Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by Amy26

Andra_bell,chiar ma gandeam la tine aseara.Ce-ti mai fac vecinii? tot asa ``linistiti`` sunt?

Te intreb, pt. ca si eu am avut parte 2 nopti f.``linistite``,am adormit(intr-un final)pe ritm de manele.....eheeee mai rar vecini ca ai mei....sa dea ei muzica asa tare sa asculte si urechea noastra

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Vaaai, eu is alergica la din astia! Am avut "bafta" sa avem 4 ture de vecini in garsoniera de sub noi, care mai de care mai indragostit de muzica: ba hard rock, ba manelute, ba populara cu chiuituri... si pe toti i-am vizitat cu rugamintea de a ne respecta si de a da muzica incet. Care nu s-au conformat s-au trezit cu politia comunitara la usa; si asta chiar inainte sa avem bebe; una e sa dai o petrecere din cand in cand si alta e sa iti bati joc de vecini non stop! Toti s-au cumintit pana la urma... Ultima tura de vecini a fost super, pacat ca tocmai au plecat in Italia... Asteptam sa vedem cui mai inchiriaza vecinul de jos garsoniera; le-am si pregatit comitetul de primire: eu, sotu' si Alexandra

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Am fost afara si a dormit jumatate de plimbare, iar jumatate a plans cum n-a mai plans niciodata pana acum; e clar din cauza vaccinului. Am ajuns acasa si raportam trei sferturi de ora plans cu sughituri, un biberon baut tot si una bucata mama cu nervii flenduri... Macar acum s-a mai linistit... cred ca de la pupicul lui Iustin

mititica de ea,inseamna ca a intepat-o sanatos madam doftor;lasa ca o sa fie bine,imp.e sa nu faca febra...noi asa am patit dupa vaccin;
Ti-a zis sa-i pui comprese cu apa rece la un anumit interval de timp?
dc.mai e nev. Iustin mi-a zis ca e preg. sa trim.multi

POZE

Mergi la inceput

Fetelor de mami Miha (mariussimiuc) stiti ceva?
obs.ca era f. activa pe forum si acum a disparut.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si eu ma duc peste ei daca dau muzica tare. Dar astora n-am ce sa le zic ca opresc activitatea pe la 8 seara, si na, trebuie sa-si faca oamenii in casa.
Cel mai tare m-am dat la vecinul de la 4 acum cativa ani de 1 Mai. Pe la 7 dim dormeam si eu ca omu' muncitor cand are o zi libera si m-am trezit, nene, in niste bubuituri de se zguduia scara blocului. In pijamale si cu ochii carpiti de somn, am luat-o in sus pe scari sa descopar sursa teribilului zgomot. Vecinul de la 4 intinsese o usa pe casa scarilor si ii dadea la ciocane. Nu i-am zis decat: "bine dom'le daca repari usa de 1 Mai, de Paste ce mai faci?" (Pastele era peste o sapt parca).
Asta e traiul la bloc.Poate ne ajuta Doamne-Doamne si ne mutam la casa anul asta!

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Si eu ma duc peste ei daca dau muzica tare. Dar astora n-am ce sa le zic ca opresc activitatea pe la 8 seara, si na, trebuie sa-si faca oamenii in casa.
Cel mai tare m-am dat la vecinul de la 4 acum cativa ani de 1 Mai. Pe la 7 dim dormeam si eu ca omu' muncitor cand are o zi libera si m-am trezit, nene, in niste bubuituri de se zguduia scara blocului. In pijamale si cu ochii carpiti de somn, am luat-o in sus pe scari sa descopar sursa teribilului zgomot. Vecinul de la 4 intinsese o usa pe casa scarilor si ii dadea la ciocane. Nu i-am zis decat: "bine dom'le daca repari usa de 1 Mai, de Paste ce mai faci?" (Pastele era peste o sapt parca).
Asta e traiul la bloc.Poate ne ajuta Doamne-Doamne si ne mutam la casa anul asta!

Inimioara mea

pey eu la casa cu curte stau si degeaba.bine dezavantajul e ca sunt lipiti peretii camerei mele cu cei ai dragutzilor de vecini.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Parca a zis ca nu mai intra cateva zile, ca se muta undeva, si nu o sa aiba net......

quote:
Originally posted by Amy26

Fetelor de mami Miha (mariussimiuc) stiti ceva?
obs.ca era f. activa pe forum si acum a disparut.

POZE

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Salutari!

Tot vazui ca povestiti de stelute fosforescente! Vrea si Alexia!
De unde le-ati luat? Si nu ma trimiteti in Titan sau alt cartier indepartat, noi stam in Dr.Taberei...

In alta ordine de idei, doctorita noastra nu ne-a zis nimic de luxatia congenitala, si fata mea are 3 pliuri la un bulanel si 2 pliuri la celalalt!
Fete dragi care ati fost la eco de sold, unde ati fost? Daca am trecut de 3 luni chiar nu se mai poate face?

Daca are fata ceva, o calc in picioare pe doctorita...

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Capitol nou

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput