Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ma pun sa fac un pic de ordine prin casa...si al meu sot a avut chef azi de surubarit, a desfacut un calc mai vechi si mi-a uimplut casa de "minuni"...acum doarme...si mai am si niste vase si...nu mai zic ca nmi se face deja lene.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Maaaii,eu sambata si duminica nu prea dau pe la calculator caci sunt ba in vizite,ba la restaurante sau in parc.Asa ca ,din pacate am ratat dedicatia lui Vladi care efectiv m-a dat pe spate.Aniast esti super!

Luy,jos palaria pt dedicatii,nu stiu cu ce te ocupi dar ai talent.Eu propun fetelor care mai au doctorate etc.sa te puna sa le faci prefata ca esti belea.Daca as fi botezat fata acum te rugam sa-mi faci textul la invitatie caci nu cred ca m-ai fi dezamagit.

Bineinteles ca nu am deschis ferestrele sa aerisesc si nu mai stiu ce sa mai raspund si cui.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Uram si noi tuturor sarbatoritilor la multe lunite si multa sanatate!

Fetelor, nu mai ziceti de parinti ca daca va zic eu de ai mei va duceti si le pupati si picioarele la ai vostri!Si stiu ce zic!

Pe zi ce trece mai apare cate un iepuras!Ii pupam pe toti!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Isabeluta, uite ca nu asa iesit nici o discutie despre bone. Este un subiect pe tema asta care se numeste chiar asa "bona a cerut 20 mil". E interesant de citit si pe acolo. Cat despre cariera, nu pot spune decat ca e o chestiune de prioritati.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Voi aveti idee ce sa fac cu afusirisitul asta de BitDefender instalat de sot? O tot tine ca a gasit un virus si l-a sters si primesc mesajul asta la fiecare secunda, se deschide ditamai fereastra. Deocamdata am dezactivat antivirusul ca ma calca pe nervi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Rox si eu am patit asa cu bitdefenderu` si l-am dezinstalat. Am pus Nod32. Eu zic asa sa faci sa schimbi antivirusu`...

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Rox, ai mei au NOD32 iar noi avem AVG free. Ori sunt ele bune, ori am avut noi noroc ca pana acum nu ne-am capatuit cu niciun virus naspa.
A mai tusit si azi, parca nu chiar asa ca ieri, dar deja m-am obisnuit cu una calda una rece, probabil va tusi maine si pt. azi . Oricum maine am in plan achizitionarea unui umidificator. O sa-l mai urmaresc si sa vad daca nu e tuse alergica God forbid

Isabeluta, esti harnicutza albinutza

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana il cunosc pe afurisit si noi l-am schimbat cu NOD32.Mie nu mi-a mers iar netul, ieri si azi in reprize, m-am chinuit ieri sa postez degeaba, azi vad ca reusesc.Danuta, Sim, Bebeka, Roxana multumesc cu intarziere pt raspunsuri.Magda nu pot sa cred ca ai scris ca ne potrivim in gandire, pari atat de rationala si organizata iar eu ma simt atat de aerianaIsabeluta eu o spal pe fata cu apa termala avene, mi se pare f buna.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Multumesc frumos.Sa vedeti cand aude al meu, ca munceste de nu stiu cand il instaleze. Nici nu a dormit asta noapte, a reinstalat sistemul pe ambele laptopuri si a pus si antivirusul. Dar asta e, pe calculatorul meu nu va sta antivirusul asta. Caut acum NOD32 asta.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mai, eu am facut copii si la tinerete si la batranete, ambele au avantaje dar pot sa zic ca acum parca ma bucur mai mult, profit la maxim de fiecare clipa.Asa si eu fac parte din categoria celor care si-au dezamagit parintii, toti se mira cum de ma suporta sotul, ce sa mai spun mama era convinsa ca nu o sa ma ia niciodata de nevasta un baiat asa bun (sotul adica). Plus ca e tare suparacioasa la ai mei este o regula, copiii trebuie intotdeuna sa-si sune parintii, sa-i viziteze, sa vada ce mai fac, aaa si sa nu uit de reprosuri gen cate am facut pt tine, m-am sacrificat, etc. si la socrii e la fel am ajuns sa cred ca ei se considera generatia de sacrificiu, ei au facut totul noi nimic.Referitor la lasat copiii cu mama sau soacra ce sa mai zic ca ele nu au crescut efectiv nici un copil, ne-au pasat la bunici cand eram mici, asa ca va spun sincer habar nu au si nici macar nu vor sa invete cum sa aiba grija de un bebelus (vor doar sa se joace binenteles in prezenta mea)Cu cea mare mai ales am stat la soacramea vreo 3 ani, dar ea nu a reusit sa schimbe un pampers, sa-i dea de mancare, sa-i faca baita,nu putea sa se joace cu ea decat daca eram si eu prezenta, bine ca nici nu am avut pretentii dar problemele au aparut cand sfaturile ei binevoitoare s-au transformat in insistente, amenintari si reprosuri deci nu putea sa faca nimic dar le stia pe toate si trebuia neaparat sa fac ca ea. Daaaaar, sunt parintii nostri, socrii nostri multe le trecem cu vederea, multe incercam sa le uitam si ne straduim sa ne intelegem bineMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput