si oarecum off-topic: exista monstri (ca parinti nu pot sa-i numesc) care isi abandoneaza copilul in spital si nu isi dau acordul ca el sa fie institutionalizat sau dat spre adoptie. Acesti copilasi isi petrec primii ani din viata intr-un pat de spital, cu putinul pe care reusesc sa-l faca asistentele pentru ei, deoarece sunt multi si resurse putine, mamele vin sa-i viziteze pe cand expira termenul ca ei sa poata fi declarati abandonati si apoi tot acolo ii lasa. Am citit despre asta intr-un articol in evenimentul zilei, ce m-a shocat a fost explicatia unei asistente, zicea ceva de genul <<mamele vin si se interneaza o zi in spital, mananca si dorm toata ziua si nici nu se uita la copil, nu le intereseaza! in acest mod legea nu le poate lua copilul, ca doar "parintii" l-au "vizitat", iar acesti monstri de parinti iau in continuare alocatia copilului, doar asta ii intereseaza!>>
Multumesc mult Guestus am gasit ,eu credeam ca sunt diferite organizatii pt fiecare problema dar am vazut ca este unul pt toate acesta :http://www.voluntariat.ro/# daca mai exista cineva interesat.
mami Amy si bebe Stefan