mama nebuna sau ce?

mama nebuna sau ce? | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Ehei, fetelor am avut o cearta de pomina cu mama, chiar azi, de ziua mea!Care era reprosul ei: ca de ce m-am maritat cu actualul sot, cu care sunt de la 17 ani, ne-am casatorit la 21 de ani ai mei, ideea e ca pana acum as fi zis ca s-a obisnuit si mama cu ideea. si mai imi si zice ca daca vreau imi gaseste ea altu' mai bun, cu bani, sa nu ma mai chinui atat cu lipsurile! cred ca a innebunit de tot! acum as vrea sa stiu aveti si voi parinti de genul asta, cum reusiti sa ii struniti, ce le ziceti? Simt ca nu mai pot si nu mai am chef sa ii explic, avem o viata buna zic eu, avem afaceri care merg binisor, normal ca se poate si mai bine, dar daca eu l-am ales pe el, ce sa fac acu'? E normala mama sau eu sunt nebuna?

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Rory, nu pune la suflet.Probabil ca e foarte ingrijorata de situatia voastra, se simte neputincioasa in a va ajuta sa o rezolvati si a vorbit gura fara ea. Poate ca in sinea ei (facand parte din alta generatie) considera ca e treaba barbatului sa se descurce in problemele financiare si atunci in felul asta il comdamna oarecum.E greu pentru cineva care a trait toata viata in sistemul trecut sa accepte suisurile si coborasurile economiei de piata.Eu cred ca e mult mai speriata ca tine altfel nu ti-ar fi spus asa ceva.Fruntea sus si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

rory76 am si eu astfel de parinti in dotare...si solutia a fost sa ii spun verde in fata sa ma lase in pace...si sincer acum nici macar nu mai indrazneste decat in mod exceptionala sa imi zica ceva. Eu stiu ca sunt parintii nostrii...dar de aici pana la ai lasa sa ne calce in picioare este prea mult...de parca tu nu ai puterea si discernamantul necesar sa alegi!!

Poze noi cu noi;
Vorbe de duh si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

sa le dovedesti ca esti fericita si implinita alaturi de el. si sa nu te plangi de probleme.

BTW La multi ani!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Daca va e bine impreuna tu nu trebuie sa faci nimic. Cel mult sa apesi pe tasta IGNORE!! Sau sa-i spui "dar tu nu te-ai plicitisit sa-mi tot spui chestia asta!"
Problema e a mamei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Oaau, ce subiect, ma gandeam cand am postat subiectul asta si am uitat de el! Las-o sa vorbeasca atata cat vrea, eu le zic alor mei la misto: da, da, exact, asa e, daaaa, cum de nu m-am gandit.. si isi dau seama cat sunt de ridicoli si ma lasa in pace sau in cel mai rau caz imi zic#536; auzi, tu faci misto de noi? Cine eu? Nooooo..
Asta daca poti, ca pana la urma tot te afecteaza daca iti repeta prea des tot felul de tampenii. Daca nu poti sa iei problema in gluma, eu zic sa i-o retezi din start si sa-i spui ca in viata ta numai tu faci regulile si daca tine la tine sa incerce sa nu-ti mai provoace suferinta.
Draga mea, nu esti tu deloc nebuna, e si la tine ca in orice familie normala, ca la romani asa e, daca poate sa fie bine, de ce sa nu facem sa fie rau.
eu am preferat sa nu ma mai sune maica-mea cu anii decat sa stau sa ma frece la melodie cu toate paranoismele ei si vreau sa-ti spun ca e foarte bine, cu unii nu o scoti altfel la capat. De Craciun scandal, de Pasti scandal, etc... asa ca fiecare cu treaba lui. O fi rusinos, dar e sanatos.

Martie & Bebica & maimuta Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

rory76, LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Rory, in primul rand La multi ani!!!

Apoi, cred ca ar trebui sa o eviti putin pe mama ta. Stiu ca situatia e neplacuta. La mine e bine acum, pe sotul meu il iubesc cu totii, dar pe fostul prieten nu-l placeau deloc si bunica mea avea grija sa-mi spuna tot timpul ca ce caut eu cu el. Si imi amintesc cat de mult ma enervam si ce aiurea ma simteam. Parerea mea e ca, desi nu le plac alegerile noastre parintii ar trebui sa ni le accepte, eventual sa ne zica o data, maxim de 2 ori cu argumente bune ce anume nu le convine si apoi sa ne lase sa ne traim viata cu alegerile noastre.

Vorbesc eu acum, dar oi vedea cand imi creste baiatul

In orice caz, stai tu linistita ca nu esti nebuna. Uite de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Prietena mea ea mai buna are o mama exact cum o descri u !!!Eu zic ca nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui (spunea cineva mai sus sa ii demonstrezi nu stiu ce ),prietena mea ani de zile a incercat tot felul de chesti si nimic nu a mers...asa ca evita subiectul asta cu ea.Daca nu a inteles pana acum ca voi va iubiti nu va intelege vre-o data asa ca comportate ca atare si nu mai pune la suflet ,chiar daca e foarte greu pt ca vb de mama ta aici nu de un prieten sau eu stiu un strain ,gandeste-te ca asa e ea si probabil ca nu o sa o poti schimba u din ale ei ,pt ea reprezinta alceva fericirea decat pt tine.
Daca am fost cam dura in exprimare imi cer scuze dar ma confrunt cu problema asta de 9ani ,fiind vorba de prietena mea cea mai buna am avut multe nopti albe alaturi de ea si am suferit mult pt lacrimile ei pe aceasta tema.
P.S.Este bine daca doar da din gura si nu trece si la fapte sa bage tot felul de fitile !!!

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw

Mami Amy & bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

La multi ani Rory!

Mergi la inceput