Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Pai ce vrei sa-i luam ca ex. pe cei care fac lucruri urėte sau pe cei care sėnt capabili sa creeze o societate mai buna.
Nu cred ca tu la familia ta sau la cei dragi tie le spui ...uite ce lucruri urėte fac aia sau aia si ai vrea ca si ei sa faca acelas lucru. Ti-ai dori ca tu si fam.ta sa traiasca mai bine sau nu.?(nu ma refer la situatia materiala)
Din cėte stiu eu exemplele bune sėnt cele pozitive nu cele negative.Poate ca la tine e altfel.
Si ėn IT. se ėntėmpla atėtea lucruri urėte dar eu nu spun ca nu-i adevarat si nici ca nu-mi pasa pt.ca si ėn alte parti ale planetei e la fel, ci dimpotriva ,spun ca e trist si urėt ce se ėntėmpla.Si mi-ar place ca la mine-n tara sa nu se ėntėmple.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Guestus,aia cu columbeanu ,era pusa asa sa vad daca te uiti la emisiuni siropoase.
Fii sigur ca nu-i asta motivul cel mai important pt. care nu asi Imigra in tara mea.
La boing m-am gandit si eu,dar am rau de avion

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Sa-mi inchideti gura veniti si voi domle cu povesti gen emigrez ca ...vreau sa conduc un Boeing 767...sau vreau sa studiez ghetarii...sau sa fac inginerie la MIT....sau sa lucrez la Lehman Brothers....chimie cu prof X ..ginditi si voi un pic mai mai avansat.
Ca te calca ala pe bombeu in 368 nu e motiv frate de emigrare...si apoi vii si scrii bazaconii si guestus te taxeaza cu placere
auzi si tu...pleci din tara ca apare columbeanu in revista...sau ca vinzatoare nu zimbeste

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Maraki,

chiar azi m-am intors din parc si era plin de copii,nu generaliza.
Aici,in germania ,dupa cum stii exista scris mare la intrarea in parc un program de joaca.

Iar copiii aici au si alte activitati dimineata mai stimulative intelectual decat datul in balansoir si groapa de nisip.

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Citat:
citat din mesajul lui TweetyGeo

Eu una nu as vrea sa emigrez. Poate as lucra pentru un an, doi in alta tara, dar m-as intoarce inapoi. De ce? Pentru ca am stat 3 luni in alta tara si eram foarte singura. Mi-era dor de babele care stau la randuri si fac schimb de retete, de zarzavagii din piete, de copii din parcuri. Aici erau parcuri mult mai frumoase, colorate, dar pustii. Mi-era dor de galagia orasului meu, de mancarea romaneasca, de fetele zambitoare ale romanilor. Sunt o nostalgica incurabila. Motive sunt multe, si pro si contra, dar tot ce parea odata frumos in afara incepe incet, incet sa se iveasca si la noi in tara. Si vorba aia: "Fie painea cat de rea, tot mai bine-n tara mea."

Mare dreptate ai cu parcurile ca sant goale De cate ori puneam poze din parcuri, se mirau prietenele si ma intrebau unde sant oamenii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Lasa Guestus, ca si salile de teatru din bucuresti sau la opera se bat mustele pe loje,nu e nici dreaku

Citat:

Si daca vine Florin salam in spania/italia aduna 300 000 de romani cit ai clipi la 1 concert...si uite citi manelisti sint acolo adunati....hahah...si daca vine si copilu minune se fac de 500 000

hai ca mai gasesc ...vreti sa va mai dau exemple?

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Guestus,
vad ca ai raspuns la toate.
E frumos din partea ta chiar patriotic sa-ti protejezi mitocanii sau nesimtitii.

Citat:

Nesimtire pe strada....asta-i marea problema ...pai iti arat yo orase devastate de englezi..vrei sa vezi poze?

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Guestus,
Ai pierdut pozele?Lasa nu te mai obosi ca nu-i nevoie ,vin-o cu alte argumente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Imi cer scuze pentru off topic, dar am o rugaminte arzatoare: va rog mult de tot, nu transformati (si) subiectul asta in razboi "in-out" România. Am intrat aici pt ca eram curioasa sa citesc motivele celor care nu vor sa emigreze si, cind colo, gasesc aceleasi acuze la adresa românilor: cei plecati la adresa celor ramasi si vice versa. Multumesc!

Mergi la inceput

Marox,

Eu combateam doar niste idei ale lui guestus, chiar nu e razboi.

Dar oricum uite o floare pt.tineimi plac oamenii pasnici.

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Eu raspund f cinstit ca nu as avea rabdarea necesara sa o iau de la inceput in alta parte. In ciuda faptului ca sunt f multe lucruri care nu imi plac in RO am reusit sa ne facem un rost aici, muncind mult si facand o gramada de sacrificii

Apoi, mai e un argument de natura emotionala. Plecand departe de ai mei as avea mereu sentimentul ca am pierdut un timp pretios pe care l-as putea petrece alaturi de ei. Stiu ca poate suna aiurea pentru unii, insa sunt unic copil, ii vad pe ai mei ca sunt din ce in ce mai neajutorati si mai bolnavi, simt ca trebuie sa le fiu aproape. Plecatul "afara" pentru ei ar echivala cu un abandon.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Maraki,

chiar azi m-am intors din parc si era plin de copii,nu generaliza.
Aici,in germania ,dupa cum stii exista scris mare la intrarea in parc un program de joaca.

Iar copiii aici au si alte activitati dimineata mai stimulative intelectual decat datul in balansoir si groapa de nisip.

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Citat:
citat din mesajul lui TweetyGeo

Eu una nu as vrea sa emigrez. Poate as lucra pentru un an, doi in alta tara, dar m-as intoarce inapoi. De ce? Pentru ca am stat 3 luni in alta tara si eram foarte singura. Mi-era dor de babele care stau la randuri si fac schimb de retete, de zarzavagii din piete, de copii din parcuri. Aici erau parcuri mult mai frumoase, colorate, dar pustii. Mi-era dor de galagia orasului meu, de mancarea romaneasca, de fetele zambitoare ale romanilor. Sunt o nostalgica incurabila. Motive sunt multe, si pro si contra, dar tot ce parea odata frumos in afara incepe incet, incet sa se iveasca si la noi in tara. Si vorba aia: "Fie painea cat de rea, tot mai bine-n tara mea."

Mare dreptate ai cu parcurile ca sant goale De cate ori puneam poze din parcuri, se mirau prietenele si ma intrebau unde sant oamenii

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Sophia 2ani
+17

Eu mergeam vara in parc in jurul pranzului si vedeam 1-2 copii la leagane.Nu toti copiii pana in 3 ani se duc la gradi si fii mai explicita: unde bati cand spui ca:
" copiii aici au si alte activitati dimineata mai stimulative intelectual decat datul in balansoir si groapa de nisip."

Programul de joaca eu nu l.am vazut afisat nicaieri( nu ca daca l.as vedea as tine cont de el)

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput