* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

tanima_i2002imi pare rau ca tot nu reusesti sa te odihnesti. Cosmi doarme in principiu de la 10 seara pina pe la 7-7.30 dimineata iar la prinz cam 2 h - 2 h 1/2. Se culca singurica cind ii este somn.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Offf, Monica, ce as vrea si eu sa adoarma Rares singur cand ii este somn, dar lui parca nu ii este niciodata somn, sau cel putin nu vrea sa arate decat prin agitatia continua.
Uitasem sa va intreb ceva, ptr care de fapt am intrat pe net (mi-am dat sotul la o parte de la calculator si am facut schimb la statul cu copilul): am ratacit reteta de biscuitei care ati dat-o voi candva aici, asa ca va rog frumos sa mi-o mai scrieti si mie inca o data ca daca ma apuc sa caut din urma nu o gasesc nici intr-o saptamana. Mersic mult!!!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Aaaa si sa va spun ca acum doi ani pe la ora 14 am aflat vestea cea mare. A fost o zi in care nu stiam ce sa fac: sa ma bucur sau sa plang, mi-era frica si eram fericita.

nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neataaa!

Eloise, cred ca o sa apelam din nou la aparat.
La noi a prins bine asta vara cand am tuns-o 0, pentru ca au venit apoi niste calduri infernale si nu-i mai transpira pielea capului si nu se mai uda nici parul.

Acum vom mai vedea.

Ne-a placut si locul de joaca de la Moldova Mall, dar parca mai frumos a fost la primul. Noi mergem azi din nou., ca-i mai aproape.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am vazut si pozicile cu Cosminutza. Are multe hainute frumoase, cred ca o sa faca parada modei cand o sa mearga cu ele afara.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

'neatza, multumim de cafea....dupa atatea petreceri, am mare nevoie

Roxana, normal ca nu ai chef de pretreceri, te cred si eu....mai bine dormi decat sa faci orice-altceva, asa eram eu cand era Vladone la burtone

zilele astea, nu am tinut deloc dieta....am bagat de toate in mine, insa constat ca nu mai am cu ce ma imbraca, in special pantaloni, pt.ca toti imi sunt mari cu cel putin un numar, deci saptaman viitoare se lasa cu shopping

va urez we placut in continuare

Edit: si multumesc fetelor care mi-au urat LMA pt.sotz

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Aaaa si sa va spun ca acum doi ani pe la ora 14 am aflat vestea cea mare. A fost o zi in care nu stiam ce sa fac: sa ma bucur sau sa plang, mi-era frica si eram fericita.

nov 2007

Tanima, bine ca zici, asa mi-am amintit si eu ca tot azi aniversez 2 ani de la testul pozitiv. Eu am aflat pe la ora 19-20. Eram bulversata, nu in sens negativ, dar nici de bucurie n-a fost vorba in acea prima zi.

Hai noroc si sa ne traiasca baietii multi multi ani sanatosi!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Daca va puteti imagina, dupa ce-am vazut rezultatul testului am strans frumos cutiuta, testul si pipeta si le-am aruncat la gunoi. Dupa cateva zile am gasit cutia intr-un sertar, cu testul pozitiv inauntru. Sotul meu il luase ca sa-l pastreze. Asa m-a impresionat... Si eu care credeam ca eu sunt aia sentimentala. Iar el ca barbat fusese de 7 ori mai bulversat decat mine de veste, nici nu m-as fi gandit ca o sa fie atent sa salveze testul daca n-am fost eu in stare de asta.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

cei 3 muschetari

eloise si eu am pastrat cutia cu testul de sarcina....dar nu-mi aduc aminte data exacta cand l-am facut, aveam in jur de 7 sapt., dar as putea sa fac un calcul, deci pe la incep.lui februarie....ceea ce ne-a amuzat pe noi atunci a fost ca dupa ce am facut testul ne-am dus la politie (imi luasem nr.de ordine ca aveam zgarieturi de masina si expira casco) si imi aduc aminte ca ne uitam unul la altul si radeam ca prostii

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Iata si testul, ca pana acum nu-l fotografiasem niciodata.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput