Kosovo

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Pentru ca nu respecta suveranitatea granitelor Serbiei.

Ce ar fi sa fie de exemplu Republica Oltenia?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Viviana, granitele Serbiei s-au tot desenat si redesenat in ultimii ani (ca sa nu mai zic decenii) si la ultimul crochiu, kosovarii au zis ca lor nu le place prea tare ce a vrut sa spuna autorul, drept pentru care se tot exprima mai mult sau mai putin violent, pe aceasta tema (ca d-aia am trimis noi niste sute de romanasi voinici sa fac ordine p-acolo).
Asta cu suveranitatea e , prin urmare foarte discutabila.
Cat priveste Republica Oltenia, e in regula pentru mine. Deci daca imi trebuie pasaport sa ma duc la Craiova, no problem. Mai ales ca io-s de origine ploiesteanca violenta si fara printzipii, am republicanismul orasenesc in sange.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Oops, www.hotnews.ro/stiri-international-2395237-presedintele-american-george-bush-salutat-independenta-kosovo.htm" target="_blank">Hotnews

Bush a anuntat ca SUA vor stabili in curand relatii diplomatice cu Kosovo.

Parlamentul de la Belgrad a adoptat luni seara o rezolutie prin care condamna declararea independentei de catre Kosovo. In semn de protest, Serbia si-a retras si ambasadorii de la Washington si Paris, afirmand ca declaratia de independenta a Kosovo incalca legislatia internationala.

Intre timp, Consiliul de Securitate al ONU continua sa fie divizat in ceea ce priveste Kosovo si nu a luat nici o masura pana in acest moment. Sefii diplomatiilor din Uniunea Europeana au decis sa lase la latitudinea fiecarui stat membru recunoasterea sau respingerea independentei Kosovo.

Pana in acest moment, si-au anuntat intentia de a recunoaste Kosovo o serie de state, printre care: Germania, Italia, Franta, Marea Britanie, Austria, SUA, Turcia, Albania, Afganistan.

Urmatoarele tari nu vor recunoaste Kosovo: Rusia, Spania, Romania, Slovacia, Cipru.

ora 12.00 Rusia a avertizat SUA ca independenta Kosovo destabilizeaza ordinea mondiala.
ora 12.45 Alerta cu bomba la o scoala de langa Pristina. Cladirea a fost evacuata.
ora 13.00 Javier Solana se va deplasa astazi la Pristina.
ora 13.15 Etnicii sarbi au provocat incendii la granita dintre Serbia si Kosovo.

Edit: A, si ce e mai dragutz e ca Republica Srpska intentioneaza si ea sa se declare independenta : Mai multe organizatii neguvernamentale sarbe bosniace au cerut deja liderilor Republicii Srpska sa-si proclame independenta in cazul in care statele UE ar recunoaste-o pe cea a Kosovo www.gandul.info/lumea/republica-srpska-isi-cere-si-ea-independenta.html?3929 2397659" target="_blank">SursaIoana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

E ca si cand ar veni cineva si ti-ar lua o camera din apartament.
Apoi ca sa mergi la buda trebuie sa arati pasaportul.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Oops, www.hotnews.ro/stiri-international-2395237-presedintele-american-george-bush-salutat-independenta-kosovo.htm" target="_blank">Hotnews: Bush a anuntat ca...

Da' de ce "ups"? :)))
Din articolul de pe Hotnews, cel mai interesant lucru mi s-a parut a fi primul din comentariile cititorilor.
.

Intradevar, pentru o posibila vedere asaaaa, mai de ansamblu, a problemei, un search cu google dupa urmatoarele patru cuvinte: "Camp Bondsteel caspian oil" pare a fi de real folos.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Intr-o perioada in care statele europene tind catre o a asociere fara frontiere, cei di Kosovo s-au trezit ca vor separat. Ok, dar de ce trebuie sa fim noi de acord cu ei?
Ioana, imi spui si mie de ce crezi ca Romania ar trebui sa recunoasca Kosovo?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Cat priveste Republica Oltenia, e in regula pentru mine. Deci daca imi trebuie pasaport sa ma duc la Craiova, no problem. Mai ales ca io-s de origine ploiesteanca violenta si fara printzipii, am republicanismul orasenesc in sange.[/font=Verdana][/green]

Treaba cu Republica Oltenia nu mi se pare amuzant. Faptul ca Romania a fost nevoita sa renunte candva la teritorii ale sale, cred ca e destul de serios si de trist.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

iileana daca e adevarat atunci asta este explicatia: www.wsws.org/articles/2002/apr2002/oil-a29_prn.shtml" target="_blank">Camp Bondsteel and America’s plans to control Caspian oil

Numai ca articolul asta e din 2002. Si intre timp UE e mai aproape de Kosovo, controleaza cam tot pe acolo. Acel control asupra petrolului nu ar fi in contradictie cu interesele UE? Or UE sprijina Kosovo...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by papadie
N-are industrie, n-are resurse si e un "stat" musulman.

Hai c'o zisasi . Da' totusi cam scurta lista de 'defecte'.

Si Bosnia Herzegovina e stat cu populatie majoritar musulmana de destul de mult timp si nu cred ca Europa a avut de suferit catusi de putin din cauza asta.

Oricum in Kosovo, Bosnia si Albania la un loc sint mai putini musulmani decat in Berlin sau Marsilia luate separat.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Vorbeam despre acest stat ca simbol, nu ma refeream la calitati sau defecte.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

Dar ce interes aveau in Serbia cand au dat cu bombardele ca sa-l dea jos pe Milosevici-asupritorul? Ca vad ca in Arabia Saudita n-au probleme cu regele si zau daca nu mi se pare mai rautacios decat Milosevici...
Eu sunt absolut de acord cu Papadie, ne despartim doar la concluzii: nu vad in separarile astea o problema decat daca vrem sa facem din ele o problema. Sa se separe, frate, daca se simt bine, care-i baiul?
Poate imi scapa ceva si nu-mi dau seama, sa mi se explice mai pe larg si o sa ma straduiesc sa pricep!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Acelasi interes pe care l-au avut in Irak. Crezi ca l-au omorat pe Saddam ca a masacrat populatia kurda?! Sa fim seriosi. Nu mai departe de acum cateva luni i-au mangaiat pe crestet pe turci dupa ce au trecut in Irak si au macelarit niste kurzi. Ca sa zic asa pe Big brother il cam doare-n kurd de basmele cu democratia. sau, ma rog, le trateaza ca pe niste basme fara sa traga "invatamintele" ()

blog

Mergi la inceput