quote:
Initial creeata de Angelinne
V-ati facut tratament cu BDR??? Cum vi se pare?
Angelinne
Nu inteleg in ce consta tratamentul, ne spui si noua celor nestiutoare
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Ce inseamna defapt BDR ca habar nu am,in ce consta tratamentul ?
Anca,mami de doi nazdravani
http://www.edisa.ro/beauty_defect_repair.html
daca mi-l baga la reclama, dati pe google.
Angelinne, hai ca m-ai facut curioasa.
Totusi ,chiar daca sint ace de dimensiuni microscopice e in regula si pentru zona ochilor?Si-a facut cineva?
Aia din poza de pe site nu pare sa aiba nevoie.Mai relevante ar fi poze inainte si dupa.
Da stiu pe cineva care si-a facut...efectele sunt frumoase...ridurile nu pot spune ca au dsparut de tot dar s-au estompat mult iar conditia tenului este mult mai buna...eu cred ca merita facut! Iar aparatul exista in multe saloane din tara!
quote:
Originally posted by Angelinne
Da stiu pe cineva care si-a facut...efectele sunt frumoase...ridurile nu pot spune ca au dsparut de tot dar s-au estompat mult iar conditia tenului este mult mai buna...eu cred ca merita facut! Iar aparatul exista in multe saloane din tara!
Angelinne
Se fac 12 sedinte la interval de 2-3 zile , cam de 2 ori pe saptamina e indicat.Stiu ca cu un abonament este 2 mil sedinta altfel 3 mil si dureaza cam 2 ore tratamentul.Se face un peeling cu acizi de fructe apoi se lucreaza pe riduri , de acceea e o procedura migaloasa.
E un pret..
concureaza cu microdermoabraziunea, dar din ce-am citit, nu-i asa periculoasa ( in sensul de efecte secundare)..
ma mai documentez.
merci,