promod on line

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Trebuie sa comanzi de 60 euro ca sa ai reducere 7.5 euro la transport. Sub 60euro transportul costa 30euro. Coletul vine cu UPS, il poti urmari pe internet, vezi unde se afla in orice moment.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyliz spune:

buna am si eu o intrebare. daca nu gaseste pe nimeni acasa. cui lasa pachetul daca vine la usa. de aia nu am mai comandat pana acum tocmai din cauza asta. help zice-mi si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello.am fost la banca si m-am interesat. completezi formularul si iti vine cardul peste 3 zile la aceeasi sucursala de banca unde ai aplicat sau la o alta sucursala stabilita de tine. in nici un caz prin posta. n-am intrebat insa, suma minima de depozit

Adela dc tot ne unim ptr sala, poate combinam si promod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Multumesc in primul rand ca mi-ati deschis apetitul pentru acest site. De raspandirea virusului la mine la serviciu m-am okupat eu cu succes.
Am si eu cateva intrebari, daca sunteti atat de dragute sa imi raspundeti:

1) cam cat de des se schimba modelele? Ca eu tot intru de vreo cateva zile si dau de lucruri noi, prima data m-am gandit ca nu le-am observat eu, dar nu prea cred…
2) cand au perioade oficiale de reduceri ?

Multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyliz spune:

buna care dintre voi face des comanda de pe sit? as vrea sa ma bage si pe mine cineva ptr o comanda. dau o comanda mica si nu am cu cine sa ma combin ptr a imparti taxele de transport. va pup

Mergi la inceput