spa-relaxare Tineretului

spa-relaxare Tineretului | Autor: gologanii

Link direct la acest mesaj

Buna, se apropie ziua mea si as vrea o sedinta de masaj-spa intr-un salon prin Tineretului sau pe aproape; imi puteti recomanda ceva dragut ce ati incercat?
mersic,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Si ziua mea vine si tot asta vreau. Nu stiu in tineretului insa, eu voi merge la edenspa in primaverii. Stiu ca sunt super. Anul trecut am trimis-o pe mama de ziua ei si a fost foarte incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

incearca la St Etienne, in intersectie, langa of postal. sunt f. bine pusi la punct spre deosebire de multitudinea de saloane deschise pe acolo.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

daaaa, vreau si eu de 8 martie, da' sa nu rupa pielea de pe mine de scump.
tot ceva tineretului/brancoveanu/berceni as vrea si eu.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Dar Ideal contour in Sinaci?
La eden in Primaverii ce ati incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Sandra, tocmai mi-am luat la eden 2 programe. Ceva de hidriterapie cu dusuri vichy si un ritual de fata si corp, ceva cu exfoliere, impachetare sau masaj la corp si facial. Ma duc saptamana viitoare. Mama mea a fost anul trecut si a fost foarte incantata. Ea mergea des la masaj intr-o perioada dar a zis ca aici a fost minunat. Astept si eu sa vad cum e saptamana viitoare si iti spun.

In privinta preturilor nu sunt ieftini, dar comparativ cu altii mi se pare ok. Adica, nu am vazut pana acum un salon de tip spa in care chiar sa te simti desprins de bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna Fianna, te-ai programat la telefon sau pe net?
si eu tot saptamana viitoare vreau sa merg

Mergi la inceput