Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by nelone77

Aralia- eu tocmai am fost la doctor, mi-a spus ca totul e ok acolo jos ...dar tot ma doare. Cica e normal ca o perioada sa mai doara sau chiar sa singeram. Pe mine ma ustura acum si cind fac pishi...
Ziceau fetele ca functioneaza mai bine cu gel...Ar trebui sa incercam...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mie mi-a recomandat o saptamana de ovule si apoi lubrifiant in timpul contactului sexual. Ovulele sunt pentru a restabili secretia naturala a vaginului . Dupa nastere zona este foarte uscata si din cauza asta apar dureri sau sangerari.
Apoi dupa 3 luni sau reinstalarea menstruatiei pastile anticonceptionale sau sterilet.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Amy26

De la cate luni se pun bb in scaunul de masina????

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

In scoica de la iesirea din maternitate .
In cele de 0-18 kg la fel. In alte tipuri de scaune in functie de greutatea copilului.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by AndreB

Am fost afara cu bb. Ger cu soare! Ne-am invartit vreo juma de ora pana mi-au inghetat mainile in manusi. Se intelege ca am infofolit bine copilul. Altfel frumos, soare puternic!
Lulu, de ce zici ca ai de asteptat transport si plata taxe (comanda centru de activitate)? Eu imi comand de la magazine on line din Constanta (cand sunt acolo)si nu se platesc taxe de transport iar marfa vine in aceeasi zi.

Mama lui Matei (3 luni si 10 zile)
Matei

Eu am dat comanda de pe bebelusukl tau, nu stiam ca exista on line si in constanta. Poate imi trimiti si mie un pm cu adresa. Gasesti si hainute on line?

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Aralia,Lala,multumesc pt.rasp.
Roxxy,felicitari pentru faptul ca ai reusit sa te lasi de fumat;se vede ca esti f.ambitioasa,ma ref. si la dieta pe care o urmezi.Eu nu reusesc nici una nici alta.

Aseara am reusit sa cumpar si eu renumitul wrap;odata cu el am primit si cateva instructiuni de fol. si dupa cateva incercari lipsite de succes(ma infasuram total aiurea cu el)
am reusit sa-l ``montez``.
La prima vedere mi se pare ok;nu l-am pus pe bb in el pt.ca treb
sa-l spal,insa abia astept sa-i fac proba.

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Am o intrebare:ati folosit careva dintre voi pentu copii Biotics,are oare ceva dac ii dau un pliculet pe saptamana?Dupa ce i-am dat 1lg.suc mere a facut diaree si atunci i-am dat 3 zile la rand.Oare are ceva efecte nedorite?In prospect scie ca "nu se cunosc",dar cine stie??

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Bianca- eu nu stiu la ce foloseste medicam ala, asa ca nu te pot ajuta...
Care e probl bebelui? Ca face caca sau diaree?

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
Am intrat sa va pupam ca vesti despre noi nu prea avem

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri...Am vorbit la telefon cu o prietena si mi-a spus ca vaccinul PENTAXIM ar fi mai bun decat INFANRIX si mult mai ieftin daca il iau de la un reprezentant medical ( 130ron). Pe acesta l-a facut cineva? Stiti cum este...mai bine intreb de 10 ori inainte decat sa imi para rau ca nu am facut-o dupa aceea!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, vroiam sa va spun ca isi merita toti banii centrul ala de joaca. Matei a stat azi aproape toata ziua in el si nu a plans deloc. Nu am auzit decat chiuieli de bucurie si gangureli. E fascinat. Cele care nu l-ati cumparat inca, luati-l cat mai rapid. sa stiti ca prima oara cand l-am pus nu a fost asa de extaziat dar acum e innebunit . Iar eu am reusit sa fac multa treaba prin casa in liniste .

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Biotics:"asigura buna fct.a tubului digestiv"," normalizeaza scunele prea dese sau prea rare, adjuvant in tratam. cu antibiotice(reface flora intestinala)creste imunitatea"(folositor pentru copii alimentati cu formula).

Este un pliculet cu ceva praf ce se amesteca in lapte ,inodor ,insipid.

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput