diana
AMR 7 saptamani!!!
Giova spune:
eu tot la 20 raman...
Copilul nu a vrut sa-mi zica poezia, doar gestica mi-a aratat-o. am primit o felicitare si o poza cu el. pun maine in album sa vedeti.
pana atunci ...incep sa ma pregatesc ca ies cu gagicile in oras.
pe maine.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralnied1 spune:
La multi ani de ziua noastra! Sa fim fericite, iubite si sanatoase! Sa ramanem mereu la fel de frumoase, calde si vesele!
Sa aveti o zi frumoasa, sa primiti multe flori, cadouase, sa fiti rasfatate si sa va simtiti bine!
ralnied1 spune:
V-am pregatit o cafeluta si un ceiut... Sunt abia luate de pe foc...
Va doresc inca o data sa aveti o zi frumoasa, va spun La multi ani! si plec la gara, sa nu pierd trenul. Ne ducem la ai mei iar... (sa mai plimbam masinuta )...
Giova spune:
doamnelor, domnisoarelor, mamicilor, bunicilor, matusilor, etc !!!!
_
ralnied1 spune:
Asa liniste la Miresici?????
Eu am fost plecata... Dar voi???
OANAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
Giova spune:
eu pe acasa...cu musafirii de ieriu.
trebuiau sa vina si nasii lui marco in vizita cu piticul, dar cred ca a facut rubeola, si nu ne riscam, caci al meu nu a avut.
duminica placuta ral, cat a mai ramas din ea.
_