Strumfi de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by lialuminos
Cat despre a-i tine ocupati pe strumfi, ce pareri aveti de premergator? I-ati/ii veti pune? Andrei vrea sa faca pasi si ma indoaie de spate toata ziua. Eu parca i-as lua rotobil... Cunoasteti cazuri concrete ca le-a facut rau bebicilor?

Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)

Eu nu stiu niciun copil mutilat de premergator, dar nici nu am intalnit vreun pediatru sau vreun ortoped care sa-l recomande. Asa ca noi personal am decis sa-l evitam, la fel cum evitam toate chestiile controversate.

Mergi la inceput

Aylin, ! Care Lia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

lialuminos, s-a mai discutat despre premergator. Noi nu vom lua asa ceva. Eu nu vreau sa risc, mai bine ma cocosez eu decat sa pateasca bb ceva.

lia, si mie mi s-au parut ciudate comentariile, am dat pana am reusit sa gasesc si eu unul normal. Ufff... greu am mai gasit .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Aylin, ! Care Lia?

www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra

am editat

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

quote:
Originally posted by liadorian

Aylin, ! Care Lia?

am editat

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Norocul tau ca nu m-ai intebat pe mine, ca io nu stiu sa raspund. Ce face Alma, se aeriseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

quote:

Cat despre a-i tine ocupati pe strumfi, ce pareri aveti de premergator? I-ati/ii veti pune? Andrei vrea sa faca pasi si ma indoaie de spate toata ziua. Eu parca i-as lua rotobil... Cunoasteti cazuri concrete ca le-a facut rau bebicilor?

http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=37306&cid=33459

Lia, mi dr mi-a spus ca abia dupa 9 luni sa o pun pe Ilinca in premergator si nici chiar atunci nu recomanda, eu una insa nu cunosc nici un caz de probleme provocate de premergator. Si tzoanca mea ma chinuie de sale pt ca vrea neaparat sa mearga si nu pot sa ii refuz exercitiul asta. Asa incat eu sunt de parere ca atunci cand copilul da semne clare ca e pregatit si ii place efectiv sa "mearga", poate fi pus 5-10min pe zi in premergator. Ilinca e atat de fericita cand o pun putin si alearga atat de bucuroasa de independenta capatata incat "pacatuiesc" si cedez cate putin pe zi. Ma mai revansez si cateva zile i-l ascund, dar tot revin si ii daruiesc cele cateva minute in zilele urmatoare.

Panda, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
noi nu am folosit premergatorul, pe David pediatra l-a suspectat de displazie de sold si am fost la un ortoped pediatru care ne-a linistit, nu avea nimic, dar ne-a spus sa evitam premergatorul, nu nu i-am luat, dupa ce a inceput sa stea bine in fund l-am pus intr-un tarc, cu jucarii, cand stateam in sufragerie iar cand eram la bucatarie statea in scaunul lui si imi urmarea toate miscarile
cu Mara voi face la fel, deocamdata preferatul ei e un balansoar de unde ma urmareste si se leagana cat e ziua de lunga

aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salut!
Nu mi-a mers net-ul si nu am putut sa intru. Vaiiiii, dar ati scris, nu gluma. De ce va grabiti asa sa ajungeti la capitolul 69? Daca va inscrieti la alta odisee sa anuntati, ca va tinem pumnii.

Despre noi? Vrem sa fim sanatoase sa putem face vaccinul de 6 luni.

Care erau leacurile alea homeopate pe care se administreaza inainte de vaccin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cafera, de ce sa dai "leacuri homeopate" inainte de vaccin? ca sa nu faca reactii adverse?, nu stiu, eu nu i-am dat niciodata ... ce fel de vaccin faceti? cel din programul de imunizare (gratuit) sau cu plata ... noua pediatra ne-a recomandat pentaxim, cica e mai bun, nu stiu, lui David i-a dat vaccinurile din program si au fost bune ...

aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by ioanaiub

cafera, de ce sa dai "leacuri homeopate" inainte de vaccin? ca sa nu faca reactii adverse?, nu stiu, eu nu i-am dat niciodata ... ce fel de vaccin faceti? cel din programul de imunizare (gratuit) sau cu plata ... noua pediatra ne-a recomandat pentaxim, cica e mai bun, nu stiu, lui David i-a dat vaccinurile din program si au fost bune ...

aici suntem noi

Despre pastilutele homeopate, vorbeau fetele ca ar reduce efectele nedorite ale vaccinurilor.
Noi am facut infanrix.

Mergi la inceput