buna ziua. sunt din bucuresti si ma intereseaza unde pot gasi o reprezentantza a firmei Kallos! multumesc!
*mihaela*
Era un magazin al firmei Kallos pe Calea Victoriei, langa podul de peste Dambovita, dar s-a inchis. Acolo scrie ca acum s-a mutat in magazinul Victoria.
Buna!
Reprezentanta Kallos gasesti, incerc sa iti explic:
mergi de la Unirii spre Izvor si dupa restaurantul Sahara, la intersectia aia mare cu Opereta spre dreapta cum mergi spre Cec-ul mare, magazinul Victoria, pe Calea Victoriei imediat cum incepe ai sa vezi un magazin micut pe dreapta. Scrie pe geam Kallos.
Sper ca am fost explicita!
Pup
S-a inchis? N-am stiut :(
Imi pare rau, eu acolo stiam magazinul dar daca s-a mutat tot e bine.
buna - este unul in spatele mag. unirii - la parterul unui bloc (in spatele blocului)..si mai stiu unul pe Maria Rosetti..dupa intersectia cu Eminescu (inaintea pietei Domenii)...si , in general le gasesti cam la toate magaznele de desfacere produse e profil..
Dar iti recomand sa vezi si produsele Joico, wella si altele din categoria "profi " distribuite de Top Line - langa Mitropolie (unirii) - indiscutabil mai bune!!!!!
http://www.topline.ro/companie.php
Kallos mai gasesti la Mag. Bucur Obor la etaj . Intrii pe partea cu parculetul acela care da spre piata.
Sau la Auchan . Este situat cam .. fata in fata cu firma Veer.