pete brune - corectare
Mi-a aparut o pata bruna de-asupra buzei de sus; de la soare. Ma deranjeaza foarte tare pentru ca intr-o anumita lumina pare ca as avea mustata. Folosesc fond de ten pentru acoperire dar m-ar interesa o metoda de indepartare definitiva.
Am incercat o crema pentru pete de la Galenic dar nu a avut nici un efect.
Aveti ceva idei?
alice
Raspunsuri
dooku3 spune:
Foarte greu cu petele,indiferent de cauza aparitiei.Pana gasesti solutia,in cazul in care nu o faci deja,foloseste protectie solara(factor 50)ca sa nu risti sa apara si altele..Mie cel mai bine mi se potriveste Anthelios,La Roche Posay,dar si cele de la Vichy sau Bioderma sunt bune.Poti sa incerci un peeling,lumina intensa pulsata,creme..Nu stiu IPL daca functioneaza,voi incerca si asta,peelingul la mine nu a dat rezultate.Din contra.
S_daniela spune:
Am o prietena care are asa ceva dar ei ii apar si ii dispar dar in spatele gatului nu ai avut?ea isi dadea cu tot felul de creme hidratante si am impresia ca acum nu mai are dar probabil e o alergie,in special vara din cate stiu eu apar mai des sau cand stai la soare.
simali spune:
quote:
dar in spatele gatului nu ai avut?
quote:
Nu am decat deasupra buzei de sus.
Ati auzit de micro abraziune faciala? Exista niste creme. Oare ajuta?
alice
dooku3 spune:
S-ar putea sa ajute in cazul tau.Microdermabraziunea,totusi,necesita multe sedinte pentru a vedea oarece ameliorari.Si cand spun multe inteleg de la 20 in sus.Nu stiu cat costa o sedinta in cabinetele din Ploiesti,in Bucuresti cam in jur de 30-40 euro.Dupa microderm.bineanteles ca vei folosi creme adecvate.Daca nu faci microderm,creme in farmacii pentru pete gasesti la Bioderma(White Objective),Vichy mi se pare si cam atat stiu eu.Sunt sigur mult mai multe dar nu am idee.Daca faci microderm,vei folosi creme recomandate de catre medicul(sau cosmeticiana)care iti face acest tratament.Foarte des am vazut ca se foloseste Reviderm dupa.
Mindy spune:
si au am avut si am probleme cu petele.. intr-o vara dupa o expunere la soare fara creme cu protectie m-am trezit cu o musteata de toata frumusetea.
ce m-a salvat atunci a fost o crema de la farmacie preparata de ei (nu mai stiu ingredientul de baza dar imi amintesc ca era cu oxid de zinc)... crema aceea o aplicam doar pe pata, ustura o vreme, apoi a inceput sa mearga straturi de piele in zona afectata si in max doua saptamini disparuse complet.
atunci mi-am tratat si restul petelor de pe fata tot cu acea crema (in paralel si cu ceai de patrunjel)si de atunci am mare grija cu expunerea la soare. folosesc factor min 50-60, mai ales primavara -vara.
eu zic sa incerci si la farmacie sa intrebi daca mai prepara crema asta pt albire.
Lo_li_Ta spune:
Mie mi-a dat farmacista o crema care se numeste Unitone. Sunt doua variante, cu sau fara factor de protectie. E o crema depigmentanta si dupa componente ar trebui sa functioneze.Eu n-am folosit-o inca.
cafera spune:
quote:
Originally posted by Lo_li_Ta
Mie mi-a dat farmacista o crema care se numeste Unitone. Sunt doua variante, cu sau fara factor de protectie. E o crema depigmentanta si dupa componente ar trebui sa functioneze.Eu n-am folosit-o inca.
Fetelor, eu am descoperit unitone acum 2 ani, dupa multe incercari. Da rezultate garantat!
simali spune:
quote:
Fetelor, eu am descoperit unitone acum 2 ani, dupa multe incercari. Da rezultate garantat!
quote:
Cam in ce farmacii sa caut?
alice
simali spune:
quote:
eu zic sa incerci si la farmacie sa intrebi daca mai prepara crema asta pt albire.
quote:
Din pacate numeri pe degete farmaciile care mai prepara cate ceva... Stiu una si o sa intreb. Multumesc.
alice