Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
vali_delide spune:
La multi ani, Cami!
Multa sanatate si fericire sa-ti dea Dumnezeu alturi de familie si de copilasii tai superbi!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
adinag spune:
Cami, LA MULTI ANI!!!! Iti doresc o viata fericita alaturi de cei dragi,multa sanatate si bucurii, sa ti se indeplineasca toate dorintele!
AndreB spune:
Geo_Ionita si al meu a avut o iritatie dupa urechiusa. Nu da cu Bepanthen s-ar putea sa se inteteasca. Am rezolvat cu unguient oftalmic cu Kanamicina prescris de pediatru. Nu mai mult de 3-4 zile, dupa baita, o data pe zi.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Oana8188
ai o scumpete de fetita! si e nascuta in aceeasi zi cu Andreiutzul nostru. pacat ca stai in Iasi si nu ne putem intalni sa le facem cunostinta
Si Andrei e foarte frumusel si simpatic cand face botic ! Am vazut intr-o poza ca poarta un body rosu. Nu iese culoarea la spalat? Ca am si eu si tare iese...
Operatia mea e rosie numai intr-un capat si e foarte subtire sau cel putin asa o vad eu; ma asteptam sa fie mai urata.
quote:
Originally posted by anacami
Oanaelor (de Iasi si de Bacau),v-am vazut bbelusele, sunt niste scumpe! unde mai pui ca sunt si elegante; avem si noi ceva rochitele, dar in general o imbrac in salopeta.De acum o sa ii cumpar mai mult rochitele si fustite, are mama fata mare
Jucarii K's Kids am vazut la Miniblu (si masinuta Oanei)
Multumim!! Si noi avem rochitele, numai ca nu sunt asa de comode la purtat si schimbat, asa ca le imbracam numai cand i se trazneste lui mami sa chinuie cupilu' si sa ii faca poze...
quote:
Originally posted by oana_r
Victo,am o prietena are 3 copii,e super,mi-ar mai place o fetita apropiata varstei aniei dar nu se poate pentru ca am a doua cezariana.si in toamna termin casa si are 4 dormitoare,e pacat sa ramana unul gol.
Am 2 cunostinte, mamici de 3 copiluti prin cezariana. Deci se poate! Nu mai zic ca eu, cu un bebe acasa, nu numai ca ma gandesc la al doilea, dar si la un posibil al treilea . Daca ma aude barbatu'-miu ma ia la bataie
Oana de Ana Alexandra
AndreB spune:
Super Album!!!!
Toti bebeii sunt dragalasi si dolofanei, scumputi si dulci!
Atentie Vasari si Creem, cred ca "atentam" la Marii(f. frumoase)
Creem, fetita are ochi albastrii? Cam pe unde stati in Constanta (cartier) ca si noi tot "de la mare" suntem (Kaufland).
Matei e baietel cuminte, inteligent si mami o sa aiba grija si de educatia lui.Garantam cel putin 1,85 (macar cat taticu') la 18 ani.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
adinag spune:
Nu mai stiu ce-a scris ieri in mesajul ala asa lung, dar incerc.
Bianca, Floris numai seara tipa la piept, in restul zilei si noptii vad ca-l pot alapta fara probleme. Cred ca este foarte flamand la ora aia si nu are rabdare de san :-((
Shery, cred ca te stresezi prea mult cu papica, nu conteaza atat cantitatea pe care o papa la san, ci cum ia in greutate. Si eu zic ca nu a luat asa putin Un exemplu, verisoara lui Floris, nascuta pe 16 octombrie 2007 cu 3250g a avut la 3 luni 5560g, si este crescuta numai cu biberonul. Iar pediatruleste doarte multumit, spune ca e perfect! In Romania se asteapta de la bb sa se ingrase mult mai mult decat aici. In Austria se zice ca 150g/saptamana sunt media, cu variatii in sus si in jos. Eu in locul tau as pune-o la san sa pape in liniste si nu m-as mai mulge si alte cele, asta creaza stres, bb simte stresul si mananca poate mai prost decat ar face-o in mod normal. Ai o fetita bine dezvoltata si sanatoasa!
Jasmin, intrebai de nastere. Al meu a asistat la nastere, insa aici e ceva normal. Sincer, nu cunosc pe nimeni care sa n-o fi facut-o. Si l-am intrebat daca l-a marcat cumva negativ, sa fie socat - a ridicat spranceneleca n-a priceput ce vreau sa zic... Nici eu nu inteleg de ce l-at soca ceva atat de natural! Inteleg la o cezariana, ca te taie si estesi pentru mine infricosator, dar o nastere naturala???
Al meu zice ca a fost o experienta minunata, a luptat cu emotiile si lacrimile, pentru el a fost ceva foarte frumos.
Roxxy, felicitari pentru flacaul mare! Noi suntem abia la faza fixarii pradei (jucariilor atarnand) si a le bate, insa si asta ma face mandra pentru ca se vede ca sunt miscari voite, pasul urmator va fi sa le ia si el in manuta, dar mai dureaza cateva saptamani.
Ank, inca o data casa de piatra si felicitari pentru botez!
In rest, numai stiu nimic ce-am vrut sa zic. Floris este in continuare agitat, iar eu super obosita si nervoasa.
Cami, asa-i cu copiii mari si mici, Jasmina cateodata asa ma enerveaza, de mi se si face rusine. Bine, nu-i arat, dar face chestii de genul: se joaca cu lipici, are prea mult pe manute, se uita la mine daca n-o vad si sterge anume pe covor. Iti dai seama cum imi creste tensiunea!!! O intreb: ce-ai facut? Ea: nimic... eu: ai sters lipiciul in covor? ea: cum, dar tu ai vazut asta? (cu o voce foarte indignata...)
Asta numai ca un exemplu.
Se tine mereu de fusta mea, parca as avea codita, Floris e agitat, a plans mult in ultimele doua zile (pana acum deloc), ea se supara ca de ce nu tace si incepe sa-l imite...
Imi dau seama ca vrea atentie prin asta, dar pentru mine e prea mult, mai ales dupamasa si seara cand sunt singura cu ei, simt ca innebunesc cateodata!
Si cu kg crede-ma ca te inteleg perfect!!! Eu incerc sa slabesc, dar mi-e tare greu, si nu se prea intamla nimic. Si eu ca si tine de felul meu slabesc tare greu, cu mari eforturi (mai ales de cand sunt 30+)...
Amy26 spune:
Tocmai am terminat de citit un articol dint-o rev.
pt mamici,in care scria ca este total contraindicat
sa culci copilul pe perna.
Eu de la 4-5 sapt.l-am culcat pe Iustin pe o pernita(nu f. inalta ci mai plata dc pot sa zic asa).
Fetelor,voi ii culcati pe pernite?
Sa-l las si eu doar pe salteluta,credeti ca perna le deformeaza coloana?????
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)