Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra?
Raspunsuri - Pagina 14
ionica spune:
Natynic
Ai vrea tu sa ai situatia financiara si viata sociala pe care o aveam in romania.
Nu Naty, nimic din acele artificii si pompoane nu m-au facut sa fiu linistita in ceea ce priveste viitorul meu si al copiilor.
am locuit intr-o zona mai mult decat invidiata de multi bucuresteni,am condus o masina pe care tu poate o vezi dar in filme, mergeam la cele mai fitzoase localuri cu gagici cu mana in erectie zi de zi pt.asi arata ceasul Pasha si Vuittonu.
O mare parte din asa zisii prieteni ai nostri au ramas acolo,ii vedeti zilnic,la tv,in presa,in masini fitoase si stii ce spun? sunt fericiti in romania,afara nu asi mai avea acelasi succes,asi fi un nimic,nu mi-ar cere nimeni autografe si nici nu m-ar fotografia paparazii.
si stii ce mai spun?
oricum noi nu vedem mizeria orasului pentru ca suntem mai mult in masini.Trist ,foarte trist .
Sophia 2ani
+17
Alexia27 spune:
Eu am norocul de a putea "testa" viata in alte parti inainte de a lua o decizie definitiva. Voi pleca foarte curand din tara, si in urmatorii 7-8 ani voi vedea daca aerul strainataturilor imi prieste. Daca imi place si ma adaptez...nu mai ma intorc, daca o sa constat ca plang in fiecare seara de dorul Bucurestilor, asta e, revin pe plaiurile mioritice.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexia27 Eu am norocul de a putea "testa" viata in alte parti inainte de a lua o decizie definitiva. Voi pleca foarte curand din tara, si in urmatorii 7-8 ani voi vedea daca aerul strainataturilor imi prieste. Daca imi place si ma adaptez...nu mai ma intorc, daca o sa constat ca plang in fiecare seara de dorul Bucurestilor, asta e, revin pe plaiurile mioritice. |
da pleci departe..sau te muti la Sofia?
denizel spune:
citat din mesajul lui ionica Natynic Ai vrea tu sa ai situatia financiara si viata sociala pe care o aveam in romania. Nu Naty, nimic din acele artificii si pompoane nu m-au facut sa fiu linistita in ceea ce priveste viitorul meu si al copiilor. am locuit intr-o zona mai mult decat invidiata de multi bucuresteni,am condus o masina pe care tu poate o vezi dar in filme, mergeam la cele mai fitzoase localuri cu gagici cu mana in erectie zi de zi pt.asi arata ceasul Pasha si Vuittonu. O mare parte din asa zisii prieteni ai nostri au ramas acolo,ii vedeti zilnic,la tv,in presa,in masini fitoase si stii ce spun? sunt fericiti in romania,afara nu asi mai avea acelasi succes,asi fi un nimic,nu mi-ar cere nimeni autografe si nici nu m-ar fotografia paparazii. si stii ce mai spun? oricum noi nu vedem mizeria orasului pentru ca suntem mai mult in masini.Trist ,foarte trist . Sophia 2ani +17 |
Ionica, da' ce masina aveai, de n-a vazut Bucurestiu'?
Mergeai cumva in hardughii din alea americane impodobite cu coarne de bour?
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Edip
Cred ca mai degraba te uiti tu la stirile de la ora 5 sau pe internet... eu nu vin cu stiri de la ora 5.. Eu iti spun an trait si colo si colo.. tu ii dai inainte cu site-uri de web. Aia de la politia din Ro nu sunt in stare sa isi numere salariul dar sa faca statistici... Dar cum ti-am zis.... vezi sa nu pleci in concediu prin tarile alea ca nu e "safe"... ca doar asa zic aia pe site-ul ala. Banuiesc ca esti de acord cu asta ca doar de aia ii susti asa tare. |
:-))))))
valeleeeeu!!!
Edip, ai uitat sa-ti iei in bagaje simtul umorului.
Iti cumpar un simt al umorului nou sau ma faci sa umblu pe-aicea ca sa ti-l recuperez pe ala vechiu'? A, aveai asa ceva?
Astept detalii pe pm .
ile77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
da pleci departe..sau te muti la Sofia? |
...gee
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
natynic spune:
citat din mesajul lui denizel Ionica, da' ce masina aveai, de n-a vazut Bucurestiu'? Mergeai cumva in hardughii din alea americane impodobite cu coarne de bour? |
Chiar asa, ca din altele tot vad pe strazi...Iar a mea, o masina pt clasa medie, e tot ceea ce am nevoie. Vezi, depinde de expectante...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Ionica, cat despre faptul ca acei prieteni nu prea vad mizeria orasului pt ca stau mai mult in masini...da, e f trist. Barem tu ai ales sa n-o mai vezi deloc; nu stiu de fapt de ce anume ii acuzi.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!