Nou stil de viatza (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fetelor,nu va grabiti sa slabiti repede,nu intotdeauna numarul kilogramelor de pe cintar reflecta o forma fizica buna,daca pielea atirna si e plina de vergeturi,sinii sint lasati,iar muschii flescaiti puteti fi super slabe,dar va fi urit si trist.
Ideal este sa avem un tonus bun,atit fizic,cit si psihic,o atitudine pozitiva si optimista,conditie fizica si corp armonios.Iar asta nu se masoara nici in kilograme,nici in centimetrii.
Anda,te admir pentru rabdarea de a calcula caloriile pentru fiecare aliment

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

L_carmen, Hopes, super tari bancurile.

Crys, am un ochi special care vede toate abaterile.

Carmen, stai sa vezi eclipsa?
Da, mai si citesc, am inceput alta carte.

Hopes, si pe mine m-a cam lovit pofta de mincare dar maninc un fruct si beau multa apa si incerc sa-mi distrag atentia.

Carina, eu am observat sa slabesc daca nu maninc prea tirziu si prea mult seara. Si apropo de "calories don't know time", nu stiu cum se face dar de fiecare data cind rontai covrigei seara a doua zi am o surpriza nasoala la cintar. Asta cum se explica?

Ruxij, asa sint si eu, urasc sa tin regimuri care imi spun exact ce sa maninc. Mai bine ma ghidez dupa regulile de baza si-mi fac un meniu personalizat.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Gusta,am vazut cartea Soniei prin magazine dar nu mi-am cumparat-o De miine vreau sa imi gatesc din cartea Mihaelei.Nu mai vreau sa tin diete rapide ca nu ma ajuta cu nimic,slabesc repede dar nu tine.Prefer sa fac sport si sa maninc sanatos.

Mergi la inceput

Delidana,sint de acord cu tine,si eu slabesc daca seara maninc putin si nu tirziu,defapt spre seara metabolismul favorizeaza depunerea de grasimi,toate organele isi incetinesc viteza de functionare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carina

Du-te in bucatarie si da drumu la gaz asteapta o jumate de ora, si aprinde o bricheta. O sa iti apara pe tavan numele persoanei iubite . da mai departe ! ! ! daca trimiti mesajul la 50 de oameni si toti or sa faca chestia asta, media IQ-ului Romaniei o sa creasca considerabil.

P.S. Trimite mesajul mai departe inainte sa executi procedura in bucatarie; iti spun de ce mai tarziu...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Asta e cea mai tare, ar trebui s-o trimit tuturor prietenilor care-mi trimit si ei mesaje de genul: "daca trimiti acest mesaj mai departe la x nr de persoane nu stiu ce-o sa se intimple si daca nu o sa ti se ia lumina pe scara' sau mai stiu eu ce alta traznaie. Maama, cit urasc mesajele de genul asta.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia:
Unde iti tii ochiul ala special?
Surpriza de la cantar vine cel mai probabil de la faptul ca limita calorica pe ziua respectiva a fost depasita.
Anky: la fel si in cazul tau. Putem face si un experiment (eu nu-l fac ). Mananci normal in timpul zilei si inainte de 6 ronati ce ti-ai dori sa ronatai pe la 10 seara de exemplu. Same shit (scuze). Situatia opusa: manaci sub limita de calorii a zilei, seara la 11 mananci ceva (orice) care sa nu depaseasca limita - nu vei avea nici o surpriza (Pe incercate).
Anky: nu le tin minte. Am un site de unde le iau (thedailyplate.com) si cum mai tot timpul sunt langa calc, dau impresia doar ca-s atotstiitoare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Carina,probabil ca la tine merge si mai tirziu, esti mai slabuta de felul tau si ai arderi mai rapide, dar la mine e clar ca nu functioneaza,am incercat asta de mai multe ori.

Mergi la inceput

Carina, "ochiul" meu e ceva mai sus, nu chiar acolo. Da' tot nu ti-l arat.
Nu ma mai joc cu experimente de-astea, covrigeii sint mai buni la 11 seara decit la 6. Pe incercate.

Mergi la inceput

Anda,thanks pentru link,e interesant siteul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mama nu ma mai pot opri din ras si mi-am distras si sotul de la invatat.I_Carmen, Hopes sunteti de coma
Carina ai dreptate, cu atitudinea asta negativista nu voi reusi sa slabesc.Am sa incerc si eu pe site-ul recomandat si sa vad cum pot reusi sa numar.Candva ma ghidam dupa WW si am vazut rezultate.Of, ce vremuri!

Fetelor de la eclipsesle astea mama mea nu se simte bine si chiar si eu am citit ca influenteaza starea de sanatate.Voi ce credeti?
Edi e la fel.Tuseste si-i curge nasul, dar nimic altceva
Va las, pentru ca iesim in oras cu sora-mea si familia ei.Va pup

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput