Antiperspirant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Ileana, injectia aia nu inhiba glandele sudoripare pe viata, ci doar "le paralizeaza" o perioada de pana la 9 luni. La unii chiar nu are efect deloc, doar ca raman cu dureri. M-am interesat si eu pentru ca m-ar fi tentat tratamentul cu botox, dar pentru mine nu e o solutie.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Eu una nu mi-as face injectia nici sa ma plateasca.Pai daca paralizez glandele sudoripare,toxinele care se elimina prin transpiratie,unde se duc?Eu nu am probleme mari in acest sens,doar pe fond emotional..daca sunt sub presiune extrema,transpir mai mult decat de obicei.Roll-on si alte deo stick nu as folosi.Oricat de curata este axila in momentul folosirii(si nu mereu este asa,se poate intampla sa fie folosit si in timpul zilei,nu numai dupa dus),acela este un mediu umed deci favorizeaza culturile de germeni,de acolo si mirosurile mai puternice(cum zicea si cineva mai devreme).Deo spray nu intra in contact direct cu pielea,deci e mult mai igienic.Ce am vazut eu pe piata,fara sa caut,doar din intamplare,acele deo care promit o ameliorare,contin foaaaarte mult alcool.Si alcoolul in zona axilei..nu stiu..cu ganglionii mamari acolo..daca e folosit foarte mult timp nu stiu cat de sanatos e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Injectie nu ca mi-e frica de ele. > si intra-devar si eu m-am gandit ca nu e bine sa opresc functionarea glandelor sudoripare chiar si pt o perioada scurta de timp. Nu mi se pare problema atat de spinoasa cat sa iau o decizie asa drastica.
Dove albastru am acuma..si la fel ca restul...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cu adidas verde ati incercat?din ala cu bila?mie imi merge foarte bine cu ala!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Si eu Ele am aceeasi problema de vreo 2 ani.Fac fleashca toate bluzele.
Acum iarna nu prea decat atunci cand ma enervez dar vara non-stop sint uda la subrat.
Nu stiu daca are legatura si cu tenul .Tot de atita timp am si fata varza

Citesc cu mare atentie .Asteptam sfaturi

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Noi, astea care facem fleasca bluzitele suferim de hiperhidroza. Asa se numeste "afectiunea" si deocamdata nu exista leac in adevaratul sens al cuvantului, doar solutii care amelioreaza situatia pe moment. La mine, solutia este acest roll-on Maxim, care sper sa "functioneze" cat mai mult. Restul produselor de pe piata au fost apa de ploaie cu care n-am reusit decat sa-mi stric hainele.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by sanse

Si eu Ele am aceeasi problema de vreo 2 ani.Fac fleashca toate bluzele.
Acum iarna nu prea decat atunci cand ma enervez dar vara non-stop sint uda la subrat.
Nu stiu daca are legatura si cu tenul .Tot de atita timp am si fata varza

Citesc cu mare atentie .Asteptam sfaturi

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

La tine a aparut transpiratia tot dupa ce ai slabit??
Eu am comandat pe site Maxim-ul ala...dar cica il impacheteaza dupa 10-14 zile.
astept si eu sa vad cum e.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

am incercat de toate inclusiv Bvlgari si altele din gama "enorm de scumpe" si degeaba.Am tot felul de parfumuri si eram tentata sa-mi iau si antiperspirantul din aceea gama pana m-am desteptat.
Singurele de care sunt intr-adevar multumita sunt din gama Avon.Le folosim acum toata familia: sotz,mama,bunica, cumnata.
Incearca si vezi cum e .Pe noi ne mentine"uscati" de dimineata pana seara si nu pateaza nici ele , nici tu nu mai transpiri ca sa patezi hainele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu folosesc de aproape 2 ani cristal de stinca (sau asa ceva, nici nu mai tin minte cum se numea, daca-l am de aproape 2 ani), care este antibacterian, nu inhiba transpiratia, doar omoara bacteriile care se inmultesc acolo si provoaca mirosuri neplacute. Si culmea e ca nici nu mai transpir asa de mult ca inainte (decit in situatii de stress maxim). Asta vara am avut o perioada de citeva zile cind am folosit iarasi deo-stick (nu mai stiu exact ce marca aveam, doar vroiam sa vad cum mai e cu el dupa un an de cristal) si... dadeam pe afara de transpiratie! Si cum ala se si spala greu din axila, dupa citeva zile de chin, am renuntat definitiv la deo-stick si alte asemenea. Taare bine-i cu cristalul! Cred ca trebuie sa-mi comand altul in curind, ca asta s-a cam micit si subtiat pe alocuri, se va rupe in curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Siminaf, de unde comanzi tu cristalul?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput