Strumfi de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Buna,
Voi ati dat bebelusilor spanac pina acum? Pe mine ma bate gandul de maine sa ii dau putin amestecat cu iaurt...ma gandesc ca nu are ce sa ii faca ca e tare sanatos.
Eva mananca deja in supita ardei gras si fasole teci si ii place tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Fetelor am si eu o rugaminte
Va rog sa ne treceti si pe noi in listuta
data nasterii 14 iulie 2007, ora 11.35, 3 kg, 47 cm, Apgar 9

A si mai am o rugaminte...puteti sa imi dati si mie adresa si parola comuna ca sa pun si eu poze cu Eva in albumul comun....

Sper ca nu cer prea mult
Va doresc o duminica placuta si va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Brazuca, sanatate multa, din pacate stiu cum e. Sper sa nu ia si Deni dar indraznesc sa te sfatuiesc sa-i dai ceva preventiv, si la Saby tot cu blegeala a inceput.
Diana, multumesc pentru sfat, inteleg ca ideea e ca serul fiziologic sa ajunga in nasuc cu presiune. Asta e putin altfel fata de cum am incercat pana acum, s-ar putea sa mearga .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Neata!

Alina.a, multumesc pt raspunsul referitor la gluten. Eu am intrebat pentru ca am tot citit si parerile sunt impartite: unii zic de la 6 luni, altii de la 8... Eu o sa-i dau lui David dupa 8 luni, poate si mai tarziu. Are taica-su un fix sa nu fie copilul gras (nu stiu de unde a ajuns el la concluzia ca ar putea fi, eu am fost slaba rau cand eram mica, si el la fel, si nici acum nu suntem grasi). Asa ca cereale (inclusiv fara gluten), banane, carne, cat mai tarziu la noi. Pana atunci, sunt destule legume si fructe cu care putem sa ne delectam (deja mi-am facut o lista cu ce legume si fructe am de gand sa-i dau, iar lista nu e deloc scurta).

Referitor la "sarea in bucate", desi subiectul e mai vechi, eu cred ca e doar o parere (gresita) ca bebeii mananca mai bine cu sare. Pe langa ca e nociv e si absolut inutil. Eu am avut un an intreg in care nu am adaugat DELOC sare in mancarea pe care o mancam. Mi se pusese pata: fara sare si fara zahar! Primele zile au fost poate mai grele, dar apoi nu am mai simtit nevoia de sarat sau dulce. Si mancam cu aceeasi pofta. Ideea e ca gustul se educa si nici vorba de "are corpul nevoie si de sare" (mai auzeam pe altii comentand). Oricum alimentele pe are le mancam au destul sodiu. Dupa anul ala, m-am prostit si am inceput sa ciugulesc chestii sarate si treptat am revenit la vechile obiceiuri .

Noi iarasi am avut o noapte agitata, cu dureri de gingiute . Le tratam cu un pic de Nurofen si pupuri multe .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

sunt de acord. imi place cum ai scris, asta este si parerea mea.

danis, multumim . suntem f bine cu totii. nu am de ce sa ma plang. arina mai are 3 zile pana la 8 luni...deja suntem mari . e lipita de mine toata ziua, ma mangaie pe fata, pe par, isi baga nasucul in gatul meu, e disperata si ma striga cand nu ma vede...simt ca ma sufoc de dragul ei.

valen...ce se mai aude? e natalie sau nu???

ioana, felicitari pentru dintisorul smarandei!

sanatate puisorilor bolnavi!!! of, ce rau e cu nasucul plin de muci...

lavi, cred ca o sa adopt si eu un ritual care sa includa spalatul pe dinti...n-aveam destula bataie de cap cu fierul, pe care nu-l suporta si uneori ma fac ca-l uit.... dar ce sa facem...are fata dinti de-acum...

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

vai Anya, merci de intrebare. O fi Natalie pe undeva dar deocamdata nu s-a decis sa vina la noi. Poate luna viitoare.pt. cine n-a inteles despre ce e vorba: era cat pe ce sa ma mut la odisee, la mamici de sept-oct 2008.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

valen
Stiu ce insemna emotiile astea. Ca nu stii daca sa te bucuri sau nu. Deci nu a fost sa fie sa spargi nici tu gheata. Next?!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

quote:
Originally posted by valen

am si eu o intrebare la voi: vi s-a intamplat sa aveti cumva scurgeri care sa semene cu cele din timpul menstruatiei dar sa nu fie tocmai menstra ci doar niste secretii maroniu roscate?

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Da,mie mi s-a intamplat. Asa a fost prima menstra de cand am nascut. Prima data a venit luna trecuta si acum astept si nu mai vine...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

anamiha ai o Eva extrem de draguta! m-am uitat la toate pozele! 42 la numar... si nici n-am sesizat cand s-au terminat... tot dadeam next next... deci mai vreau! e o dulcica! e finuta, are ochi frumosi, tenul de bebelus... evident!!!!!!!! nu?

cu spanacul nu stiu ce sa-ti zic... poate iti raspund fetele cu experienta in pediatrie.

cu listuta, ma uit eu acum daca nu te-a trecut vreo colega, iar daca nu esti, te voi trece eu; de asemenea incerc si un PM la tine ca sa primesti parola la emailul comun.

Valen deja o Natalie? chiar asa? era cat pe ce sa fie pe drum? ma ia cu fiori daca m-as gandi si eu pt.mine la asa ceva, insa nu zic nu, pt.ca am declarat de demult ca mai vreau un BEBE ( daca se intampla minunea...)

Luna multa curaj si ia-te cu treburile si nu te mai gandi ca vin rezultatele la analize... daca e greu de suportat. Stiu cum e sa astepti analize care sa-ti clarifice "O ENIGMA" insa fii optimista si uita ca ai de primit ceva de la acel laborator. Va fi bine! uite-te la Adelise! trebuie sa fie DOAR BINE!!!!!!

Sanatate multa tuturor bebelusilor, zilele astea am tras-o si noi cu o febra mare care avea la baza faimoasa VIROZA, insa la noi fara mucisori, tuse etc... oricum cand iti vezi copilul fara chef si somnoros si marait, nu-ti mai trebuie nimic. Vrei doar sa il vezi bine cat mai repede! Doamne ajuta sa se faca toti bebelusii bine ca ne descurcam noi cu restul "problemelor" cum ar fi alimentele, spalatul, plimbatul... zic si eu. Asa invatam poate ca rutina zilnica cu bebelusii nostri e nimic pe langa o suferinta a lor.

Urez si eu bun venit mamicilor din ultima vreme si felicit pe toti cei care si-au mai aniversat o luna in plus. De exemplu, azi implineste 6 luni si Miron de paticut!!! (asta fiind la rubrica "mai stiati ca? ") multi pupici, sanatate si pofta de mancare si somn pt.acest bebelus in special, si pentru toti bebelusii in general! .... bineinteles ca ii dorim si o domnisorica frumusica pe varsta de op'spe ani asa

m-am intins cam mult, dar va anunt ca am incheiat lista de ganduri pt.moment astfel incat ma retrag aici; ma duc sa pap o bucatica de budinca din paste si branza cu ou la cuptor, pe care am facut-o pe la 5 dupa-amiaza si inca n-am gustat-o... TREBUIE! lista cu slabitul inca e poveste pentru mine!

noapte buna!
zzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

AnaMiha si IoanaIub sunteti amandoua pe lista de pe prima pagina. La tine, ioana, am trecut ca o cheama Mara pe fetita.. caci in primul mesaj de prezentare era trecuta "strumfita" (m-am uitat rapid prin poze sa vad daca scrie vreun nume la fetita, si am gasit MARA la baie.... e corect, da? )

Va pup!
ma mai uit maine la poze si la mesaje, dar azi sunt franta! papa
si budinca inca n-am mancat!
ma duc acum ....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mergi la inceput