Colectia de toamna-iarna 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 12

ioana_77 spune:
ioana_77 spune:
 O primavara frumoasa tuturor!
La multi Ani, Felicia!!!!!! 

sa fii sanatoasa si iubita!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan

camelia_daniela spune:
camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, FELI!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita de toti cei dragi! Toti ce-ti doresti sa devina realitate si sa ai parte doar de surprize frumoase!!!!!!!!
 LA MULTI ANI, FELI!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita de toti cei dragi! Toti ce-ti doresti sa devina realitate si sa ai parte doar de surprize frumoase!!!!!!!! 

Cami  &  Alexandra Daria
Cami  &  Alexandra Daria  (02.01.2006)
 (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit 

dordia2000 spune:
dordia2000 spune:

Cuscra!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Te poopam!!!
 Cuscra!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Te poopam!!!
Diana
 30+ mamica de
 30+ mamica de  Stefan-Cristian 14.11.2005
  Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 Multumesc, va urez si voua o primavara frumoasa, cu multa sanatate si bucurie!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

bianca_mo spune:
bianca_mo spune:
 FELICIA. LA MULTI ANI!
Va dorim din suflet o primavara frumoasa!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

catutza spune:
catutza spune:
 Felicia , LA MULTI ANI!!!! 

sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi sufletului tau
  sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi sufletului tau 
Lavi , cand afli ceva desper Sozopol ma anunti si pe mine te rog, ca ne tenteaza si pe noi  Ce fac fetele tale, nu ai mai scris nimic de ele
 Ce fac fetele tale, nu ai mai scris nimic de ele
Diana , sper sa scapati repede de teama de a face caca. Tu ce faci, cum te mai simti?
Cata  si  Bianca-Maria(2.11.2005)
 Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

madau spune:
madau spune:

Feli, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!!!!
Feli, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!!!!

Madau si
Madau si  Alexia Miruna (15 dec 2005)
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI 
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 Va multumesc, fetelor, vreau sa va zic, ca am avut cea mai minunata zi de nastere din viata mea, tati s-a intrecut pe sine. Cadourile au fost bine alese, pe placul meu: o colectie de dvd-uri de dramaturgie romaneasca (titanic vals, gaitele, anastasia etc.), o carte "Intoarcerea la Barsaloi" (continuarea de la "indragostita de un masai" si "adio Africa") si trufe cu portocale

Dimineata a pregatit micul dejun intregii familii (evident Ilinca nu a mancat mai nimic ) iar seara am mers la un bistro din Cotroceni cu specific italienesc pe care vi-l recomand, are niste paste exceptionale, de fapt totul a fost f.f.bun, chiar si servirea (culmea, in Bucuresti
) iar seara am mers la un bistro din Cotroceni cu specific italienesc pe care vi-l recomand, are niste paste exceptionale, de fapt totul a fost f.f.bun, chiar si servirea (culmea, in Bucuresti ) Acum poate iesim putin afara, desi cam bate vantul, insa Ilinca e pearda, trebuie s-o scoatem la aer inainte sa ne omoare ultimul neuron. Acum juma de ora am gaist cu snurul de la jaluzea in jurul gatului, i se parea foarte interesant cum se strangula
) Acum poate iesim putin afara, desi cam bate vantul, insa Ilinca e pearda, trebuie s-o scoatem la aer inainte sa ne omoare ultimul neuron. Acum juma de ora am gaist cu snurul de la jaluzea in jurul gatului, i se parea foarte interesant cum se strangula
Va pup si... poate mai scrieti si voi ceva? Ca am chef de citit
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

crissy77 spune:
crissy77 spune:
 Felicia, scriu eu cateva randuri . Am intrat sa-ti urez si eu, cu o mica intarziere
. Am intrat sa-ti urez si eu, cu o mica intarziere un calduros La multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti de la viata si sa-ti fie de folos cadourile primite.
 un calduros La multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti de la viata si sa-ti fie de folos cadourile primite.
Si la noi bate vantul ca turbatul, e f. frumos afara, cer senin si temperaturi bune, dar vantul asta ne da peste cap. Nu putem iesi afara, ne e frica sa scoatem fata, stam izolati in casa. Aseara cat pe ce sa smulga un geam de la casa vecinilor de vis-a-vis.
La noi in zona este un obicei ciudat (pt mine): pe 1 Martie se pune martisoare barbatilor , iar pe 8 femeilor. Asa ca eu ma pastrez cu urarile pt acea zi. Pup si weekend placut, ce a mai ramas din el
, iar pe 8 femeilor. Asa ca eu ma pastrez cu urarile pt acea zi. Pup si weekend placut, ce a mai ramas din el  . De maine din nou la servici
. De maine din nou la servici .
.
Cristina &  Elise-Stefania