produse impotriva caderii parului....

produse impotriva caderii parului.... | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

ce produse ati folosit??? ati incercat foltene...vichy....revalid!! dupa nastere a inceput sa imi cada cam tare parul, am incercat solutia cu petrol, ulei de ricin, vit a si e dar nimik!!! ce a dat rezultate la voi???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

pai dupa nastere este sezon de cazut paru.parul acela frumos din timpul sarcinii cade

si mie imi cade dar nu de la nastere si folosesc metode mai naturale, zeama de ginger cu ulei de susan.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaism59 spune:

subscriu la ceea ce a zis predecesoarea mea.
una peste alta da un search si vei gasi muuulte topicuri despre caderea parului. La fiecare a mers altceva.
Eu care le-am incercat pe toate cred *(vichy, foletene, revalid etc, etc.. ) fooarte bine mi-a facut CHELSTOP - de la plafar. Am mai luat si niste vitamine pt par si unghii - pt ca daca ai o carenta de vitamine ... s-ar putea ca aceea sa fie cauza.
mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

mai de mult o spuma de par (de "marca") mi-a provoca caderea parului. impotriva acestui lucru, am tot incercat tot felul de solutii, sampoane regeneratoare, insa nici unul nu dadea rezultate vizibile. Cand am fost intr-o vacanta la Calimanesti am gasit un domn care vindea produse naturiste pe baza de plante. am zis sa incerc totusi si acea soultie. si vreau sa spun ca in doua luni parul meu si-a revenit. momentan nu mai stiu cum se numeste solutie respectiva, insa promit ca o sa caut, eventual un nr de telefon al dl respectiv si o sa-l postez.
sigur, situatia nu este aceasi, si nici nu imi cadea foart mult par, ci mai mult decat de obicei, cam dublu... dar am postat ca poate totusi va va fi folositor... o sa revin curand cu un post cu detaliile respective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am fost azi la farmacie si mi-am luat revalid capsule!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela 1969 spune:

Selsun Blu, de la farmacie.Te speli cu el la 4 zile.La mine a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qmihi spune:

in ce am gasit pe net legat de selsun blu zice ca ii anti-matreata; tu pt asta l-ai folosit sau pt ca se ingrasa parul?

si care dintre ele mai precis? ca am vazut ca sunt mai mult "modele" [:d]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Eu am incercat solutiile si samponul de la Ducray , dar si pe cele de la Vichy si vreau sa-ti spun ca am fost foarte incantata de Ducray. Pe langa asta am luat si Phytophanere,niste vitamine pentru par, piele si unghii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Imi este atat de cunoscut subiectul asta, fiindca de 6 ani am problema asta.La mine e efectul unei probleme endocrine, care nu se vindeca, doar se amelioreaza.Dupa cum vezi exista cazuri mult mai grave, asa ca fii optimista ca la tine e ceva pasager.Cel mai probabil un dezechilibru hormonal dupa sarcina sau poate o carenta de vitamine.As putea face o lista de produse, dar ma rezum la a te indemna sa alegi produse profesionale din saloane si sampoanele dermo-cosmetice daca iti permiti.
Eu as incepe cu un set de fiole pentru a incetini caderea parului si regenerarea lui.Un dermatolog ti-ar recomanda si o solutie cu efecte de durata gen Hair grow.La vitamine e greu sa stii la care e deficitul, ca sa nu mai zic ca normal ar trebui respectat un anumit dozaj zilnic, care nu coincide cu gramajul produselor puse in vanzare.Decat sa iei Viaderm sau pastile cu urzica ia un complex de B-uri,care are printe alte beneficii si cresterea imunitatii.Dupa cum stim stresul e principalul factor responsabil de caderea parului.E indicat si in stari de oboseala, tu avand un bebe.La sampoane Vichy, Ducray, Foltene, Kerastase, Joico etc
Cea mai mare parte a produselor sunt facute pentru Europa de Est, fiind de o calitate foarte slaba fata de ce e in strainatate.Asa cum e si cazul Selsun blu, de care amintea cineva mai sus.

Mergi la inceput