Colectia de toamna-iarna 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 6
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Inutza scumpa, chiar asa de rau doare? Nu mi-as fi facut veci extensii, dar dupa ce ai povestit acuma, chiar ca nu m-ar prinde nimeni la asemenea tortura. Tortura pe bani multi.
Nokisor, pai cind omu' n-are de treaba isi cauta...
Ganda
quote:
Buna dimineata. Nici eu nu am dormit asta noapte, ca de altfel cam in toate noptile de cand e soacra la noi in casa. Nu stiu ce am, am o stare de agitatie pe care nu mi-o pot explica, imi e cald, imi e frig, innebunesc de nervi ca nu pot dormi
eh, pai asta-i "efectul soacrei" ,este clara treaba! Ganda, rezista eroic!!! simpatizez cu tine!.
Sa spun de ce doare asa tare; a impletit codite din parul meu ( facute strins-strins, ca se mai lasa in timp de trei luni cit ar trebui sa dureze ) de care a cusut extensiile.doare fiindca mi-a tras de scalp ( da, tortura in toata regula!).
du-te sa vezi pozele facute in detaliu si iti dai seama.
Ganda, eu am par cit sa dau la toti vecinii din jur, de asta nu m-am plans niciodata,ca-i foarte des. Am vrut doar sa vad cum imi sta cu par lung, a fost o curiozitate mai degraba, si cum eu nu-l pot lasa sa creasca, acesta a fost modul cel mai rapid si practic ptr. mine. Mesa/peruca nu ar fi dat prea bine, s-ar fi vazut la prima vedere ca sint "accesorii" pe cand cu extensii nu-ti dai seama.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
crissy77 spune:
meems, mama, ce veselie pe la voi... karaoke, alea-alea, iar Rianha m-a cucerit cu Sunshine. Sanatate la bolnavioare si un pt fiecare.
catutza, of, of, mai, mai.
Gandacel, si noi mai avem 1/2 pachet scutece, asa ca pana nu le termin nu il elimin definitiv. La pranz a dormit de vreo 2 ori fara scutec, din fericire pt noi fara surprize neplacuta la trezire, dar am uitat sa i-l pun. Pe afara ii pun ca nu stie sa faca pipi decat la olita, desi ea se tine si nu-si da drumul in scutec.
Ina, nici eu nu am putut vedea pozele.
mitzo, eliminare rapida si fara durere.
anda, nurofen sau paduden si poate iti mai alini durerea. Cum merge cu lasatul de tiutiun(vorba bunica-mii)?
Cristina & Elise-Stefania
Ina869 spune:
cuscra, postaram in acelasi timp!
si la mine doare, asa ca nu mai motai ci astept sa vina dimineata
habar nu am despre alta metoda, mie mi-a facut-o p-asta dureroasa, stiind poate ca sint rezistenta la durere ( cabineteul stomatologic este linga )
daca iei niscaiva calmante nu trec durerile alea?
uite aici un cald sa treaca durerea afurisita!
nokisor , cica' cuscra le vede. tu zici ca nu. hai ca le mai trimit inca o data ca sa le poti vedea
Ina869 spune:
gata, le-am trimis!
cuscra, pai la spate sint lungi, dar nu se vad. sint tunsa in scari.
nu vroiam mai lung de-atit ca nu-mi stau bine ( ele au fost foarte lungi initial si eu am aratat cit vreau sa-mi taie).
ma retrag la depou sa-mi plang suferinta in tacere ( auziti urletele mele de durere?)
joy04 spune:
lex la piata ca vlad nu a vrut sa mearga si dupa vreo ora, sa vedeti iubire pe ei....era Vlad lesinat, il mangaia, il pupa...
ar trebui sa-mi fac griji ca inca nu l-a ciomagit Vlad pe Alex? a avut 2 tentative si a ridicatmanuta la el, dar doar atat.
ma duc cu Vlad la spital maine sa vad ce zice dr. are deja o luna de cand face kk numai cu supozitor. a facut de vreo 4-5 ori fara, dar greu rau.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
camelia_daniela spune:
Neatza!
Ina, mie imi place ce a iesit dupa extensii! Nasol e ca sunt asa dureroase ... la cati bani dai !
Anda sa treaca!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Ina869 spune:
Cami, cit costa in romania?
anda77 spune:
ina, extensii in ro costa intre 500-1500 euro, depinde de numar, de lungime (alea mai scurte sunt mai ieftine bineinteles, dar sunt doar 2 posibilitati de marimi), daca sunt de alungire sau de indesire sau amandoua etc. am intrebat eu coafeza mea:) acum ceva timp. in ro, repet, nu se impleteste nicio codita, cum ti-a facut tie, se lipesc cu un anume aparat de firele naturale. nu doare nimic. nu inteleg procedura la tine, s-a gandit sa nu le pierzi pe masura ce cade parul natural? dar cat sa cada? n-a vrut sa-ti degradeze parul cu aparatul? avantajul aici ar fi ca nu doare. si ar mai fi ca nu se vede nicio impletitura, chiar daca isi trece cineva mana prin parul tau, nu se simte nimic nenatural.
oricum iti sta bine.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Ina, imi pace cum iti sta! Esti gigea!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
in mesajul de mai sus, spuneam ca am fost plecata doar eu cu Alex afara ca Vlad nu a vrut sa vina.
Ina, iti sta super misto, imi place.
am incercat sa ma loghez de 4 ori si nu ma lasa. imi spune ca m-am logat cu succes, dar apoi apar nelogata.
CAMELIA, este mortala Daria.
fetelor, cu pampersul este ca Vlad numai vrea deloc, deloc. s-a trezit Alex
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)