***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 20
corap spune:
multumesc de urari, didi.
eu sunt cam zapacita de cap, m-am apucat sa ma joc cu plastilina cu fi-mio si am dat in mintea lui, de 3 zile toooot plastinilez. e boala curata, mai ales ca tre sa ma si feresc de anais, care baga-n gura tot ce prinde (bine, nu sunt toxice sau ceva, dar n-as diversifica-o inca cu asa ceva)
ancamari, la multi ani fericiti alaturi de petit
vnim si noi la MAREA INTALNEALA, abia astept sa va cunosc!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
DidiAlex spune:
Doamnelor, mamicilor, la ora asta soarta Soniei e in mainile medicilor. Acum, ne rugam si noi La Bunul Nostru Dumnezeu sa o lase alaturi de cei dragi.
Sa ne rugam, atat putem face!
Sa lasam bunatatea sa triumfe.
Nu mai suntem copii, nici una dintre noi, indiferent ca avem 20 sau 40 de ani. In momentul in care ai un copil devii mai rational.
Ne copilarim, dar, nu mai uitam niciodata ca nu mai suntem copii.
Io nu renuntz si, va indemn si pe voi sa nu renuntzati la grupul asta. Nu e grupul nimanui, e al nostru al tuturor.
Suntem aici adunate din diversitate sub un singur aspect.
Data nasteri.
E normal sa ne ciodanim, sa discutam.
De aici e progresul! numai asa trebe sa privim orice disputa, neconcordanta de opinii.
Florina, aseara am primit un link cu subiectul tau..despre bunici. si mi-am pus sotzul sa ii sune pe ai lui, pt ca are niste bunici de...poveste. Iti multumesc ca ne-ai impartasit gandurile
Andrada
corap spune:
ioana, chestiile alea albe ar trebui sa fie dintii. dar de aparut, pot sa apara maine sau mai incolo (fii-mea are de vreo 2 saptamani un dinte "pe vine"
Ninutza spune:
TEODORAL, ce frumos rade ARIANA cand se joaca cu tati al ei
LAVINI, am vazut filmuletele. Foarte frumos se "balaceste" ANDREI. Un de la Miruna.
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze
Miruna Maria, 5 iunie 2007
lbelciug spune:
Kay, sa dea Dumnezeu sa ii reuseasca Soniei operatia! Ma rog pt micuta ta, alaturi de fetele din grup! Te incurajam si te sustinem in acest moment dificil!
Doxinu, te rog da-mi si mie un PM cu adresa unde sunt retetele.
Motannel, aparatul de aerosoli nu e special pt bebei (am luat de la firma Omron). Are o masca pt copil si una pt adulti, deci poate fi folosit de oricine. Nu e greu de folosit, mai ales daca te uiti in manualul cu care vine.
Daca stie cineva unde pot gasi Pampers Swimmers, va rog sa-mi spuneti si mie! (sunt special pt apa si vreau sa-i iau lui B pt atunci can dil voi duce la piscina).
Lavini, l-am vazut pe Raducu al tau in piscina de la World Class! Se vede ca-i place acolo! Cand mergeti de obicei? Noi am fost dimineata de la 10 si sambata si duminica, dar cu Matei. De unde i-ai luat slipul si cat a costat? Acum am vazut si filmele! E super tare baietul tau, pe bune! Felicitari pt micul scufundator!
Ella, cum mai e Bobby?
Pepsi, Andrada, Didi va multumesc pt sustinere si ma bucur enorm ca ati receptionat CORECT mesajul meu despre conceptul bine-rau ! Pe mine vorbele negre nu ma ating, iar copiii mei sunt protejati de iubirea mea pt ei!
Am lasat pe final, SURPRIZAAAAA:
Sunt BUCUROASA sa va anunt ca am facut INSCRIPTIILE PT TRICOURI (IN 2 VARIANTE). Le puteti vedea www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/?page=2" target="_blank">AICI-IN JOSUL PAGINII.
Mamici de capsunei, ASTEPT FEEDBACKUL VOSTRU!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Ioana13 spune:
Offf daca ar fi dintisorii... si sa nu il doara prea tare... dar exista leacuri
Kay cred ca sufletul tau e acum zdrobit de teama si ... nu mai stiu, cred ca nici tu nu poti descrie prin ce treci acum. Eu imi fac griji sa nu il doara pe P prea tare "dintisorii"... iar tu te temi pt viata Sosonicai... Iti doresc sa ajungi sa iti doresti si tu sa nu o doara prea tare "maselutele", sa ii scoti dintisorii de lapte pe la 6 ani, sa o certi pe le 16 ani ca a intirziat aseara, sa o bati la cap sa nu mai umble "cu ala", sa o ajuti sa se pregateasca pt un interviu pt un job important...
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
poohy spune:
Kay, pentru Soniuta! Sa fie bine, sa fiti fericite Si pentru tine sa ai puterea sa zambesti in continuare pentru Sosolina, ca are mare nevoie de tine
Corap, LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita alaturi de familie comorile tale!
Ancamari, LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita alaturi de Petit si familia ta!
La Multe Lunisoare!!! tuturor sarbatoritilor din zilele astea!
Didi, Andrada, mare dreptate aveti
Ella, multa sanatate pentru Bob!!
Liviana, multa sanatate pentru pitici!!!
Lavini, e mortal Raducu tau la piscina!
Doxinu, sunteti mortali, si tu si Stef Am ras in hohote la filmuletul in care manca cu pofta borcanul
Si multa sanatate tuturor piticilor bolnaviori, ca nu am apucat sa citesc tot
Zilele astea m-am gandit inapoi, la ce m-a facut pe mine sa scriu aici... Si imi aduc aminte ca uitandu-ma la pozele cu minunile Ginei si cu pufoasa Tincutzei, tot o minune, am zis sa scriu Si uite ca acum am si eu o pufoasa
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
corap spune:
liviana, mie imi place parca mai mult prima varianta... da' si-a doua-i super faina. cred ca da mai bine pe tricou prima. 9bineinteles ca vreau si eu tricou, da' n-am inteles unde tre sa-ti scriu - de fapt vreau tricou si vreau sa-i imprim si ardeiului unul)
ali24 spune:
kay.sunt sigura ca o sa treceti si peste"hopul"asta.imi pare rau ca trebuie sa treceti insa peste atatea(hopuri).sa sti ca toate suntem alaturi de tine si ne rugam ptr sosonica sa fie bine.
Ioana13 sa sti ca poate sa iasa si abia peste o luna(la mine asa s a intamplat-defapt la rafi).mi a spus doctorita ca gingiile sunt foarte inflamate si e posibil ca in cateva zile sa iasa dintisorii dar ei au venit abia intr o luna.acum depinde de la copil la copil
lbelciugmie imi place a doua varianta.adica cea cu capsunica mai naturala
la multi ani sarbatoritilor zilei
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)