Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 15
ruxij spune:
Eu chiulesc azi din nou. Vineri am fost la scoala si am anulat cursul, ca am fost f. bolnava, m-a lovit gripa asta pacatoasa. Azi fi-miu cu febra. Din pricina mea, ca l-am dus ieri la inot, mi s-a parut ca nu mai are nika, a mai tusit el nitel saptamana trecuta si lipsise de la inot si data trecuta, cand a avut petrecerea de ziua lui. Bai, ieri la inot am ascultat conversatia a doi tatici, un alb si un negru. Discutau de genul:
- Cand ma duc acasa trebuie sa termin de spalat rufele
- Ah, eu nici nu m-am apucat de rufe, trebuie neaparat sa le spal.
....
- Vai eu nu il las pe fi-miu la TV deloc, nici macar pe canelele pt. copii, pt. ca domn'e dau astia niste reclame de speriat, te uiti la un desen animat normal si deodata apar niste reclame pline de violenta de genul : "kill the enemy!!"
- Ah, da nici noi nu ne uitam la TV. Eu nici radio nu mai ascult si nu ne uitam nici la stiri, nu vreau sa fie copilul traumatizat. As vrea sa ascult si eu radio, dar nu se poate domn'e
etc etc etc
Am cazut pe spate ce conversatii de mamici paranoice, ce spala la rufe, ce vin cu copiii la inot. Barbata-miu cica: cred ca erau divortati.
Bai si la mine se uita fi-miu la toate reclamele, de ex. aia cu un fursec ccc care canta: "if you want my body and you think I'm sexxxyyy, common baby let me know bla bla "
In schimb barbata-miu, care ia lectii de limba greaca, l-a pus profa sa faca o propozitie si el a compus urmatoarea capodopera:
"Toate femeile trebuie sa gateasca" ![]()
mamica dulce spune:
quote:
Acum, in zona in care stau abonamentele sint cam la 100 euro/luna (intre anumite ore), ceea ce mi se pare cam scump si mai ieftine gasesc dar mai departe...
Hai ca m-ai spart!!! Unde traiesti frate? Asa scump e Bucurestiul???? Aici la mine e cam 60-70 pe luna, cel mai scump, cu toate facilitatile, inclusiv apa de baut,sauna si cursuri de aerobic si cat si cand vrei, la orice ora. Si pentru mine e totusi scump, pana acum nu m-am indurat sa dau banii pe sala. Un abonament normal e cam 40-45, doar aparate si ceva cursuri. Si tot nu m-am dus. Si crede-ma ca sunt mana sparta, in nici un caz zgarcioaga
Sa va zic ce mi s-a intamplat....pisicutza mea...a furat-o un motan, a sechestrat-o in boscheti si nu o mai lasa
Am scapat-o azi afara si e un drac de motan negru ca noaptea si mareee...a prins-o in tufisul din fata casei (mare rau si super des,nici mana nu intra in el) Eu am cautat-o disperata cand am venit de la scoala pana am vazut cotoiul cum da ture la tufis, ca si cum ar fi ascuns ceva.Ridic crengile si-mi vad matzuca si impielitzatul ala n-o lasa sa iasa, am facut ture la boschet toata seara, ma scuipa si ma maraie motanul, saraca Blacky nici nu indrazneste sa raspunda (de obicei miauna tot timpul cand o strig). Am vrut sa fugaresc jigodia din tufis si n-am putut nici cu doua shuturi in kur. N-am vazut in viata mea asa ceva.Afara sunt minus grade acum, pisicutza mea fata mare tremura in boscheti si eu n-am ce-i face, sper sa o gasesc maine...vai ce o iubesc...Doamne da-mi-o inapoi si si poa sa faca 3 zile pe covor, promit ca n-o cert!!!

Ma duc iar afara sa o caut...
DianaR spune:
Multam de reprimire!![]()
Eftimie, www.sho.com/site/tudors/home.do" target="_blank">The tudors are difuzatat un prim sezon, de 10 episoade, pe 30 martie incepe difuzarea celui de-al doilea sezon la ei acasa, desigur. Am prins si eu bucati pe HBO, interesant, am sa mi-l descarc dupa ce termin cu 4400 si Supernatural ca oricum le-am descarcat ptr taica-miu.
Mamico, saraca pisicuta...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
mamica dulce spune:
Pai chiar ca saraca....e 12 noaptea si e in boschet de pe la 2, chiar mai inainte am fost si scuipa cotoiul din tufis...e clar ca nu vad nimic, boschetul e imens si foarte des, de ala ce ramane verde tot anul si are un milion de crengi si pisu' meu nu scoate un sunet, un mieunat ceva. Mie mi-e frica ca a murit, serios.De frica, de frig..acum sunt vreo -5 grade. E practic prima data cand iese din casa, are 9 luni si chiar o iubesc, o am de la 2 saptamani.
Ma duc sa ma culc acum, maine iar am o carutza de treaba...v-am pupat.
ruxij spune:
Anca, si nu poti deloc sa cotonogesti motanul ala? Cateva cozi de matura poate ar ajuta ![]()
Criscosty, bafta sa treci peste problemele cu serviciul.
Meniul de azi:
Dimineata la sase: un ou fiert plus un crenvust
Pranz: o felie de toba, patru chestii (nu stiu cum sa le zici) un fel de biscuiti de paine uscata (20 calorii fiecare) cu branza topita si rosii.
Cina: friptura vita cu salata verde.
Intre mese: un mar si cateva guri de suc de prune.
Nu prea mai seamana cu regimul meu original, dar sper ca nu am mancat prea mult totusi.
Zuzilici spune:
Buna seara frumoaselor!
Ruxij cu intarziere iti zic si eu sa-ti traiasca baiatul si sa fie norocos si sanatos. Sper sa va treaca raceala repede. 
Mai, Anca da bine mai zice Ruzij niste cozi de matura, ceva...zau ca mi-e mila si mie de biata pisicutza. [v] Sucees s-o mai gasesti maine cu bine.
Cum se mai simte Marc?
Anda am uitat sa-ti spun ca daca vrei poti sa-mi faci si mie o surpriza a la "Valentine's Day" ca zau ca n-o sa vociferez si-am sa ma bucur de ea. 
Crys imi pare rau ca ai probleme cu serviciul dar stii tu cum se zice. Tot raul sper bine. Poate undeva te-asteapta slujba visurilor tale. 
Delidana te usuca mental un abonament la sala.
Cred ca au impresia ca doar milionarii din ro trebuiesafaca sport. 
DianaR bine-ai revenit in club si spor la slabit. 
[b]Gusta[/b[ ma bucur ca Mara e mai bine. Lasa c-o sa scapati voi si de tusea asta pacatoasa. 
Fetelor m eniul meu a fost tare de scandal zilele astea. Gusta te-astept cu bicele.
Sambata:
MD: 1 ou ochi + salata de rosii cu castraveti si ardei + 1 croissant de unt cu cascaval.
P/C - Supa de pui cu galusti + piept de pui la rotisor cum maioneza de usturoi + mamaligutza
Duminica:
MD: 1 ou ochi + salata de rosii cu castraveti si ardei + iaurt cu ananas
P/C: Supa de pui cu galusti + gratar de vita + salata verde cu ridichi
Azi:
MD: 1/2 croissant de unt cu cascaval + 1 Activia + o rosie
P/C: Supa de pui (doar zeama) + piept de pui la rotisor cu maioneza de usturoi
So, maine dinastia porcilor scrie pe mine. O seara buna in continuare va doresc.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mamica dulce spune:
Neatza fetele, poftiti la kafelutza!!!!
Asa matinala n-am mai fost vreodata (la mine e 6), dar trebuie sa fac curat ca la 9 vine o cucoana si am cautat pisica.
Raport: 75,3 kg, adica -1,2 kg
Am gasit pisuca, am fost afara de 3 ori deja....strigam la balcon-pac iesea blacky hop si cotoiul dupa ea...pana coboram eu scarile cam 30 de sec dispareau amandoi in tufis. Pana la urma am prins-o si acum mananca tremurand in bucatarie...tremura de foame, ar inghiti si castronul. Ciudat e ca nu mai scoate un mieunat macar.
Oare o fi cu oki dupa o noapte in boscheti?![]()
Hai, desteptarea!!!
Cine-mi tine de urat?
mephala30 spune:
Buna dimineata.
Raport: + 300 grame.
Mamicadulce, felicitari, dar nu-s chiar kg date pe bune,
, nu? Is cele 2-3 kg cu care jonglezi, cand le pui, cand scapi de ele. Am dreptate?
mamica dulce spune:
Carmeeeen, ce-ai facut? te-a prins purcelul de-un picior??? Sau astepti plicul? :) Sa stii ca l-am pus la posta fara codul postal,ca nu mi l-ai dat dar sper sa nu ajunga mai greu din cauza asta.Oricum vreo 10 zile dureaza.
Carmen, da, astea au fost kilele fantoma care s-au pus din octombrie incoace, de-acum incepe iar datul jos. Nu ca ar fi fost usor sa scap de ele...
Si e al naibii de greu.Saptamana asta (in afara de duminica cu 2 muffins si pizza) am tinut dieta ca la carte, fara abateri si tot oscilez intre 75 si 75.500 ..cred ca de miercurea trecuta, imediat dupa raport. aseara as fi bagat mana in foc ca o sa raportez sub 75, dar nu vrea si pace, e un hop nasol. Sper sa-l depasesc pana la raportul urmator.
Si daca tot suntem aici,te rog trece-ma in lista cu noul target, de 67-unde o sa fiu chiar slaba. (ca sa am loc de joaca pana in 69)Nu vreau sa mai vad prefixul 7 la cantar.