Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
nelone77 spune:
dar in ce domeniu ai lucrat , Roxxy?
si...citi ani are sotul tau daca fumase 17 ani? si tu?
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Roxxy80 spune:
Eu lucrez in Resurse Umane: recrutare si evaluari. Am 27 de ani iar sotul face 35. Eu fumam din clasa a noua si sotul tot de mic copil.
quote:
Originally posted by nelone77
dar in ce domeniu ai lucrat , Roxxy?
si...citi ani are sotul tau daca fumase 17 ani? si tu?
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
popbianca spune:
Am citit in prospect,contine Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus bifidus(seamana cu ceva ce contine si iaurtul Activia -care si acesta e bun pt. tranzit ;voi vedea cu evolueaza si ma voi decide ulterior desi dr. a zis ca nu are contraindicatii si chiar mi-a recomandat pt. sistemul imunitar.
Ellis ,oare nu e prea tirziu sa-l fac micutei ,ca ea are deja trei luni implinite?Am sa o sun pe dr.mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
gianina spune:
Bianca, bine ai venit pe .. vad ca fetitele noastre sunt nascute in aceeasi zi.
Adelina a avut colici de pe la 2 saptamani pana pe la 5. I-am dat picaturi doar atunci.
si o zi frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
popbianca spune:
Multumesc Gianina
Sa ne traiasca fetitele si sa fie sanatoase si nu doar ale noastre , ale tuturor mamicilor!mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Nu ai luat-o razna. Nici mie nu mie se pare asa de urat kk lui Matei. Ca sa nu mai zic ca de fiecare data cand face kk primeste felicitarile de rigoare. la fel si cand ragaie si cand trage parturi . Oare eu am luat-o razna?
nu nu cred ...ca si la noi se intampla la fel...
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Amy26 spune:
bb al meu...tot ce prinde in manute duce la gurita;mai nou l-am surprins cum ii lingea urechea ursuletzului Winnie.
ai vostri fac la fel?
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Roxxy80 spune:
Inca nu, dar noi suntem mai micuti, insa suntem pe drumul cel bun . Deocamdata pumnii sunt foarte, foarte gustosi .
quote:
Originally posted by Amy26
bb al meu...tot ce prinde in manute duce la gurita;mai nou l-am surprins cum ii lingea urechea ursuletzului Winnie.
ai vostri fac la fel?
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
.... dureaza asa mult treaba cu ragadele pentru ca nu sunt ragade obisnuite, sa zic asa. La mine pe toata suprafata sfarcurilor (in fata, frontal) aveam carne vie, nu mai era deloc piele acolo. In mid normal la ragade ai crapaturile alea [le-am avut si eu, dar asta era problema cea mai mica). Si ranile astea fiind pe o suprafata asa mare si nelasandu-le in pace dureaza o vesnicie pana trec. Si sa le las in pace nu merge, ca nu ajung 2 zile (am incercat sa pompez lapte si sa le las), mi-ar fi trebuit pe putin 2 saptamani. Iar jocul asta cu pompatul nu-l pot face, stii cum e cu 2 copii care te solicita si fara ajutor... nu am cum si cand!
Deci sunt bucuroasa ca mai alaptez cat pot :-(
Problema e ca s-a si obisnuit cu sticla si cateodata, cand ii este foarte foame, nu are rabdare sa pape la san, si cu toate ca iese lapte destul de abundent, trebuie sa-i dau biberon ca sa mearga inca mai repede. Si asa mi-e o ciuda sa stau cu laptele in sani si sa-i dau biberon!!!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
of adina... ma gandesc mereu la tine... stiu prin ce am trecut eu... dar se pare ca totusi la mine nu a fost chiar asa grav... desi a fost destul de dureros... si la mine se luase stratul de pele...aproape ca dadea sangele... dar am facut un tratament cu stimularea rapida a reilocuirei pelii... nustiu ce a fost la mine..dar cred ca am avut mult noroc... Doamne ajuta sa nu ti se duca laptele... sa poti alapta normal si tu...
ceea ce sunt curioasa eu e cum stai cu laptele in sani..nu ti se intampla nimic..? caci eu in perioada grava tare..cand nu o puteam pune cine stie ce la san..daca nu ma mulgeam.. mi se intareau sanii si dureau de.. acum nustiu daca ce avusem dupa nu fusese intradevar mastita ..pt. ca nu golisem total sanii... tu cum faci sa nu te doara..? nu ti se intampla nimic..?
ma rog sa-ti fie mai bine fetita jasmina si bb Floris!
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"