promod on line
salut fetele cochete.. parca am mai vazut ca s-a discutat mai demult despre cumparaturi on line de pe siteul promod, dar nu gasesc de fel subiectul..heelp.. as vrea si eu detalii despre "desfasurarea" cumparaturilor..cat de multumite ati fost..
mulzumiri .
Raspunsuri
roxana1974 spune:
Salut maxinne, abia acum ti-am vazut topicul. Cel vechi despre promod nu-l stiu, din pacate.
Eu sunt fan absolut Promod si-mi comand online daca nu din 2 in 2 saptamani, lunar tot imi iau cate ceva, sunt indragstita de site-ul ala (cel francez). Platesc cu cardul de credit, plata e securizata, nu am avut probleme niciodata, iar daca comanzi din 2 in 2 saptamani ai transport gratuit! Altfel, in Romania platesti 22,5 euro pe transport, in cazul in care coletul are vaoare peste 60 de euro.
Chiar acum au produse noi la reduceri, iar colectia noua e tare draguta!
Marimile frantuzesti sunt cu un numar mai mici decat cele nemtesti adica 38 in Franta corespunde cu 36 in Germania. Eu unt foarte multumita ca nu am dat gres niciodata cu marimile.
Bafta multa!
maxinne spune:
multzumesc mult pentru raspuns!!!
mi se pare ca sunt dragutze hainele de la ei, si din strainatate am cumparat cu preturi semnificativ sub cele din mall..si pe site par interesante! cam cat a durat pana la primirea coletului?eu nu am mai cumparat on line decat de pe siteuri la care plata o faceai curierului care aducea coletul..asa ca acum ma interesez si ce tipuri de carduri sunt valabile..
inca o data multzumiri..si astept cu interes orice comentarii despre operatziunile" hainute promod"..
assa spune:
Roxana poti raspunde te rog la urmatoarele intrebari:
-in cat timp primesti coletul?
-vine cu posta rapida sau nu?
-corespund marimile cu cele romanesti? (cele nemtesti nu le stiu)
merci mult
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by assa
Roxana poti raspunde te rog la urmatoarele intrebari:
-in cat timp primesti coletul?
-vine cu posta rapida sau nu?
-corespund marimile cu cele romanesti? (cele nemtesti nu le stiu)
merci mult
pachetul vine in max 7 zile de la confirmarea expedierii comenzii. Intai primesti confirmarea inregistrarii comenzii (imediat ce ai platit on-line) dupa care, se poate ca a doua zi sau in vreo 3 zile max. sa primesti si confirmarea expedierii. Coletele vin cu UPC. Expedierea in Ro costa 22.5 EURO, daca comanzi peste 60 de euro - prima comanda. Ulterior, daca comanzi in decurs de 16 zile de la ultima expeditie, tot in valoare de peste 60 de EURO, transportul e gratuit. La prima comanda primesti un ID si un cod personal pe care le vei completa la fiecare comanda, si nu va mai fi nevoie sa completezi adresa de fiecare data, si asa vei fi si inregistrata in sistem ca ai transport gratuit in cele 16 zile. Eu ma sincronizez cu colegele de la serviciu si comandam intr-o veselie, destul de des, ca sa tinem faza cu transportul gratuit...
bafta multa fetelor!
Roxana
roxana1974 spune:
oh, am uitat sa zic ca Promod nu face hainite pt copii si nici pentru barbati si ce e misto cu UPC asta, e ca primesti un link pentru coletul tau si vezi tot timpul on-line pe unde se afla el si daca exista decalaje de la data initial stabilita a livrarii.
maxinne spune:
multumim mult roxana inca nu am comandat dar cu siguranta "atac" spre sfarsitul lunii. vreau sa ajung inainte sa probez cate ceva in magazin ..sa ma orientez.cardul meu de salariu nu cresd ca e bun. stii cumva ce card ar trebui sa-mi fac?
miri__b spune:
card ptr plati on line. au cei de la raiff. transferi in el numai cat vrei sa cheltui. ma tot chinui de ceva luni sa-mi fac si eu. am completat formularul, dar m-am oprit aici.