Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Andra_bell, cum o sa ma supar? Iti doresc sa ti se implineasca visul!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, albumul este aici: http://picasaweb.google.com/bulgarasi2007
Pentru fiecare luna de viata punem cate o poza. Toate detaliile le gasesti pe prima pagina.
Poti trimite poze aici bulgarasi2007@gmail.com si le uploadez eu. Parola la album e parola comuna+07, albumul e privat.

Ma duc sa-i dau Marei sa pape si cand revin fac un capitol nou daca nu avem inca.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Subiect nou aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bianca merg la clinica la dr cioata!! sper sa imi pot face programare pana saptamana viitaore canmd face iasmi 4 luni!!

claudia, chiar acuma ma pus supica la fiert.. papa mai "serioasa" ii dau de cateva zile ( vreo 4 cred). ca pana at i-am mai dat din cand in cand suculet. acuma ii dau piure de fructe cu sau fara o masura de cereale sau un sfert de biscuite, banana i-am dat dar impreuna cu mar si para. acuma vreau sa cumpar calciu lactic sa ii fac branzica. i-am dat o data si danonino. supica: ii pun la fiert un sfert de morcov, ceva albitura, de azi am bagat si o felie de zucchini. le las sa fiarba vreo ora jumate, apoi le bag la blender. si uite cu asta ma reusit ieri sa ii scot masa de la pranz!!! in rest papa ca o nesatula....aseara de ex a papat la 19 180 lapte si am amanat baita ca sa ii pot da laptele cu cereale, iar la 22.15 a papat 180 lapte+ 2 masuri de cereale. apo la 4.30 azi dimi iarasi a papat 150 lapte iar la ora 9.30 180 ml lapte!! acuma la pranz vreau sa ii dau doar supica cu legume pisate!! apoi la plimbarica sa mai lungim timpul pana la urmatoarea masa..... hai ca m-am intins...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

BB_YASMI, MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL TAU...AI FOST PROMTA.
Multa lume e pro sao contra diversificarii, teodora mea e nascuta prematur desi pediatra spunea ca nu e prematur ci dismatur Oricum e lume care ma incurajeaza sa ii dau papica diversificat si alta lume ma condamna etc Mi-ai fost de mare ajutor. Inca o intrebare .....de cat timp ii dai diversificat? Adica suculet si cereale?

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

claudia iti raspund in capitolul celalalt!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput