Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra?

Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra? | Autor: annasibebe

Link direct la acest mesaj

Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Eu n-as emigra fara sa am un loc de munca, nu mi-as fi lasat casa sa vin aici si sa stau cine stie pe unde si sa fac cine stie ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ohoooo
Eu nu vreau sa plec din Romania. Si cu cat se apropie mai mult terminarea facultatii cu atat sunt mai ....hotarata ca nu vreau sa plec.
As avea casa , masa asigurate, oportunitatea de angajare dar nu vreau .
Nu pot sa spun de ce, sunt multe lucruri: aici am bunicii , mama , prietenii , aici am invatat atat de multe , am locurile mele preferate,pot sa fac tot ce imi place, pot sa merg in garzi pete tot si sa fac practic extrem de multe lucruri si ma gandesc eu asa , cu amaraciune ca daca jung dincolo toate astea dispar.
Nu-i plac oamenii de acolo, as fi ferricita doar ca as fi din nou cu rudele plecate si ca as fi cu prietenul , atat.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Imi plac foarte mult alte locuri, dar nu pentru mult timp.
De fiecare data cand stau mai mult de o saptamana undeva incep sa devin cusurgioaca si le gasesc tuturor nod in papura: unii sunt prea reci, altii prea prosti, altii alcoolici, etc

In plus, sunt o sentimentala si sunt legata de familie, prieteni, locuri

Si ca sa inchei in forta, in Romania sunt inca oportunitati foarte mari, chiar si fara investitii majore daca te duce capul si muncesti te poti imbogati !

, Romania !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Motive sa plec ar fi multe...insa motivele sa raman...desi sunt putine, sunt mai convingatoare. Aici ma tine familia...prietenii...si ideea ca sunt acasa...
Ne place sa mergem in concedii si prin tari straine insa de fiecare data abia astept sa ajung acasa...cu bune si rele tot aici imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Motivele sunt: parintii, partenerul (viitorul sot), casa (la care platesc rate, in afara m-ar astepta altceva???), experienta nefasta a sora-mii (de 10 ani in Germania , fara job permanent, fara lucru la birou, numai munca de jos mereu, plus divortata, si ca ea f. multe am avut ocazia sa cunosc), si nu in ultimul rand limba - engleza se vorbeste doar in Anglia,nu?, in rest trebuie sa inveti germana, franceza, olandeza, etc,refacut facultatea....

Nu ma luati cu lucruri gen gasit barbat bogat de pe net, ca la mine nu tine asa ceva (sunt fire independenta, si ce-l al meu , e al meu si mie imi ramane, nu depind de altcineva, doamne fereste), deci, cam asta ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Cred ca m-as plictisi intr-o tara in care totul sa fie pus la punct...cred ca mi s-ar atrofia neuronii si picioarele. Aici este o permanenta lupta, o permanenta schimbare...
Nu stiu, poate este pueril, insa pe mine ma fascineaza Romania. Cred ca traiesc istorie cu bune, cu rele, cu de toate. Am vazut cu ochii mei "revolutia', pe viu si in direct, la fel si mineriada (am incasat si 2 palme cu ocazia aceea), am trecut prin anii in care, ca medic rezident, nu-mi permiteam decat parizer ca muschiuletul era scump si visam sa-mi fac o casa cumparand cate zece caramizi la fiecare chenzina, insa lucrurile se schimba...unele in bine, altele in rau, in unele domenii binele vine mai repede , in altele mai greu.
Ma fascineaza sa vad cum strazile (principale ,in centru) arata din ce in ce mai bine (vorbesc despre Bucuresti), cum se tot deschid supermarketuri, cum circula masini tot mai bune...Ma deranjeaza insa cresterea proportiei de mitocani, mai vizibili ca oricand, de scandalagii care cred ca totul li se cuvine...asta este un motiv de ingrijorare, ca nu stiu daca se va reveni vreo-data la o societate civilizata, in care in varful piramidei sa nu fie numai d-alde Becali si altii ca el.
Poate ca as pleca pentru 1-2 ani, asa cum se intampla peste tot- ai un contract in tara X , vezi cum este pe acolo, mai inveti ceva nou, poate castigi mai bine...dar nu cred ca as ramane definitiv.Cred ca m-as plictisi intr-o tara in care totul sa fie pus la punct...cred ca mi s-ar atrofia neuronii si picioarele. Aici este o permanenta lupta, o permanenta schimbare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura113
[ fara lucru la birou, numai munca de jos mereu,

in rest trebuie sa inveti germana, franceza, olandeza, ....

adevarul e ca munca de jos n-a omorat pe nimeni, dar nici aia de la birou n-a inaltat prea tare. in general vb.

si invatarea unei limbi straine e doar pentru cei slabi

sa fim seriosi, veniti cu motive mai valabile!

am uitat, vin alegerile cauma, cineva tot trebuie sa voteze, nu-i asa?

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Io cred ca am vedenii! AnaS, iulia b, da?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

sa fim seriosi, veniti cu motive mai valabile!

Io n-as emigra de lene! E destul de valabil? Nu de lene de munca, ci de trambalare, mutare, alergatura pentru acte si diverse lucruri de rezolvat cand schimbi locul.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
am locurile mele preferate,pot sa fac tot ce imi place, pot sa merg in garzi pete tot si sa fac practic extrem de multe lucruri si ma gandesc eu asa , cu amaraciune ca daca jung dincolo toate astea dispar.
Nu-i plac oamenii de acolo,

Locurile preferate se schimba si poti descoperii alte locuri "preferate.

Nu am inteles faza cu placutul oamenilor... O idee preconceputa? Nasol ptr varsta ta..

Cat despre:

Citat:
citat din mesajul lui laura113
[ fara lucru la birou, numai munca de jos mereu,

De unde pana unde strainatate = munca de jos??

Mergi la inceput