***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Am si eu de vanzare 2 articole - daca se pot pune pe prima pagina, va rog.
Pentru persoane cu piciorul mai lat.
http://www.laredoute.fr/vente-les-baskets-hautes-imprimees-active-wear.aspx?productid=324068073&documentid=532907&categoryid=23929733&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
sunt marimea 39, culoare glitter rose - imi sunt mari - pret 3 euro

http://www.laredoute.fr/vente-stan-smith-ii-cf-adidas.aspx?productid=324115689&documentid=530607&categoryid=23112826&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
sunt din piele, albi, cu aricii din satin roz deschis - marime 39 1/2
Pret 42,50 euro
Mie imi sunt mari, am comandat 39 si au venit 39 1/2 - merg pt cineva care poarta in romania 38 1/2.

Multumesc.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cric spune:

amalisimona si eu am primit acum acest cod dar nu prea inteleg conditiile.Daca te lamuresti spune-mi si mie te rog, ca am cosul plin.

Am ridicat azi primul meu colet si sunt super happy.Au fost numai hainute petru copii pt care s-au mai pus link. Toate frumoase si de buna calitate.

Comanda inca apare in suivi si banii sunt blocati in cont de pe data de 15.02. Comanda am dat-o in 10.02.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Am primit azi un aviz, cred ca e comanda din 5 febr, ca cea din 29 ian a fost trimisa abia pe 15 febr, conform spuselor lui Sabine.

Ma ingrijoreaza faptul ca comanda de pe 8 febr care cica a fost trimisa pe 9 febr nu a ajuns. Si e sigur scrisoare ca nu erau decat 4 produse Sa-mi iau oare gandul de la ea? Mai vedem...

PS: abia azi mi-au luat banii pe toate comenzile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

Eu acum am venit de la posta.
Nu am colet :(
Nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am primit si un cod pentru ziua mea (care va veni):
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=anniv_fem_40pour120&omniturecode=00103910101RO03980391

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by cristicross

Da, eu astept cumintica coletul din 29, banii i-au tras pe 14.02, iar pe 20.02 am un note d'avoir de 2 eur pt aceasta comanda, deci abia atunci cred ca au impachetat-o.

cris

da si eu la fel 2 din 29.01 si banii la fel i-au luat in 13.01 si am un note d' avoir din 20.02...deci stau...maine merg la posta sa vad .....csa am fost plecata pana azi din oras...

Si mai am si dibn 13.02 pe care au luat deja banii in 18.01.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

acuma am vaz la banca ...in 21.02 mi-au luat banii pt o comanda din 18.02...toate fara mail de confirmare...deci astept sa vina coletele.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si eu astept comenzile de pe 3 si 6 feb. Am fost si am intrebat la posta, dar u a venit niciuna

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by acina

buna dimineata,
la cat mai multe pachete primite.
Mai fetelor in afara de adeea ro a mai primit cineva colete pt care nu s-a primit mail de confirmare?
Am facut sambata 2 comenzi si nu am primit mail de confirmare pt nici una dintre ele, dar apar la suivi...
Pupicei.

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

ieri am indraznit sa dau iar o comanda. nu mai dadusem din 14.02...
am folosit si codul cu reducere de 30-20% pt colectia noua...
si evident ca nu a venit mail de confirmare. dar acum nu imi mai fac griji. clar sistemul lor a picat undeva si nu mai trimite mailuri. dar daca ele apar in suivi eu zic ca totul e OK

Mergi la inceput