Dorul de a face dragoste!dupa nastere!

Dorul de a face dragoste!dupa nastere! | Autor: S_daniela

Link direct la acest mesaj

Oare cat timp ati asteptat pana in momentul in care v-ati reluat relatiile sexuale cu partenerul de viata dupa ce a-ti nascut?Va fost teama,v-ati simtit implinite,dorite?A fost o experienta care va restabilit relatiile de cuplu?A-ti putut astepta fara a va macina aceasta problema,fara a va gandi la acele seri sau zile in care va iubea-ti cu partenerul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

nu nu mai tin exact minte cat am asteptat, dar sigur nu am stat 6 sapt cat era normal ca deh dragostea e mare...asa ca am trecut la actiunedestul de rpd...poate pt ca in timpul sarcinii am facut-o fff des, il doream f mult si dupa atatea luni in care a fost mai rece cu mine pe plan sexual am simtit ca ma doreste, si n-am putut rezista tentatiei.
sincer m-a durut un pic, si a fost unpic dificil fiindca nascusem cu cezariana, dar placerea a fost cu atat mai mare cu cat faceam ceva interzis.
dar asta nu inseamna ca te indemn si petine sa imi urmezi exemplul, doar am zis ce am facut eu.

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_daniela spune:

Mersi de rasp,eu oricum cu chiu cu vai am asteptat si eu tot cu cezariana am nascut,dar asteptarea a meritat desi in ultima vreme ne sorbeam din priviri,si muream de dorul unuia pt celalalt a fost totul peste asteptarile noastre,si am revenit la normal la cuplul care eram odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Noi dupa o luna.Asta imi spusese doctorul,dupa o luna putem trece la actiune
Cat am fost insarcinata chiar si cu n-aveam probleme
Acum e mai greu ca patutul copilului deocamdata e in camera noastra asa ca ne-am mutat serile de amor in sufragerie
La mine nu a fost nimic dificil/diferit desi am nascut tot prin cezariana.
Iubirea a ramas la fel chiar si dupa venirea pe lume a lui bebe.

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

uite aici un subiect asemanator: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111395

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

quote:
Originally posted by julia_popadiuc

nu nu mai tin exact minte cat am asteptat, dar sigur nu am stat 6 sapt cat era normal ca deh dragostea e mare...asa ca am trecut la actiunedestul de rpd...poate pt ca in timpul sarcinii am facut-o fff des, il doream f mult si dupa atatea luni in care a fost mai rece cu mine pe plan sexual am simtit ca ma doreste, si n-am putut rezista tentatiei.
sincer m-a durut un pic, si a fost unpic dificil fiindca nascusem cu cezariana, dar placerea a fost cu atat mai mare cu cat faceam ceva interzis.
dar asta nu inseamna ca te indemn si petine sa imi urmezi exemplul, doar am zis ce am facut eu.

am gresit scuze..."in timpul sarcinii am faut-o ffff rar" asa e corect (din pacate)

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput